פינת אוכל לא סטנדרטית

dvir1971

New member
פינת אוכל לא סטנדרטית

הלכנו לחפש פינת אוכל ובכל החנויות יש פחות או יותר פינות אוכל דומות, עץ מסיבי בעובי 12 ס"מ +/- . די כבר נמאס מפינות האוכל האלו. כבר כמה שנים טובות שזה באופנה. השאלה היא האם מישהו ראה דברים אחרים קצת יותר חדשניים? אולי מנירוסטה או שילוב נירוסטה עם עץ. ראיתי שלחן אחד כזה וזהו. הוא היה נחמד אבל הייתי רוצה לראות דברים נוספים. התקציב אינו מהווה בעיה. רעיונות בבקשה

mikiap

New member
פינת אוכל

אם התקציב אינו מהווה בעיה, אז כדאי לראות דברים בהביטאט או בטולמנס ולאו דווקא להתרכז בפינות אוכל אלא להסתכל גם על שולחנות חדרי ישיבה משרדיים עם שילוב של כסאות משרדיים (לא אלו הסטנדרטיים, אלא יש בחנויות האלו כיסאות מעוצבים מדהימים). הסגנון של חדרי הישיבות הוא מהחומרים שאתם מחפשים.

h a d a r h

New member
כדאי לבקר בדיזיין סנטר בר"ג.

יש שם גם את החנויות שהזכירה קודמתי, וגם חנויות נוספות, כדוגמאת קליגריס. להם יש שולחנות אוכל שעשויים להתאים, בעלי מנגנוני פתיחה מצויינים. אמנם לא זול, אבל שווה ביותר.

rsmadar

New member
אז איפה כאן הבעיה ?

אם יש לכם תקציב לשכור את שירותיו של נגר טוב למעשה כל מה שאתם צריכים אלו המלצות ?

bigush

New member
הי

אני מעצב ומיצר רהיטים לפי הזמנה אם זה מענין אותך אז אני יכול לישלוך לך קצת תמונות להמרות שהם לא כל כך בסיגנון שאת רוצה. בכל אופן זה הטלפון שלי , אשמח לעזור 054-4710999 חגי נ.ב יש לי את היכולת ליצר כמעת כל דבר ובכל סגנון

למעלה