אוקיי... נשימה עמוקה ו...
האמת שבהתחלה בכלל לא חשבתי להשתתף בדבר הזה - כי בשנים האחרונות - לא זוכרת בדיוק מתי זה התחיל - אני כותבת הרבה פחות בפורמט המכונה 'פורומים' וכותבת בעיקר במקומות סגורים יותר כמו קומונות סגורות ועוד...
אבל לאחר שקצת כתבתי כמה דברים אישיים עלי
בבלוג החלטתי ללכת לאתגר הזה...
שמי שרה - בת 45 נשואה ויש לי בת אחת - בת 14.
(קיוותי ליותר אבל צריך גם להודות למתנה הזאת... ואולי ב"ה נצליח...אבל לא יודעת...)
היו לי 2 הפלות טבעיות ואז גם התברר שאני סובלת ממה שנקרא 'קרישיות יתר' [משהו גבולי... אבל בהריון הוא מפריע ואני גם משתדלת להקפיד בנושא הזה...]
יש לי תואר שני בלימודי מידע וספרנות ואני עובדת בספרית בי"ס תיכון בנתניה (בה אני מתגוררת...)
בנוגע לגיל אני ילידת נובמבר ועד אז אני נשארת בזה
הספיק לי באוניברסיטה (תואר ראשון למדתי חינוך מיוחד) תמיד לחיות את השנתון שלי ולא את הגיל שלי
כי אז אם למשל את בת 22 בשנתון של 23 עולות שאלות שאז הציקו לי כמו 'למה עשית רק שנת שירות לאומי..' [מתחילים החישובים של באיזה שנה את באוניברסיטה ועוד...] בעוד אני שירתתי שנתיים...
גדלתי בבית דתי לאומי - 5 ילדים להורים מאד חמים וגם מאד מבינים... (וכשאתה מתחתן אז אתה מבין לעתים את המזל שלך... כי חמותי זה סיפור פשוט לא יאמן - הנה דוגמה טריה - הילדה החליטה שהיא רוצה למסגר תמונה מסוימת ובעלי עשה את זה.. היא באה כולה בהתרגשות והראתה את זה לחמותי - והיא בחוסר הטקט האופייני שלה [בעלי יליד אנגליה - הם עלו כשהוא היה בן 12...] 'הוי, למה התמונה הזאת יש לך תמונות יותר יפות מזה' :-O ממש רציתי לקבור את עצמי אז..)
לגבי האחים - יש לנו ב"ה קשרים טובים. אמנם אנחנו לא מתראים יותר מידי - בעיקר בגלל מרחקים - אבל באמת הקשרים עם האחים, הגיסים/גיסות מאד טובים
אז נכון שהבת שלי היא בת יחידה - אבל אני שמחה שיש לה בני דודים - אמנם אנחנו לא מתראים כל הזמן (בעיקר בגלל מרחקים...) אבל אני משתדלת שהיא תשמור איתם על קשר טוב.
לבעלי יש הפרעת קשב (אז זה הוגדר בצורה אחרת...) וכן לבת - יש לה הפרעה לא קלה בכלל - היא מטופלת, אבל בבית יש לא מעט קשיים בגלל זה...
אני אישית לא מקטרת (כולה בת יחידה...) אבל זאת התמודדות לא קלה...
היו לה קצת קשיים חברתיים (זה גם חלק מהלקות...) אבל עכשיו זה כבר יותר משתפר - היא גם יוזמת יותר מפגשים וכד'...