פינת הבישול
מצטערת שנעלמתי בשבוע האחרון. לא הרגשתי כל-כך טוב (הלכתי לישון ב8:30 בלילה שזה אף פעם לא קורה אצלי). אבל הייתי צריכה לקחת קצת זמן לעצמי ולחשוב על הפינה. אני שמה לב שבחודשים האחרונים יש פחות הענות ושיתופים לפינה, ולמרות שכולם אומרים שאוהבים את הפינה, קצת קשה לי כשאני לא מקבלת משוב. אני משקיעה המון זמן בפינה (למרות שזה בטח לא נראה ככה) וקשה כשכל שבוע הפינה יושבת מיותמת כמעט לגמרי. התייעצתי עם כמה אנשים בפורום, והציעו שאולי זה שאני פותחת את הפינה בסוף שבוע לא מתאים ושהייתה יותר הענות כשהפינה נפתחה לקראת סוף השבוע. אז אני פותחת את הפינה היום ומקווה להתמיד בזה.
ובנימה אופטימית זאת, השבוע הכנתי כרוכית ברוקולי וגבינות הילדים כל-כך התלהבו מזה (הם קראו לזה לחם) שהם לא הפסיקו לאכול ולבקש תוספות.
כרגיל, אשמח אם תשתפו במתכונים מוצלחים שלכם, ואם יש לכם הערות, הארות או שאלות אפשר ליצור איתי קשר כאן או בפרטי.
מצטערת שנעלמתי בשבוע האחרון. לא הרגשתי כל-כך טוב (הלכתי לישון ב8:30 בלילה שזה אף פעם לא קורה אצלי). אבל הייתי צריכה לקחת קצת זמן לעצמי ולחשוב על הפינה. אני שמה לב שבחודשים האחרונים יש פחות הענות ושיתופים לפינה, ולמרות שכולם אומרים שאוהבים את הפינה, קצת קשה לי כשאני לא מקבלת משוב. אני משקיעה המון זמן בפינה (למרות שזה בטח לא נראה ככה) וקשה כשכל שבוע הפינה יושבת מיותמת כמעט לגמרי. התייעצתי עם כמה אנשים בפורום, והציעו שאולי זה שאני פותחת את הפינה בסוף שבוע לא מתאים ושהייתה יותר הענות כשהפינה נפתחה לקראת סוף השבוע. אז אני פותחת את הפינה היום ומקווה להתמיד בזה.
ובנימה אופטימית זאת, השבוע הכנתי כרוכית ברוקולי וגבינות הילדים כל-כך התלהבו מזה (הם קראו לזה לחם) שהם לא הפסיקו לאכול ולבקש תוספות.
כרגיל, אשמח אם תשתפו במתכונים מוצלחים שלכם, ואם יש לכם הערות, הארות או שאלות אפשר ליצור איתי קשר כאן או בפרטי.