פינת הבישול / בואו לשולחן
היי , אז בהמשך להודעה הקודמת שלי על מזג האוויר המדהים שדרך אגב כבר חלף לו , ויחד עם אהבתי הרבה לבצקים החלטתי לפנק את יושבי הבית במאפה שמאוד אהבנו לקנות בגרמניה ונמכר בכול מאפייה וקרן רחוב , הפרעאצל !
את המתכון לקחתי מחברה שלי לפייסבוק אתי ( הנקראת גם אתי המהממת )
ואני חולקת איתכם בכייף :
אם מתחשק לכם לספר לי מה הכנתם , מוזמנים תמונות ומתכונים יתקבלו באהבה .
שבוע הבא יהיה החג האהוב עליי בייקום כולו - חג השבועות
במקור אני מעמק יזרעאל ובחג הזה שמחה גדולה בעמק .
אחחחחח געגועיי ...
המתכון , כן לא שכחתי הרי הוא לפניכם נסו ותהנו
1 ק"ג קמח, 3 כפות שמרים יבשים, 3 כפות סוכר, 1/2 כוס שמן, 1 כף מלח, ומים פושרים לפי הצורך בערך 3 כוסות, לשים לבצק חלק ונותנים לנוח 10 דקות, בינתיים מרתיחים מים בסיר עמוק עם 2 כפות סודה לשתייה ושתי כפות דבש, מכינים בייגלה בכל צורה שרוצים, טובלים במים הרותחים למשך 15 שניות עד שהבייגלה צף ומניחים בתבנית על נייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום או מלח גס, אופים בתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך 10 דקות ומורידים את הטמפ' ל-180 עד שמשחים.
דורית
היי , אז בהמשך להודעה הקודמת שלי על מזג האוויר המדהים שדרך אגב כבר חלף לו , ויחד עם אהבתי הרבה לבצקים החלטתי לפנק את יושבי הבית במאפה שמאוד אהבנו לקנות בגרמניה ונמכר בכול מאפייה וקרן רחוב , הפרעאצל !
את המתכון לקחתי מחברה שלי לפייסבוק אתי ( הנקראת גם אתי המהממת )
ואני חולקת איתכם בכייף :
אם מתחשק לכם לספר לי מה הכנתם , מוזמנים תמונות ומתכונים יתקבלו באהבה .
שבוע הבא יהיה החג האהוב עליי בייקום כולו - חג השבועות
במקור אני מעמק יזרעאל ובחג הזה שמחה גדולה בעמק .
אחחחחח געגועיי ...
המתכון , כן לא שכחתי הרי הוא לפניכם נסו ותהנו
1 ק"ג קמח, 3 כפות שמרים יבשים, 3 כפות סוכר, 1/2 כוס שמן, 1 כף מלח, ומים פושרים לפי הצורך בערך 3 כוסות, לשים לבצק חלק ונותנים לנוח 10 דקות, בינתיים מרתיחים מים בסיר עמוק עם 2 כפות סודה לשתייה ושתי כפות דבש, מכינים בייגלה בכל צורה שרוצים, טובלים במים הרותחים למשך 15 שניות עד שהבייגלה צף ומניחים בתבנית על נייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום או מלח גס, אופים בתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך 10 דקות ומורידים את הטמפ' ל-180 עד שמשחים.
דורית