פינת הבמאי!

wolfyy

New member
פינת הבמאי! ../images/Emo202.gif../images/Emo70.gif

לרגל ההכנות לקראת צילומי אליס של טים, ההפקה והליהוק ניתן לכם את ההזדמנות לשחק את הבמאי... אם יכולתם לשבת עם טים ולבחור את הקאסט לדמויות הראשיות, במי הייתם בוחרים? 1. אליס
2. הכובען המטורף
3. ה
ארנב הלבן 4. מלכת הלבבות
5. החתול צ'שייר
6. הזחל
יאללה! תהיו יצירתיים, אתם מוזמנים להוסיף תמונות וקישורים ומי יודע, אולי בסוף יתגשם איזה משהו מהקשקושים שלנו במקרה

giladwin

New member
אוקי

הכובען - ג'וני דפ כמובן הארנב - הילד ממשפחה בהפרעה מלכת הלבבות - הלנה בונהם קרטר החתול - מייק מאיירס הזחל - קווין לטיפה, היא יכולה להפתיע בזה...חחח או לקווין פארל , תפקיד המסטול מתאים לו. אליס - התלבטתי המון, לבסוף החלטתי להשאיר את זה לטים כי הדבר היחיד שעלה לי בראש זה דקוטה פנינג והיא ממש לא באה לי בטוב.

dusa1

New member
וואו מסכימה איתך ב100% לגבי כולם

קווין לטיפה בתור הזחל יכול ליהיות ממש ממש ממש מעניין! בתור אליס עלתה לי לראש ההיא שמשחקת את ג'והאנה, שאין לי מושג מי היא אבל היא דיי הקסימה אותי

theEscapist

New member
וואי, רעיון ענק לדיון!../images/Emo47.gif

אני אנסה, למרות שאני לא מאוד יצירתית. אין לי כוח. בזבזתי מאגרים על חרבושים לעבודה באנגלית כל הבוקר. 1. אליס- פה אני ממש לא בטוחה... לא בא לי על ילדה סטייל דקוטה פנינג. נכון שיש את אחותה הקטנה (ותודה לג'ואנה) שהיא חמודה, אבל אני משאירה לטים את ההחלטה הזאת. ונראה לי בינתיים שהוא בחר בסדר גמור:) 2. הכובען המטורף- ג'וני דפ זה בהחלט ליהוק לא רע, בטח עם נטייה קלה לכובעים ביזאריים
אבל אני אנסה לחשוב על מישהו אחר... אז עליתי על משהו! זה קצת תלוש, אבל נראה לי גאוני
קוראים לו אריק איידל (Eric Idle) והוא מחבורת מונטי פייטון פה1 3. הארנב הלבן- או. פה צריך מישהו עם ממש מעטים ברגים, וגם הם רופפים. למען האמת, אין לי שום רעיון כרגע. אולי ג'ים קארי או משו. 4. מלכת הלבבות- הלנה בונהם קרטר מתאימה, וככל הנראה כולם חשבו על זה באיזשהו שלב. אז אני אנסה עוד קצת להיות מקורית, ולחשוב על מישהי אחרת. שחקנית שכבר ראינו אצל טים, ופעם אחרת גם שמענו- קת'רין אוהרה (דיליה מביטלגו'ס). יש לי הרגשה שהיא תצליח לשחק פסיכית רצחנית באופן די משכנע
פה2 5. החתול צ'שייר - כשחושבים על זה, קת'רין אוהרה היתה יכולה להתאים גם פה, עם החיוך שלה
אולי דני דה-ויטו?
6. הזחל - סתם כי ממש בא לי לדחוף אותו לפה- אלן ריקמן
תחשבו על זה! לא הגיע הזמן להוציא אותו מהטייפקאסט של הנבל המרושע ולהפוך אותו למסומם מטריד וביזארי? אני בעדD: הנה סצנה מהסרט של דיסני: http://www.youtube.com/watch?v=QgbntWU7pG8 עכשיו תדמיינו את אלן ריקמן מדבב
ושוב- נושא מעולה
אה, ו... חזרתי

בטטהמן

New member
זה קל

1. אליס - ג'וני דפ 2. הכובען המטורף - ג'וני דפ 3. הארנב הלבן - ג'וני דפ 4. מלכת הלבבות - ג'וני דפ 5. החתול צ'שייר - ג'וני דפ 6. הזחל - ג'וני דפ

למעלה