פינת הבישול
אז מה היה לנו השבוע?
דווקא שבוע מעניין. הכנתי קיש בצל ירוק וכרישה. פעם ראשונה שאני מבשלת עם כרישה, תמיד פחדתי מהירק הזה (כשטעמתי אותו בעבר זה היה איום ונורא) וגם המחיר הגבוה שלו מנע ממני מלנסות אותו. שמתי לב לאחרונה שהמון מתכונים שאני נתקלת בהם משתמשים בכרישה, והחלטתי לנסות את מזלי. על החיים ועל המוות. אז קניתי. להפתעתי יצא ממש מוצלח והילדים טרפו את זה. אפילו הבינוני שלי שלא חובב בצל אכל שתי מנות.
חוץ מזה פסח מתקרב ממש בצעדי ענק, וליל הסדר כבר בשבוע הבא (למי שלא מעודכן זה ביום שני ה14 לאפריל). בשנה שעברה העליתי המון מתכונים, בעצם העליתי כמעט את כל מה שאני מבשלת בדרך כלל. אני שוב עושה את הסדר בבית, אז אשמח לקבל עוד מתכונים לחג.
וכרגיל, אשמח אם תשתפו במתכונים שלכם (גם אם לא כשר לפסח!) ואם יש לכם שאלות, הערות או הארות אשמח לשמוע מכם כאן או בפרטי.
אז מה היה לנו השבוע?
דווקא שבוע מעניין. הכנתי קיש בצל ירוק וכרישה. פעם ראשונה שאני מבשלת עם כרישה, תמיד פחדתי מהירק הזה (כשטעמתי אותו בעבר זה היה איום ונורא) וגם המחיר הגבוה שלו מנע ממני מלנסות אותו. שמתי לב לאחרונה שהמון מתכונים שאני נתקלת בהם משתמשים בכרישה, והחלטתי לנסות את מזלי. על החיים ועל המוות. אז קניתי. להפתעתי יצא ממש מוצלח והילדים טרפו את זה. אפילו הבינוני שלי שלא חובב בצל אכל שתי מנות.
חוץ מזה פסח מתקרב ממש בצעדי ענק, וליל הסדר כבר בשבוע הבא (למי שלא מעודכן זה ביום שני ה14 לאפריל). בשנה שעברה העליתי המון מתכונים, בעצם העליתי כמעט את כל מה שאני מבשלת בדרך כלל. אני שוב עושה את הסדר בבית, אז אשמח לקבל עוד מתכונים לחג.
וכרגיל, אשמח אם תשתפו במתכונים שלכם (גם אם לא כשר לפסח!) ואם יש לכם שאלות, הערות או הארות אשמח לשמוע מכם כאן או בפרטי.