פינת הבישול

frige

New member
פינת הבישול../images/Emo71.gif

היום אתן לכם מתכון לרביולי מטוגן. טעים, טעים. הילדים חטפו, הרביולי נחטפו. מ-ע-ד-ן, שווה לנסות. את הרעיון לקחתי מהמסיבה של פאולה בערוץ האוכל. מבשלים רביולי לפי מה שכתוב על האריזה. מסננים ושוטפים עם מים קרים 2 קערות 1 - 2 ביצים מעורבבות עם מעט מלח ופלפל 2 - פירורי לחם, אגוזי מלך קצוצים, שקדים קצוצים (הכל קצוץ דק) מעורבבים עם מעט מלח את כל הרביולי לצפות בביצה אח"כ בפירורים ולטגן. אני הכנתי רביולי תרד עם גבינה. טעים לנשנש ככה עם רוטב צי'ילי מתוק חריף. או עם רוטב פיטריות ושמנת: 50 גרם חמאה סלסלת פיטריות שמפיניון טריות חתוכות 1 שמנת לבישול 1 כוס חלב 1 כף אבקת מרק פיטריות 2 שיני שום כתושות מלח ופלפל לפי הטעם מעט אגוז מוסקט 100 גרם גבינה צהובה מגוררת להמיס חמאה, להוסיף את הפיטריות לטגן כמה דקות, להוסיף את השמנת לבישול ולצמצם מעט, לערבב בכוס חלב 1 כף אבקת מרק פיטריות ולהוסיף לסיר. להוסיף את השום, מלח ופלפל, אגוז מוסקט וגבינה צהובה, לערבב טוב טוב ולבשל עוד כ-10 דקות
 

dafgol

New member
YYYY שריתו'ש זה נראה ../images/Emo59.gifות

אפשר לעשות את זה גם עם ניוקי?
ענקית
אני מצ'וגעת על דברים כאלה....
 

frige

New member
את מזכירה לי נשכחות

כשהראל היה תינוק והתחיל עם מוצקים, היו נשארות לי כל הזמן כמויות של פירה מתפוחי אדמה ובטטות. הייתי מוסיפה קמח, ביצה, מלח ופלפל ועושה ניוקי. מבשלת, מצפה בביצה ובפירורי לחם ומטגנת. היינו אלי ואני מנשנשים עם רוטב צ'ילי מתוק חריף. גם האורחים השתגעו על זה. שווה לנסות. פשוט הרביולי עם הגבינה בפנים ומטוגן, יוצא שיגעון.
 
למעלה