פינת הדמויות 35- אגם רודברג

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי את דמויותיו של גיא לואל, רועי סופסוף נענה ללחציי ובחר- מה בחר? אני בחרתי בשבילו- שחקנית שהוא אוהב...

1722066167368.png

אגם רודברג! שחקנית שעברה כל כך הרבה, והפכה מדוגמנית לשחקנית רצינית ואהובה על כולנו.​

YossihNew

Well-known member
1722066201160.png

מקום שמיני: כרמל (חצויה 2)

בעונה השנייה אגם מגלמת את כרמל, ערפדית אקסית מיתולוגית של ליאו. בעונה השנייה היא עוזרת לגיא רוזן לקבל את זה שהוא ערפד, והיא הופכת לבת זוגו. יש לה גם יחסים מוזרים עם ניקי, שרוצה שהיא תשתלט על גופה כמו בעונה הראשונה. העניין הוא שחוץ מזה שאגם הייתה ממש יפה באותה העונה, אולי זאת דמות פחות זכורה. לא חושב שאנשים כל כך יזכרו את כרמל, אבל היא דווקא הייתה נחמדה. ובכל זאת- מקום אחרון בדמויות של אגם, לצערנו. תחזרי למראה, כרמל. תנשכי מישהו.​

YossihNew

Well-known member
1722066235930.png

מקום שביעי: אגם רודברג (חצויה- הדבר האמיתי)

אגם שיחקה את עצמה בעונה השלישית של חצויה, ניסתה לעזור לידידיה (איתו תשתף פעולה בעתיד) למצוא רוחות רפאים, ולהתגבר על דימוי הגוף שלה כדי לעזור לסוכן שלה עם חובות. אילן פשוט סידר לקובי להיות הסוכן ובן הזוג של אגם, אז זאת הסיבה לעלילה. בנוסף, אגם עוזרת לאבי קורניק למצוא את אבא שלו, והיא גם הופכת לבת זוגו בסוף העונה. אבל את העונה הזאת אנשים פחות אהבו, ובאמת היה מוזר לראות את אגם מגלמת את עצמה. ועוד חברה של קובי פרג'? מישהו מוכן להסביר לי באיזה עולם זה נשמע הגיוני, לעזאזל?!​

YossihNew

Well-known member
1722066266663.png

מקום שישי: גלית (שקשוקה)

לדרג את גלית ככה, עם ה... רקע שלה... לא טוב. גלית מחנכת את כיתה ד', השכבה הצעירה של האחים של הבוגרים, שבאה כי אילנה הלכה לשנת שבתון (או כדי לרקוד עם כוכבים). גלית תמיד מחפשת בעיות בתלמידים הצעירים, רגישה במיוחד ויש לה יחסים די מוזרים עם שגיא, אז תשמעו, זה ממש לא נייס עם ה... רקע שלה. בגלל שגלית די חדשה בתחום ועוד מעט נראה אותה בעוד עונה, אז החלטתי לדרג אותה נמוך. למרות שאגם מוסיפה היסטריה מורית שהייתה יכולה להיות חסרה אם אילנה לא הייתה משתתפת בעונה. אז יש לה את זה והיא נכנסת לפה.​

YossihNew

Well-known member
1722066347308.png

מקום חמישי: שי ברקת (השיר שלנו 4)

אחת מהדמויות הראשונות שאגם שיחקה הייתה שי. שי היא הבת של יותם (יו יו), הרמטכ"ל, ורונית. היא בדיוק חוזרת מחו"ל ולא אוהבת את היחסים של אבא שלה עם נינט. אבל כשרני אביב מרגיש רע בגלל אובדן הזיכרון של תמרה, היא מנסה לנחם אותו ולהפוך לבת זוגו. אבל לבסוף, זה לא עובד. רני רוצה את תמרה, שי לא נענית לחיזוריו של ששי טל, ומחליטה לנסוע למיאמי. שי אמנם הייתה ילדה מפונקת טובה, אבל העונה הספציפית הזאת הייתה חלשה, אורי גרוס לא כתב אותה. לכן שי מדורגת יחסית נמוך, כי בסופו של דבר היא הייתה דמות שפחות בלטה בשיר שלנו, למרות שאגם שיחקה אותה כמו שצריך. לפחות את רן דנקר היא השיגה כבר בפסטיגל, אז זאת לא בעיה שהיא לא השיגה אותו בסדרה... לא ככה?​

Johyboy26

Member
צפה בקובץ המצורף 110975

מקום חמישי: שי ברקת (השיר שלנו 4)

אחת מהדמויות הראשונות שאגם שיחקה הייתה שי. שי היא הבת של יותם (יו יו), הרמטכ"ל, ורונית. היא בדיוק חוזרת מחו"ל ולא אוהבת את היחסים של אבא שלה עם נינט. אבל כשרני אביב מרגיש רע בגלל אובדן הזיכרון של תמרה, היא מנסה לנחם אותו ולהפוך לבת זוגו. אבל לבסוף, זה לא עובד. רני רוצה את תמרה, שי לא נענית לחיזוריו של ששי טל, ומחליטה לנסוע למיאמי. שי אמנם הייתה ילדה מפונקת טובה, אבל העונה הספציפית הזאת הייתה חלשה, אורי גרוס לא כתב אותה. לכן שי מדורגת יחסית נמוך, כי בסופו של דבר היא הייתה דמות שפחות בלטה בשיר שלנו, למרות שאגם שיחקה אותה כמו שצריך. לפחות את רן דנקר היא השיגה כבר בפסטיגל, אז זאת לא בעיה שהיא לא השיגה אותו בסדרה... לא ככה?​
לחשוב שבסוף אבא שלה התגלה כיורה ורוצח ונורה למוות אז בוא נגיד שהיא מצולקת לכל החיים

YossihNew

Well-known member
1722066425574.png

מקום רביעי: דנה ישראלי (אינדל)

הדמות החדשה ביותר של אגם, מסדרה שכבר מסתמנת כמשהו איכותי ביותר. דנה היא כתבת, היא באה לסקר ביקור של השר לביטחון פנים בשכונה של האתיופים אבל חשה שיש שם יותר. אינדל מספר לה על זה שאלון אדרי, השוטר המושחת, רצח את חבר שלו יצחק ולא בהכרח הכל כמו שסופר. דנה מזהה סיפור ומלווה את אינדל, היא משדרת את המעשים שלו לעולם, מנסה להילחם על הסיפור, אבל לא תמיד בטוח באיזה צד היא. האם היא באמת משדרת את המשפט של אלון לעולם כדי שיהיה צדק ליצחק ולכל האתיופים שאלון פגע בהם? או שהיא נצ'ית שמנסה להשיג סיפור ובתכל'ס תבגוד בהם לטובת המשטרה? לא ידוע, אבל הסדרה מעלה שאלות קשות ונצטרך לחכות לשני הפרקים האחרונים כדי להבין לאן דנה מכוונת...​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
1722066517550.png

מקום שלישי: ורד (היורשת)

זה היה מוזר ביותר. מישהו זוכר את היורשת או את ורד? אבל אני מאוד אהבתי אותה. היורשת סיפר על אמרגנית בשם ספיר שניסתה לחלץ את אבא שלה מהכלא ולשווק זמרת מזרחית בשם טופז בדש. מי זאת ורד? ורד עובדת אצל האמרגן שריקי, שבכלל מתחרה מול ספיר על הייצוג של טופז. היא הייתה הכלה שלו עד שבעלה נהרג, אבל תכל'ס אין לה שום יכולת ללחוץ על אף אחד, והיא ממש אסקופה נדרסת. הדבר המפתיע הוא שבמהלך העונה ורד מתחילה לפתח ביצים וממש להילחם על הזכויות שלה. הקטע הכי זכור לי זה שאגם שרה עם ליטל שוורץ שיר של עדן בן זקן. משהו בסדרה הזאת הלך לאיבוד והביקורות לא ממש אהבו את זה, אבל הדמות הייתה כל כך קורעת עד שאני מדרג אותה במקום השלישי. למרות שצפיתי בכלל בגלל נופר, אז תזכרו את זה.​

YossihNew

Well-known member
1722066699278.png

מקום שני: דנה ריסקין (מתים לרגע)

דנה בעצם הייתה הדמות הרצינית הראשונה של אגם. היא בת של תורם לבית חולים, שמתקבלת להתמחות. היא וחבריה מגלים ניסוי מיוחד בו חווים מוות וחוזרים לחיים. דנה מקבלת בעקבות הפרוצדורה יכולת לחזות מוות של הסובבים שלה ומצליחה כתוצאה מכך כרופאה. היא המנהיגה של החבורה, ומקיימת יחסים עם שלומי בעונה הראשונה. אחרי שהוא מת, בעונה השנייה היא מתאהבת בלב המלאך שבא לבדוק את הזליגה בין העולמות. היא משבשת את התוכניות של בראון, מנהלת בית החולים המושחתת, ויסמין, המתמחה לשעבר. לצערה הרומן שלה עם לב לא מצליח, אבל לב מציל אותה ממוות קליני ומת, עד שהוא חוזר לשעה כדי לקיים איתה יחסים. אגם הוכיחה בתפקיד לראשונה כמה היא שחקנית טובה, וככה היא הצליחה לפלס את דרכה. לצערנו הסדרה לא ממש תיזכר, בגלל שמישהי (לא חשוב שמות מאיסה) אמרה דברים שלא צריך להגיד, והיא נמחקה. אבל דנה ריסקין הפכה את אגם לשחקנית רצינית, מה שהוביל אותה ישירות אל המקום הראשון...​

YossihNew

Well-known member
1722066726307.png

מקום ראשון: מיה גוטמן (חזרות)

במקום הראשון נמצא את הדמות שהתמונה הזאת אומרת עליה הכל. מיה היא שחקנית מצליחה בטלוויזיה, אבל היא רוצה רק דבר אחד- להוכיח שהיא שחקנית איכותית ובעיקר- שהיא נינה מהשחף. היא מתעקשת שהיא נינה, למרות שהיא בכלל בכלל לא מתאימה לזה, היא לא מדוכאת מהחיים שלה, היא מרוכזת בעצמה ובוגדת בבעלה רעות עם בחור בשם יובי. היא מגלמת את איריס, המחזאית, בהצגה שהתיאטרון שלה מעלה, השלאגר הקומי החדש על זוג שעובר לדירה משלו. הסדרה הזאת הייתה מצחיקה ביותר, היא סימנה סופית את זה שהתאגיד פרץ ליצירה איכותית במיוחד, והכי חשוב: הסדרה נתנה לאגם חותמת סופית של שחקנית איכותית. היא הזדהתה עם הדמות כי היא עצמה הייתה שחקנית בסדרות, אבל לקח זמן עד שקיבלו אותה כמישהי איכותית. השיא היה שהדמות הזאת זיכתה את אגם בפרס האקדמיה לשחקנית המשנה הטובה בסדרה קומית. אז אולי נינה היא לא תהיה, אבל מיה גוטמן הייתה אדירה. לצערנו הסדרה לא תמשיך בגלל ארז דריגס, אבל הזעקה "אני נינה" תישאר בלקסיקון הישראלי (ובטיקטוק) עוד שנים, והיא תהיה בראש רשימת הדמויות של אגם רודברג, איכותית ביותר.

כאן הסתיימה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורה של שיר לבחור, ונקווה שהיא תבחר בשחקן טוב. עד אז!​

שיר m

Well-known member
ולא נשכח את זוהר מפצועים בראש

אני בוחרת את דאנה, אם יש מספיק סדרות...

למעלה