פינת האיוולת המדעית/מוסרית ודמגוגיה

גולדי2002

New member
רוניקו כפרה עליך איפה אתה עיניים?

התגעגעתי. טוב לראות אותך (סתם, נראה לך?) חלופות לניסויים בבע"ח - הדרך אל העתיד!!!

chomed

New member
רוניקו היקר

אני חדשה פה בפורום אז כנראה לכן עדיין עונה לך... לידע כללי, האם אתה נוטל מדי פעם אקמול או אספירין? אם התשובה היא כן דע לך, שאם היו מנסים אותו קודם על בעלי חיים, התוצאה היתה שהתרופה רעילה, ולך לא היה מזור לכאבי הראש והחום הגבוה... מעניין? יש עוד עשרות אם לא מאות דוגמאות כאלה! לפני שכותבים משהו, אולי כדאי לעשות שיעורי בית????

vegi force 1980

New member
את חדשה כאן אז

דבר ראשון ברוכה הבאה! אני מקווה שתמצאי לך מקום של קבע בפורום שלנו לגביי רוניקו.. לדעתי האישית הוא הבן של זאב ברין שהוא אחד מבעליי חוות מזור רוניקו נמצא כאן ובפורום הזהה בוואללה כבר כמה חודשים מנסה להפיץ את השקרים שלו לפעמים הוא ממש משתולל ואז הוא מציף את הפורום לפעמים כל הפיוזים נשרפים לו אז הוא מאיים בתביעה נגד חברים בפורום משום שקיללו אותו אני אישית אוהב את השהות של רוניקו כאן זה מוסיף את אלמנט הצחוק לנושא כל כך כואב אותי אישית הוא מצחיק נורא ואני מקווה שהוא ימשיך כך רק תשימי לב שהמספר הסידורי שלו מתחלף מדיי פעם כי כשחוסמים אותו הוא ישר חוזר במספר אחר וואללה יכלה להיות לו כבר בעלות על מספר של מונית....חחחח בכל אופן ברוכה הבאה ופשוט תהני!

chomed

New member
כרגע אני בעיקר משועשעת ממנו

אבל תודה על האזהרה בכל אופן.

m_shy

New member
כמו תמיד...

כל קשר בין הכותרת לתוכן מקרי בהחלט... הניסויי הזה מהוה את הצלת האנושות ופיתוח החיסון?! נו באמת... מזלנו, שלשם שינוי, נתגלה שניסויי להסקת מסקנות לא אחראיים אלה לא גרמו לקבלת שטויות שהורגות בני אדם. שי משולם

m_shy

New member
מהי פינה זו - מאת מנהל הפורום:

כפי שראיתם, רוניקו חזר(ו), והפעם עם מספר סידורי 32! חבל על הזמן של כולנו: כל פעם מחדש הוא מפרסם כאן קישור לאתר ש"יסביר על חשיבות הניסויים בבעלי חיים", אתר שמחוייבותו לאמת ולמדע הופרכה זה מכבר, ועד לפני זמן לא רב אף הסגיר שלא במתכוון כי אמו הביולוגית היא חוות BFC - חוות מזור - המגדלת קופים מסחרית לצורך מכירתם למעבדות ניסויים - גוף שמחוייבותו למדע או לאמת או לחוסר פניות מפוקפקים משהו... הרוניקואים גם מביאים מידי פעם בפעם כתבות האמורות להוכיח עד כמה הכרחיים הם הניסויים בבעלי חיים - דבר ש"מוכח" רק בכותרת היומרנית - אך לעולם לא בגוף המודעה. אפשר להתעלם, אפשר למחוק, אפשר להסביר שפה זה לא פורום "דמגוגיה" כמו גם שכאן אנחנו במטרה לקדם זכויות בעלי חיים ולא על מנת להפיץ הפחדה, סוגנות, ודברי בלה לא מדעיים שמטרתם להצדיק את הניצול הקיים. הבעיה היא שיש כאלה שהם קשי תפיסה יותר מאחרים, והיות ואין הם מבינים את זה, נוצרה הפינה הזו בשבילם. לכן: רוניקואים, drn-ים, ודומיהם: את דברי ההסתה, ההשמצה, הכזב והסוגנות שלכם (או במילים אחרות - כל מה שאתם כותבים), אנא שרשרו לפה: תודה

roniko32

New member
נורית! אי לא זוכר שסיכמנו

שאת יכולה לשרשר אותי לשייקה. אנא המנעי מכך בפעם הבאה בתודה רוניקו

m_shy

New member
מותק, ראה עצמך משורשר...../images/Emo3.gif

אני שרשרתי אותך, לאשכול שמתאים להודעות שלך. עם יש לך השגות לגבי דרך ניהול הפורום ע"י מנהלו, אתה יכול להדיר רגליך ממנו, או לחילופין, לפנות בתלונה למנהלת הפורומים. איכשהו, נדמה לי שהם יבינו מדוע אתה משורשר ככה, כשהדבר היחיד שאתה עושה זה לנסות לפגוע במטרת הפורום. שי משולם

vegi force 1980

New member
הוא פשוט לא יודע שאתה המנהל עכשיו

חחחחחחחחח התגעגעתי לשטויות של רוניקו תיזכרו במנגינה...."כמה טוב שבאת הבייתה"........ עכשיו עוף מכאן כי אתהלא רצוי כאן!!!!

למעלה