פינת הבישול
אז קודם כל חג שמח לכל מי שמציין את חג המולד.
חנוכה סוף כל סוף מאחורינו. הכנתי לביבות פעמיים השבוע וביום ראשון "ביליתי" שלוש שעות בטיגון סופגניות. הכנתי 75 סופגניות שאת רובם בעלי לקח לעבודה. אני צריכה ללמוד להשתמש בשני סירים כדי לחסוך זמן בטיגון. אולי בשנה הבאה אזכור לעשות את זה.
ולמרות החג הצלחתי לבשל כמה דברים טעימים. אז קודם כל, לאחר כל הסופגניות שהכנתי נשארו לי המון חלבונים וחיפשתי מה להכין איתם, חוץ מתפיחה כלשהיא. מצאתי מתכון מעניין של כרובית מקסיקנית מטוגנת. יצא ממש נהדר וכל הילדים אכלו הכל. בנוסף, עוד מתכון טעים היה של בטטה בדבש. היה מאוד פשוט להכנה ותוספת מתוקה ומפתיעה, אבל לא מתוקה מידי.
אז איך עבר עליכם החג? מה בישלתם? אשמח אם תשתפו במתכונים מוצלחים שלכם, ואם יש לכם הערות, הארות או שאלות אפשר ליצור איתי קשר כאן או בפרטי.
אז קודם כל חג שמח לכל מי שמציין את חג המולד.
חנוכה סוף כל סוף מאחורינו. הכנתי לביבות פעמיים השבוע וביום ראשון "ביליתי" שלוש שעות בטיגון סופגניות. הכנתי 75 סופגניות שאת רובם בעלי לקח לעבודה. אני צריכה ללמוד להשתמש בשני סירים כדי לחסוך זמן בטיגון. אולי בשנה הבאה אזכור לעשות את זה.
ולמרות החג הצלחתי לבשל כמה דברים טעימים. אז קודם כל, לאחר כל הסופגניות שהכנתי נשארו לי המון חלבונים וחיפשתי מה להכין איתם, חוץ מתפיחה כלשהיא. מצאתי מתכון מעניין של כרובית מקסיקנית מטוגנת. יצא ממש נהדר וכל הילדים אכלו הכל. בנוסף, עוד מתכון טעים היה של בטטה בדבש. היה מאוד פשוט להכנה ותוספת מתוקה ומפתיעה, אבל לא מתוקה מידי.
אז איך עבר עליכם החג? מה בישלתם? אשמח אם תשתפו במתכונים מוצלחים שלכם, ואם יש לכם הערות, הארות או שאלות אפשר ליצור איתי קשר כאן או בפרטי.