פינת "גורל אכזר" של השבוע...

פינת "גורל אכזר" של השבוע...../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif

לא שירשרתי... סורי... אבל - been there´ done that... וכרגיל, עוד יום שישי בו נשארתי בבית לבד... ואני מדגישה לבד... אני לא יכולה להיות עם אנשים בזמן האחרון. הרבה אנשים אומרים לי השהתניתי... גם אני חושבת ככה... אבל אני מרגישה ריקה. אני מרגישה לא פתורה, שאני צריכה לבדוק עם עצמי דברים, אבל לא יודעת איך... וזה מטריד אותי... מאוד. כלומר לפעמים בלי סיבה אני מתחילה להתפרץ על אנשים... אוף. אני לא יודעת מי אני. מה אני. ואני לא אוהבת את עצמי בכלל. עד כאן פינת "גורל אכזר" להשבוע. תגובות יתקבלו בברכה.

אלי פלס

New member
גורל משותף

אני לבד לירונר לבד עד כמה שידוע לנו, לפי מה שהוא כתב, גם מרמלד לבד ובכלל, כל מי שכותב כאן בשעות האחרונות, נמצא בבית - לבד.

spainbar

New member
איזה כיף לגלות שיש עוד lifeless...

סתם, האמת שאני חולה, אז נשארתי בבית, תיכננתי מחר ללכת לטיול ב- 5 לפנות בוקר, אבל בגלל שחולה מגיע לי לישון עד 11 בבוקר - איזה כיף... רק חבל שלא במסיבה...

deriarie

New member
גם אני ! גם אני !!

הרגשתי כמוך כשהייתי לבד, אבל - הרגשתי בדיוק אותו דבר גם כשהייתי ביחד (אם לא יותר גרוע). פתרונות קלים : אני חושב שאין פתרונות שלי: א. פרוזאק/סרוקסט - אני עדין רוצה למות אבל לפחות לא צורח על אנשים אחרים ב. פסיכולוג - בלעדיו לא הייתי עובר מלבד לביחד ג. אלכוהול - קצת יותר ממה שצריך עוזר לראות שהחיים יפים (או לפחות עוזר להרדם בלילה) תוכניות להמשך: קשה לדעת. נראה לי שאני במלכוד. אולי צריך פשוט להוריד את הציפיות מהחיים ???

טל קר

New member
מהמעט שידוע לי, פתרונות א+ג

הולכים רע מאוד מאוד ביחד. או במילים אחרות, לקחת תרופות בשילוב אלכוהול יכול לתת צירוף פוגע במקרה הטוב וקטלני במקרה הרע.

deriarie

New member
לפי דעת מומחים

אמנם צריך לברר על כל תרופה באופן ספיצפי, אבל לפי גורמים מקצועיים (כלומר, הד"ר הנחמד שרשם לי את התרופה) הסכנה היחידה בשילוב של נוגדי דכאון + אלכוהול היא ישנוניות. במלים אחרות - לא כדאי לערבב לפני שנוהגים ברכב (או מפעילים משור חשמלי). מנסיוני - השילוב ביחד לא מזיק. שילוב הרבה יותר מסוכן הוא של ב´ + ג´ ביחד: אם מגיעים לפסיכולוג תחת השפעת אלכוהול עלולים להגיד לו את האמת

deriarie

New member
אחותי, מה עשית לי???

גרמת לי לכאלה רגשי אשמה שישר רצתי והכנתי לעצמי תה ירוק. עכשיו יש לי את הבחילה של החיים
מסקנה: אסור לערבב אלכוהול עם תה ירוק (או באופן כללי - דברים טובים עם דברים בריאים). הישמרו לנפשותיכם ! (ואל תשתו מים אחרי פירות)

למעלה