פינת הדילמה - דילמה מספר 14

ofribecker

New member
פינת הדילמה - דילמה מספר 14

שאלה כללית: היריב שהיה בדאון רביעי ו 10 מקו ה 45 שלכם בעט כרגע פאנט שתוצאתו טאצ'בק, (כדור שלכם מקו ה 20) אבל תוך כדי מהלך הבעיטה ביצע עבירה שהעונש עליה 15 יארד. מה תחליטו: 1) לקחת את העבירה, שיבעט שוב, אבל הפעם הוא מתחיל מקו ה 40 שלו 2) לבטל את העבירה ולהתחיל את ההתקפה מקו ה 20 שלי 3) אחר האם החלטתכם היתה משתנה בהתאם למצב התוצאה על הלוח, הזמן הנותר או הסטטיסטיקה? כיצד?

Yo-man

New member
מענין...

אני לוקח את העבירה ונותן לו לבעוט שוב. נכון שרוב הסיכויים הם שהכדור עדין יגמור באיזור קו ה-20 יארד, אבל אם יש לי מחזיר בעיטות מוצלח או special team חייתי, זו הזדמנות טובה לנסות שוב (ואתה יודע שהקבוצות המיוחדות שונאים טאצ' בק. הם רק מתים לעשות משהו ולהוכיח את עצמם). הסיכון היחידי פה זה אם הקבוצה שלי תעשה איזו עבירה שנותנת first down אוטומטי או שמחזיר הבעיטה ישמיט טת הכדור במהלך החזרה. מעבר לזה, אין מה להפסיד, ואלה 2 מקרים מאוד נדירים. שילכו אחורה ויבעטו שוב.

ofribecker

New member
יללה - להתעסק במשהו אחר

את דעתי בקשר לפתרון הדילמה אני אכניס מאוחר יותר, אחרי שיותר אנשים יגיבו

Reshefgarcia

New member
אני...

הייתי לוקח את העברה... מסיבה פשוטה. כמו שיורם ציין,הסיכויים הם בערך שווים שיהיה לי מצב טוב לההזיר בו את הכדור. אומנם,קיים סיכון,אבל יש להתחשב בכך בכל מקרה... לפחות הפעם,יש סיכוי שאתחיל ממקום יותר טוב...בסה"כ,אם הפאנט הוא מקו ה 40 שלו,פאנט של 45 יארד שם אותי ב 15 שלי,מה שאומר שאני צריך קצת יותר מ 5-10 יארד בשביל לצאת מרוויח מהעסקה הזאת... וכמו שכולנו יודעים,פוטבול אי אפשר לנצח בלי קצת סיכונים... אז יאללה... שיבעט עוד פעם,ואולי,הפעם יצא לו דווקא איזה פוץ' קיק של 20 יארד? לך תדע...

ofribecker

New member
איפה אתם?

יש עוד כמה קליברים פה בפורום שיהיה מעניין לשמוע את דעתם.

ofribecker

New member
דעתי (האישית בלבד)

יש סיכון רב בלתת ליריב לבעוט שוב - עבירה שתתן לו דאון ראשון, פאנט מוצלח שייגמר בתוך ה 10 שלי ועוד, אך יחד עם זאת גם הרבה סיכוי - סנאפ לא מוצלח שלו, חסימת פאנט ע"י הקבוצה שלי, החזרה מוצלחת וכו'. באופן כללי, 15 יארד לאחור זה די הרבה בשביל פאנט ובראיית הסיכון והסיכוי, נראה לי שאני לוקח את העבירה, שיבעט שוב מרחוק יותר. אם המצב על הלוח הוא מאוד צמוד והזמן יחסית קצר (לדוגמא 3 הפרש לחובתי 1:00 לסיום) כנראה שהייתי חושב אחרת כי ביצוע מחדש של הפאנט יוריד עוד זמן יקר מהשעון. לסיכום - בכללי - לוקח את העבירה, למעט מקרים של דוחק זמן קשה.

למעלה