פינתרבות!

RTur

New member
פינתרבות!

והפעם בפינתנו: נועה! המליצי לנו על להקה/ות, זמר/ים, זמרת/זמרות, דיסק/ים, סרט/ים, הצגה/ות, תוכנית טלוויזיה, סדרה/ות.. כל מה שבא לך שקשור לתרבות.. כמובן לא לכתוב דודו בכל מקום אפשרי (אלא אם כן זה משו שבמקרה דודו קשור אליו.. למשל הדיסק של מירי מסיקה שדודו מנגן בו) כי אנחנו כבר יודעים שאת אוהבת את דודו.. מי שעדיין לא נרשם ורוצה להשתתף שישרשר לפה
או
או יכתוב "גם אני רוצה להשתתף" ואני אוסיף אותו לרשימה.. סדר המתארחים: שלי -
צליל -
נועה -
ארתור

nuna19

New member
אוקיי. אז ככה:

אני רוצה להמליץ לכם על דיסק מדהים שהפעם הראשונה ששמעתי אותו היתה לפני 4 חודשים ואני אוהבת אותו יותר ויותר כל פעם מחדש. לדיסק קוראים:"שפת הנשמה" והוא של הזמר והיוצר נדב ארנון. (משתתפים בדיסק עוד הרבה חבר'ה מוכשרים ביותר...) הדיסק עדיין לא למכירה אבל כשהוא יצא אני ממליצה בחום. השירים בו הם שירי נשמה (לא להיבהל אתם לא תחזרו בתשובה מהשירים!) והם כתובים בצורה מקסימה ומרתקת וכל מי שרוצה יכול להתחבר למוסיקה ולמילים בלי קשר למסורת. בנוסף כדאי לכם להכיר להקה מקסימה ששמה:"נובמבר" להקת רוק מאגניבה עם שירים ששווה לשמוע! הלהקה התחילה מהרכב ששמו:"אוסטרליה" ובמסגרתו הם הושמעו בגלגל"צ ונבחרו לתגלית השנה. הלהקה בהרכב הנוכחי התארחה בעבר באקזיט עם השיר:"הסוף מהתחלה". לכל מי שמעוניין לשמוע ולהנות מהשירים מוזמן! (לכל מי שהבאסיסט נראה לו מוכר-איתי מאור:הבאסיסט של נמרוד שיקלר.) מי שממש יתלהב יותר ממוזמן להופעה ב-23.12 במועדון הקולטורה בת"א. (כרגע עוד אין לי פרטים נוספים מבטיחה לעדכן.) ואחרון אחרון חביב: המחזמר "הלהקה"! אני יודעת שזה נראה לכם חבוט ונדוש ו:"אולי די כבר לעשות קאוור בארץ על כל דבר שזז?!" אבל המחזמר ע-נ-ק!!!! נהניתי מכל שניה! אדיר מילר-נכנס לנעליים גדולות מאוד ומסתדר איתן מצויין קרן פלס-שרה מדהים. באמת התרגשתי אמיר פיי גוטמן...-הורס כל שיר שהוא שר אבל לא הוא זה שיהרוס לכם את ההצגה ואחרון חביב-שחקן לא מוכר (עדיין) ששמו עומר שיש. הוא האחראי לזריקת הלבן על עצמו (מה שהיה במקור התפקיד של אלי גורנשטיין) והוא עושה את התפקיד בצורה מושלמת!!! זהו להפעם. אני מקווה שהצלחתי לגרום לכם להתעניין בכמה דברים. יומקסים! נועה.

שלי פאר

New member
נועה

הידעתם?! דודו טסה לא שוכב לישון כל פעם שמשמיעים את 'הלילה לא' ברדיו.... לי נראה הוא לא הולך לשיון בלי לשמוע את---לולה... חח

למעלה