פינת הדמויות- 27- דולב מסיקה!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר בחרתי לדרג עבור רועי עוד היהודים באים, זאת הייתה יעל שרוני, הביץ' האולטימטיבית, שיר התלבטה ואני בחרתי מבין האופציות שנתנה את...

1717238388088.png

דולב מסיקה! שחקן שמצחיק אותנו בהמון מקרים, ולמרות גילו הצעיר שיחק בכמה סדרות...​

YossihNew

Well-known member
1717239755141.png

מקום עשירי: דקר אלדר (אופוריה)

אופוריה הייתה סדרה שהצליחה ביותר בחו"ל, עשתה המון רעש בארץ ועזרה לרוני דלומי לפרוץ. דקר (או "צהובון") הוא חבר טוב של אושר (מאור שווייצר) ואחיו הקטן של אלקנה (רועי ניק). הוא מפיק לחבורה סמי הזיה ואף אונס את הדמות של רוני דלומי. הסיבה שהוא במקום האחרון היא בעיקר בגלל שהסדרה הצליחה יותר בחו"ל והיום פחות יזכרו את הפרק הזה בחייו של דולב.​

YossihNew

Well-known member
1717239790931.png

מקום תשיעי: מני בלגה (אניגמה)

מני הוא חנון קומיקס ומעריץ של אדם הקסטר שמצייר את הקומיקס "סלומן". יש לו יריבות עם שושן שטיגלר על הבלוג המוביל בתחום, והוא חנון בעל ידע רב במחשבים. באופן מוזר הוא גם מאוהב בשושן, מה שיוצר בטח דברים מוזרים עם נווה צור שבעצמו עשה איתה רומן. בכלל, מה זה כל הסדרות האלה שלקחו כוכבי נוער וקיבצו אותן? חייב להגיד שזה דבר ממש מוזר...​

YossihNew

Well-known member
1717239899993.png

מקום שמיני: מקסים בוקובסקי (שוברי גלים)

שוברי גלים בכללי זה בעייתי, אז להיות אורח בסדרה? מקסים בורח מהבית כי יש לו אבא עורך דין שמתגרש, והוא הליצן שבחבורה. הוא מאוהב בניקו (היא הנצר) ואפילו מאיים על בוני שלא יתקרב אליה. כמובן שלא יצא מזה כלום- בעונה הבאה מקסים עובר לאילת ומופיע מפעם לפעם בשיחות בזום. אתם יודעים כמה אני לא אוהב את הסדרה הזאת, ובואו נגיד שהיא לא ממש נתנה לדולב את הפריצה...​

YossihNew

Well-known member
1717240047317.png

מקום שביעי: שגיא (שקשוקה)

אני יודע, זה לא נייס בכלל לתת לשגיא מקום שביעי. אבל מי באמת אוהב אותו? שגיא הוא המורה החדש למתמטיקה ולמדעים במקום סבג, והוא יוצא חברת הייטק לשעבר. הוא בדרך כלל משלב מונחים באנגלית ומנסה לקדם את התלמידים שלו לעשות המצאות ואקזיטים. ובעונה הנוכחית גילינו שלשגיא יש גם אח תאום שדומה לו לגמרי. אבל בסופו של דבר שגיא דמות די מעצבנת. אולי הוא יהיה עם גלית. עם הרקע שלה...​

YossihNew

Well-known member
1717240083773.png

מקום שישי: גיל צוף (המנצח)

בסדרה "המנצח" דולב שיחק את הבן של שי אביבי ואפרת בן צור. מדברים על שחקנים חשובים. הוא חבר בחבורת הזמר שמתאהב באודי- שירה האס- ואחרי שהוא מגלה שמדובר בעיתונאית שמנסה להפיל את המנצח נח, הוא מעדיף להתעלם ממנה ולטוס לקראת סוף הסדרה ללמוד קולנוע בניו יורק. המנצח הייתה סדרה מאוד איכותית עם המון שחקנים חשובים במיוחד, וזה שדולב השתתף בה די העלה את קרנו. אז יופי בשבילו.​

YossihNew

Well-known member
1717240203880.png

מקום חמישי: רפי (4:20)

מבית היוצר של אילת וגאליס, הגיעה 4:20. רפי הוא החבר הטוב של קומה, סטלן רוסי חוזר בתשובה, שרק מחפש איך להביא את מצבור הסמים הבא שלו. הוא וקומה חוברים לאסי בניסיון לגנוב המון חומר והם מסתבכים בגלל חובות לעבריינים. במהלך הסדרה רפי מסתבך כמה שאפשר בגלל הסמים, בעיקר בגלל אהבתו לקלודין, שהיא נשואה. הסדרה אפשרה לדולב להיות הרציני בצמד, לעומת נווה צור שכמה מפתיע- שיחק את חבר הצמד הפחות רציני. היו בה רגעים מצחיקים, למרות שהמון אנשים ממש לא חיבבו אותה. אבל היא נתנה אווירה של אילת שוב...​

YossihNew

Well-known member
1717240304015.png

מקום רביעי: עינת מהיח"צ (אינסטגרם)

לא, אני פיפי שהכנסתי אותה. עינת מהיח"צ זאת בעצם דמות שדולב המציא לאינסטגרם, של אשת יחסי ציבור שמנצלת המון אומנים ושולחת להם הודעות. הוא וחן אהרוני השתמשו בדמות כדי לעשות קליפ על ניצול האמנים בחודש הגאווה, כדי לנסות להעביר מסר ולא רק לעשות שיר גאווה מרים. מי שעוקב אחרי דולב באינסטגרם יכיר את עינת, יכיר את המשפט "אני פיפי" שמאפיין אותה, ויכיר את ההודעות המשונות שדולב שולח בשמה. כן, אני יודע, לא בדיוק דמות מסדרה ישראלית, אבל בכל זאת אחת מהדמויות הבאמת מזוהות עם דולב ולכן החלטתי שכדאי להכניס אותה.​

YossihNew

Well-known member
1717240327671.png

מקום שלישי: שאולי חיון (נעלמים)

את שאולי כולנו אוהבים, אני חושב שמבחינת כל הדמויות הוא היה הדמות הכי אהיבה של דולב. שאולי הוא החבר של דניאלה ודריה, ולילה אחד באזור האסור באשמורת סוחף אותו להרפתקה לגבי תעלומת הרעלת המים בעיירה. בנוסף, הוא גם מצחיק בטירוף ויוצר- הוא יצר את השיר "מישהו כמוני" שנלקח בהשאלה ממש ברשות בידי יובל הופמן כוכבת הגלקסססססססססיה. הוא גם עם יחסים מעניינים עם דניאלה, למרות שהוא חושש להעביר את זה לשלב הבא מחשש שהידידות שלהם תיהרס. בעונה השנייה שאולי באיטליה ובעונה השלישית הוא חוזר עם פטיש איטלקי, ובעונה הרביעית הוא בכלל עם אל(ו)מה ועם אמה (לעזאזל), אז זה מוריד אותו. אבל בעונה הראשונה הוא היה ממש טוב.​

YossihNew

Well-known member
1717240372128.png

מקום שני: יעקב אנילביץ' (כיפת ברזל)

כיפת ברזל דיברה על טירונים חרדים בצה"ל, ויעקב היה חסיד ויזניץ' שהתגייס לצבא בניגוד לדעת משפחתו. הוא שיחק שם עם רועי ניק (שוב) ובעיני רבים, זאת הדמות הכי איכותית של דולב. בעונה השנייה הוא אף הופך לסמל במחלקה. מה שחשוב זה שבעונה הראשונה, הוא משוחח ברשת הקשר עם סמלת בשם תמר, והם מתאהבים רק על זה שהם מדברים ברשת הקשר. בהתחשב בעובדה שמדובר בסוזנה פפיאן, אני מניח שזה מאוד הגיוני למה הוא התאהב בה. בכל אופן, יעקב היה הדמות הגדולה השנייה של דולב אחרי שאולי, ואפשר לו לפרוץ בעיקר לקהל מבוגר יותר. אני פחות מכיר אותו, אבל הוא נשמע ממש טוב, ולכן שמתי אותו במקום השני. וכמובן שלפניו נמצא אחד...​

YossihNew

Well-known member
1717240401266.png

מקום ראשון: חיליק אזולאי (פלמ"ח)

למזלנו, לחיליק, בניגוד לשאולי, היה סיפור אהבה טוב כל העונות. איש הפלמ"ח שהחליט לאמן את ההכשרה, אבל באותו הזמן מתאהב בחברתו יעל סטולר, מה שיוצר ביניהם סיפור אהבה מדהים במיוחד. בעונה השנייה יעל עורקת לאצ"ל, מה שכמובן יוצר לה רומן קטן עם גורי. מה שבתורו מבלבל את כולנו כי באותו הזמן בנעלמים דולב גנב לעדי את גאיה, בואו נשכח מזה. בעונה השלישית השניים ממש מתחתנים, מה שהופך לקו עלילה מאוד יפה ומאוד מרגש שכולנו אוהבים. חיליק היה בעיניי הדמות הכי טובה של דולב עם הסצנות הכי טובות, ולכן אני מאוד מחבב אותו ושמתי אותו במקום הראשון, מעל כולם. פשוט באופן עקבי הוא היה הכי טוב, עם העלילה הרומנטית הכי טובה שאפשר.

כאן הסתיימה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורי לבחור, ונקווה שאני לא אתלבט כל כך. עד אז!​

למעלה