פינת האקטואליה

Maladict

New member
פינת האקטואליה

לרגל (וליד) פתיחת כל הפינות החדשות החלטתי לפתוח פינה משלי(
) הנקראת פינת האקטואליה. אתם מוזמנים לחשוב על דמיות קיימות או חדשות לעולם הדיסק וורלד שיפתחו במפלגות משלהם ומה המצע של אותן מפלגות. למשל. מפלגת דיבלר - " כי רק דיבלר יחתוך את הגרון בשבילכם" - המצע: נקניקיה לכל גמד ופשטידה לכל שומר, אומנים אורחים בעלי כלי נגינה קסומים מוזמנים להצטרף למסע הבחירות". מפלגת הלילה - " אם זה חם, אנחנו ישנים בבית" - יותר שעות שינה פחות עבודה כי אם עבודה זה בריאות שהחולים יעבדו.

Athaclena

New member
נקניקיה לכל גמד?????

מה פתאום! אפילו דיבלר לא מוכר נקניקיות לגמדים. גמדים רוצים עכברושים. עם קטשופ. זהו זה ולא אחרת!

Athaclena

New member
מין הסתם...

כשעוד היה אתזה בטלויזיה חשבתי שזה נורא משעמם. ומאז לא ראיתי את זה. אבל גם את הגשש החיוור עוד לא ראיתי/שמעתי

Athaclena

New member
וכאן אנחנו מגיעים לבעיה האמיתית....

אין לי טלויזיה. ולא היה עוזר לי אם היה, כי אני חוזרת הביתה ב-8 ומתחברת ישר לאינטרנט...

dino_din

New member
מה זאת אומרת

גם את הגשש החיוור לא ראית/שמעת??? את בטח לא מתכוונת שלא ראית או שמעת אותם?!?!?!?!

Athaclena

New member
הגשש החיוור

לא ראיתי, לא שמעתי. יש לי חור בהשכלה!! יאהוו!!

dino_din

New member
חור???????

תהום!!!! הגששים אחראים על 90% מהמערכונים הישראלים ועל רב משחקי הלשון שאני מכיר. בכלל, יש להם מערכונים ישנים שעדיין כל כך נכונים שזה פשוט מדהים. אני עכשיו בתהליכים של לחפש רדיו דיסק לרכב עם MP3 כדי שאני אוכל לצרוב את 16 הדיסקים שלהם גם לרכב! קשה לי להבין איך מישהי בגילך לא שמע אותם אף פעם.... איפה מערכת החינוך כשצריך אותה??? דינו. >7<

צריך להאשים את הבריטים

הם כמובן אשמים במחדל. חוצמזה הנוער של היום באמת לא נחשף לחומרים מצוינים וטיפה ותיקים. לפני שבועיים, אחת מהחברות שלי דיברה עם אחותה הצעירה (בת 13) ושאלה אותה שאלות כמו "את יודעת מי היו כוורת? את יודעת מי זה אלון אולארצ'יק?" ועל דברים שכ"א היה מצפה שכ"א ידע, היא לא ידעה לענות. וגם... מילא לא להכיר את הגשש והמערכונים (למרות שבאמת קשה להתחמק מחידודי לשון שנכנסו לשפה)... אבל לא לראות גבעת חלפון ?

ויימס

New member
אהה...

מפלגת המכשפות עם סבתא כמובן בתור היו"ר- אבל מי לעזאזל פסיכי מספיק כדי לתת להן יותר כוח ממה שכבר יש להן???

למעלה