פינת האסוציאציות השבועית...

פינת האסוציאציות השבועית...../images/Emo187.gif

השבוע אנחנו בדיסק
הרביעי והאחרון (לבנתיים
) של דנה - תוך כדי תנועה
מה שאתם אמורים לעשות זה לכתוב אסוציאציה לגבי כל שיר... והשירים...
1. תוך כדי תנועה 2. חמש בבוקר 3. בא והולך 4. גן מאיר 5. נכנעת 6. פרפר 7. להתגעגע 8. מישהי אחרת 9. אהבה בקיץ 10. צלע חסרה 11. הכל עובר
תהנו

../images/Emo9.gif

1. תוך כדי תנועה- החילזון הענקי היום שראיתי בבוקר
2. חמש בבוקר- הזוי 3. בא והולך- האוטובוס בבוקר 4. גן מאיר-
סיפור עצוב 5. נכנעת- יאוששש 6. פרפר- חופש 7. להתגעגע- יותר מדי
8. מישהי אחת- פחדנית. 9. אהבה בקיץ- סרט 10. צלע חסרה- גאומטריה
11. הכל עובר- תקווה

עונה...

1. תוך כדי תנועה - החיים. 2. חמש בבוקר - שעה ?! 3. בא והולך - הכאב . 4. גן מאיר - שומדבר. 5. נכנעת - נכנע. ממזמן . 6. פרפר - הלוואי . 7. להתגעגע - כואב. 8. מישהי אחרת - אין אף-אחד אחר. 9. אהבה בקיץ - לא בקיץ ולא בשום עונה אחרת. 10. צלע חסרה - קצת יותר מאחת. 11. הכל עובר - הפסקתי להאמין בזה ממזמן .

מילי17

New member
../images/Emo41.gif

ושוב , אני עושה אסוציאציות של אנשים .. 1. תוך כדי תנועה - נופר! כל החיים באוטבוסים! 2. חמש בבוקר - דורוני שמתעורר כל בוקר בחמש וחצי. המפקד! 3. בא והולך - הוא 4. גן מאיר - כ"כ אותו. פעם בכיתי איתו בשיר הזה. 5. נכנעת - שני, ילדה מהכיתה שלי. פשוט שיר בנועד לה. 6. פרפר - השיר שלי 7. להתגעגע - עומרי. כ"כ עומרי והחיבוק לו. 8. מישהי אחרת - ה-זונע. 9. אהבה בקיץ שיר ועופר! זוג כזה של קיץ. 10. צלע חסרה- דורון 11. הכל עובר- משום מה תמיד שאני שומעת את השיר הזה אני רואה את דנה שרה אותו, עם תמוה מצוירת כזאת והבעות פנים. שיר מצויין. אויי רותם, לפעמים רק לחשוב על זה, פשוט עושה לי משהו. אוהבת

BjiJiNaaA

New member
אעעעעע../images/Emo122.gif

תוך כדי תנועה- אוטובוס חמש בבוקר- שעון מעורר בא והולך- חברים גן מאיר- ת"א נכנעת- קשה פרפר- במבה להתגעגע- עצוב
מישהי אחרת- מהפך (?!) אהבה בקיץ- צביקה פיק צלע חסרה- גיאומטריה
הכל עובר- בחיים הכל עובררר..
לילה טוב

ברררר

New member
נמפ

1. תוך כדי תנועה-מחול 2. חמש בבוקר - טל 3. בא והולך- עקבות 4. גן מאיר-מפורסמים 5. נכנעת- כבל 6. פרפר- צבע 7. להתגעגע- חיבוק 8. מישהי אחרת- בגידה 9. אהבה בקיץ-
בלע 10. צלע חסרה- שבר 11. הכל עובר-רוח

יאיי...../images/Emo3.gif

1. תוך כדי תנועה - הקליפ 2. חמש בבוקר - דשא 3. בא והולך - רכבת 4. גן מאיר - טבריה (
) 5. נכנעת - לא 6. פרפר - חופש 7. להתגעגע - היא 8. מישהי אחרת - הבנה 9. אהבה בקיץ - חוף ים 10. צלע חסרה - משולש 11. הכל עובר - חביבי לילה טוב

נשמת

New member
הפורום פורה! ../images/Emo9.gif

1. תוך כדי תנועה
אבא 2. חמש בבוקר
חולשה 3. בא והולך
אובדן 4. גן מאיר
האוהבים הנבונים <שיעורי ספרות ז"ל!> 5. נכנעת
ויתור 6. פרפר
משוגע 7. להתגעגע
חסך 8. מישהי אחרת
שילוב 9. אהבה בקיץ
פוצנציאל לא ממומש 10. צלע חסרה
דימויים 11. הכל עובר
מציאות.

keren 123

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

1. תוך כדי תנועה - כביש 2. חמש בבוקר - שעון 3. בא והולך - אבא 4. גן מאיר - פורח 5. נכנעת - ויתור 6. פרפר - חופש 7. להתגעגע - סבל 8. מישהי אחרת - בגידה 9. אהבה בקיץ - שמש 10. צלע חסרה - מתמטיקה
11. הכל עובר - עבר

למעלה