פינת הבכורה לפני האחרונה: מי יכול לשאת את זה?

פינת הבכורה לפני האחרונה: מי יכול לשאת את זה?

הבנתם? "לשאת"? פול ברר? Paul Bearer = pallbearer = נושא ארון הקבורה? ויתרתי עם האייקון בכותרת כדי לדחוס את משחק המילים הזה, אז תעריכו את זה ותנו לי ירוקים, כי השקעתי! |סבדיחת גיימר שאפילו אני בקושי מבין| ובכן, ביום חמישי הקרוב תעלה, ככל הנראה, פינת הבכורה האחרונה שלי, כי נגמרו לי הסרטונים. היו לא מעט סרטונים טובים וחשובים, אך פליקס ויוטיוב דחו אותם מסיבות טכניות וחוקיות. בפינה של השבוע נאחד את שני הסרטונים של הפינה הקודמת, שהציגו את הבכורה של ג'ים קורנט ואנדרטייקר. אז הפעם נראה לכם את המנג'ר של האנדרטייקר - פטל ברר. אגב, הסרטון של טייקר זכה לכמעט פי 3 יותר צפיות מאשר זה של קורנט. הממ..... http://www.youtube.com/watch?v=SYWbkL0Jt-o אם כן, בראדר לאב, המטיף האבנגליסטי הכי מעצבן שיש, מודיע שטייקר זקוק לאהבה 24 שעות ביממה (WTF) ואין לו זמן לזה. לכן הוא מציג לנו את האח ברר, שמעכשיו ממונה להיות האמרגן של האנדרטייקר. בחיי, כבו את המוזיקה המעצבנת ברקע. בבכורה שלו פול ברר לא זוכה להדגים את קולו הצייצני והמבשר רעות. השלישיה ההילית, גם בשמו של מאצ'ו קינג, מאחלת לאולטימייט ווריור לקחת מנוחה נצחית. למה הוא לא הקשיב להם?!!!
וויליאם מודי/פרסי פרינגל ה-3/פול ברר היה מתאבק בין השנים 1974-1979 ולאחר מכן נהיה מנג'ר. אגב, יש לו דיפלומה רשמית של מנהל הלוויות וחניטות. הוא החל לנהל את ענייניו האפלים של האנדרטייקר ב-1990 והיה מנהלו במשך כ-6 שנים, עד שבצורה מזעזעת בגד בו והצטרף למנקיינד. יותר מאוחר הוא גם הביא את קיין ל-WWF. מאז פרסי הופיע לתקופות קצרות ב-WWE, TNA, אינדיז ואפילו פעם אחת ב-ROH. לרוב אוהדי WWF/E הוא לא זכור בתור מנהל של מתאבקים רבים, אלא מנהל עם גימיק אפל, שכל הקריירה שלו סובבת בצורה זו או אחרת מסביב לטייקר. מה אתם אומרים על פול ברר? אילו אימרות מצמררות שלו עולות לכם בראש? מה זכור לכם מהפיודים שלו נגד טייקר? שתפו איתנו.

Crack It

New member
אין ולא היה כמו הנאום לפני הRR 94 שלו.

כאילו, היו יותר טובים, פשוט לברר עצמו לא זכור לי שנהניתי כמו הפרומו עם טייקר ליד הארון קבורה לפני הקרב בRR שהם מדברים על ואל יוקוזונה. שם ראינו את המיטב ממנו.

רמז לפעם הבאה

טוב, בגלל שזאת תהיה הפינה האחרונה, הפעם חייבים שתהיה שם פסקה הכתובה ע"י אחד מכם. הרמז הינו ציטוט מהסרטון: look at the girth! הראשון שפותר - תורם פסקה לפינה של יום חמישי.

MoR Punk

New member
תודה

"אז הפעם נראה לכם את המנג'ר של האנדרטייקר - פטל ברר." פטל ברר!!!!

דור12א

New member
מה ברר עשה בTNA?../images/Emo106.gif../images/Emo86.gif

ראיתי את הבכורה שלו שם.

הבכורה לא בהכרח אומרת משהו ../images/Emo185.gif

ביקש עוד פרטים על מה הוא עשה בTNA /= הוא עשה עוד דברים חוץ מהבכורה,לא?

pufpuf

New member
זוכרים שאנשים הזעזעו מה"מוות" של מקמהן?

אז ברר הוא דוגמה טובה לדמות ש"נרצחה" אפילו קודם לכן. סך הכל, הוא התאים לטייקר ועשה עבודה טובה מאד, לא משהו מעבר לזה.

elotan

Member
ראיתי אותו בתור ילד עוד ב WCCW עם שיער בלונדי

בלונדיני וואי איך שאני שנאתי אותו, היה מנג'ר הילי שעשה בדיוק את העבודה שלו כמו שצריך - גרם לכולם לשנוא אותו (הייתי מארק והתווכחתי עם כולם שזה אמיתי). מוכיח שלפעמים לא צריך לקשקש הרבה כמו קורנט או ג'ימי הארט ועדיין לעשות בדיוק מה שצריך.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

מנג'ר מעולה ובין הטובים בהיסטוריה , הקטעים שהכי זכורים לי ממנו זה כמו שיצחק אמר הפרומו המשובח שלו עם אנדרטייקר לפני רויאל ראמבל 94' וכמובן הקבירה האכזרית שלו ב-GAB 04'. הייתי מאוד רוצה לראות אותו שוב בעתיד מתי שאנדרטייקר יפרוש לזכר הימים הטובים.

למעלה