פינת הדמויות 36- הפתעה!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור רועי את דמויותיה של אגם רודברג, שיר בחרה בשחקנית.

אבל זה לא חשוב בכלל!

כי היום זה היום הזה בשנה. וביום הזה בשנה, אנחנו מציינים את יום הולדתה של מושא הפינה...

1722665756836.png

שמרית לוי ששון! אישה עם חיבוק מדהים, אישה שרק אם תראו אותה על הבמה תבינו. השחקנית הכי טובה בעולם ואחת שאוהבת אותי אישית.

אז הפעם... הפינה שייכת לה...​

YossihNew

Well-known member
שירלי.jpg

מקום שמיני: שירלי (מרי לו)

הדמות הראשונה של שמרית. במרי לו, שירלי היא חברה במקהלה שלפעמים מדברת נגד מרי לו, ואפילו משתפת פעולה עם סיגי- הלא היא טלי אורן, באיחוד שחקניות מדהימות. לא שרה הרבה, לא מופיעה הרבה, בטח לא בהשוואה לגלגול השני במחזמר בו שמרית שיחקה את סיגי ואפילו פעם אחת את קלרה- ואל תקראו לה נערת מקהלה, כי היא מדהימה. אבל זאת הייתה התחלה. התחלה שרמזה לבאות, ובזכות טלי אורן שמרית ספגה קצת כישרון חשוב לקראת השלב הבא.​

YossihNew

Well-known member
אמא של ניסו.png

מקום שביעי: אמא של ניסו (באש ובמים)

הסדרה שהפכה את שמרית לשם גדול בנטפליקס. מדובר באמא של ניסו (גיא עמיר). רואים אותה בפלאשבק, דואגת לאבא שלו שחולה בסרטן. למרות שהיא לא מדברת הרבה, ואין לה אפילו שם (תתביישו לכם חנן וגיא), התפקיד הזה זוכה לאהבה גדולה מצידי כי חיכיתי המון זמן ששמרית תפרוץ בנטפליקס. אז הנה, קיבלנו הצצה ראשונה לקריירה בין לאומית של שמרית בנטפליקס, דמות מרגשת שריגשה ביותר בכמה דקות המעטות שהייתה על המסך. ונקווה שבתפקיד אילנית בזגורי אימפריה היא תקבל הרבה יותר זמן, אחרת מאור זגורי יצטרך לענות לי ישירות, וזאת תהיה בעיה.​

YossihNew

Well-known member
שרי.jpg

מקום שישי: שרי (רואה לך בעיניים)

הדמות ששמרית כתבה לעצמה להצגה שעברה קריאה מבוימת. שרי היא אחות סיעודית שמטפלת בבתיה. היא מפילה את העובר שלה, ובתיה רוצה לפתות את בעלה של שרי להודות שהוא מתעלל בה כדי לשים קץ לסבל שלה. העניינים משתבשים ושרי נאלצת לעשות בחירה גורלית. שמרית כתבה הצגה חשובה על אלימות במשפחה, אבל כשההצגה עברה עוד קריאה מבוימת אלונה סער הייתה זאת שגילמה אותה. האם יום אחד נראה את שרי? האם ההצגה של שמרית תתגשם? לא יודע, אין לי מושג. אבל אני אומר לכם, שאם זה היה קורה אני הייתי בא לשם ראשון. לצערי, בגלל שזאת לא באמת דמות היא מדורגת נמוך כל כך.​

YossihNew

Well-known member
שמרית.jpg

מקום חמישי: שמרית לוי ששון (טלנובלה בע"מ)

מה? זה נחשב. הפעם הראשונה של שמרית על המסך (שלי) הייתה בטלנובלה בע"מ, כחלק מלהקת פארנויה. הלהקה הוקמה בידי בני קייזרמן האגדי כדי להכניס קורטוב מוזיקה ל"פירות אסורים" של רננה לוסטיג. איך אמרה שמרית כשזה קרה בכתבה? הקליטו חמישה שירים, יש להם עתיד מזהיר. אוקיי, זה לא קרה, הלהקה פורקה, אבל לנצח, לנצח נזכור את השיר שלהם, "יום שמח", שנכתב לטלנובלה הזאת. או משהו. אני לא יודע, חבר'ה, לא ראיתי את הפרק הזה עדיין, אני רק בחצי הדרך בטלנובלה. אבל בכל זאת, תודו שקטע שלהם של שמרית שרה בטלנובלה שכתב מעריץ היאבקות ידוע, זה סוג של התגשמות כל החלומות שלי. עכשיו רק נשאר שאני אכתוב לשמרית תפקיד, מה? מה? כן, אם היה לה תפקיד אצלי זה היה מקום ראשון בטוח, תאמינו לי שהיה.​

YossihNew

Well-known member
נעמי אביטן.jpg

מקום רביעי: נעמי אביטן (מברוכ)

מה קורה כששמרית מקבלת מעט זמן במה ומתה ישר בתחילת ההצגה? נעמי. נעמי, אשתו של הרצל שהוא דני שטג (נ-ע-מי, אם אתם אוהבים אותה), הייתה תופרת מכובדת במרוקו עד שעלתה לארץ והקימה עסק בדים משגשג. בתחילת ההצגה, נעמי מתה ומופיעה לפעמים כרוח רפאים במהלך ההצגה, שומרת על בתה סאלי ועל הרצל. הדמות גם התפרסמה כשאלין גולן החליפה את השחקנית הראשית. למרות הזמן המועט במיוחד על הבמה, שמרית מפליאה כל כך. מי שלא הכיר אותה נדהם מהיכולות שלה (בשלושה שירים מדהימים), ותוהה מי זאת השחקנית הזאת ששרה כל כך יפה. אף עין לא נשארת יבשה כשהיא שרה. אני זוכר את ההצגה מסיבה אחת- לפני שנה נתתי לשמרית ברכה אחרי ההצגה, וקיבלתי את החיבוק היפה ביותר (והתמונה היפה ביותר) שקיבלתי מימיי. אז זה נפלא שנעמי כובשת את כולנו, אבל יש לנו דיבור מאוד גדול לגבי זמן המסך המועט הזה. שמעת, מאור זגורי? כי מזל שיש אותה.​

YossihNew

Well-known member
דיאנה מוראלס.jpg

מקום שלישי: דיאנה מוראלס (שורת המקהלה)

אח, מוראלס. מוראלס מועמדת לשורת מקהלה במחזמר מפורסם. היא השחקנית שבחבורה, למדה משחק, והשיר שלה מספר על דבר מאוד עצוב: המורה שלה למשחק, שאמר ששום דבר לא יצא ממנה. השיר שלה מספר על איך שלא הרגישה שום דבר לגבי מותו של אותו המורה, היא הבינה שהיא מוכשרת ותשחק, והוא לא מבין כלום. במהלך ההצגה היא זאת שמובילה את הרקדנים ואומרת שלא משנה מה, היא מסרבת להתחרט על הבחירה שלה להיות שחקנית. השיר שלה נחשב בעיני רבים לגדול ביותר במחזמר הזה. אפילו עשו כתבה על ההצגה, וראיינו שם את שמרית על התלאות שלה. משהו בדיאנה מוראלס, משהו בזה שהיא נלחמה על המשחק, משהו בזה חי מדי בשמרית. שלמרות שהיא לא מוכרת, היא הכי מוכשרת בעולם. ללא ספק, דיאנה תהיה שמורה בליבנו לעד, ואני נורא מחבב אותה, למרות שאת ההצגה בכלל לא ראיתי, אלא רק את הקטע של שמרית. אבל היי, מי צריך יותר מזה, נכון?​

YossihNew

Well-known member
נדיה כהן.jpg

מקום שני: נדיה כהן (אלי)

את המקום השני מקבלת אישה אמיתית. נדיה כהן היא אשתו של אלי כהן, המרגל המפורסם שהעביר לנו סודות מסוריה. נדיה מתחילה לחשוד בנסיעות העסקים של בעלה, ולבסוף מגלה את האמת על מקצועו. במכתב האחרון אליה כתב לה אלי שתשכח ממנו ותתחתן מחדש, דבר שלא עשתה עד היום. נדיה תוארה כגיבורה טרגית. שמרית שיחקה אותה בצורה מרגשת כל כך, ואף זכתה לדבר עם נדיה האמיתית על הדמות ועל ההצגה. בנוסף לכך, בהצגה קיבלה שמרית את חיים זנאתי, שמלווה אותה המון זמן בתפקידים שונים, ועוזר לה. אני אזכור את זה בתור היום המרגש בו שמרית ראתה אותי מהבמה ודיברה איתי אחר כך בשיחה ארוכה ויפה, למרות שהזהירה אותי שמדובר ב"הצגה קטנה", ולא לצפות להרבה, אני ציפיתי, ותאמינו לי שקיבלתי. קיבלתי גם חיבוק גדול בתום ההצגה. אז נדיה, הגיבורה הטרגית, מגיעה למקום השני. מה יכול להיות מעליה? מעליה יש אך ורק אישה אחת שיכולה לככב בראש הרשימה, ולרגש אותי אף יותר מנדיה המסכנה...​

YossihNew

Well-known member
מיראבל.jpg

מקום ראשון: מיראבל טולדנו (זה אני)

גבוה גבוה מעל כולם נמצאת זאת שנכנסה לי ללב. במחזמר "זה אני" משירי אייל גולן, מיראבל מתוארת בתור "בת בכורה במשפחת טולדנו, שמרנית אך אוהבת לשיר בסתר". זה לא תיאור מדויק של הדמות. היא אמנם דתייה, אבל היא לא מצאה את החתן שלה, והיא כנראה תהיה תקועה בלעזור לאבא נפתלי, לנקות אחרי הבלאגן של האחות הקטנה אדריאנה, ולנהל את התזמורת אחרי שהאבא ימות. היא אתנחתא קומית, אבל כולם מתייחסים אליה באכזריות ועולבים בה על זה שהיא לא מצאה חתן. היא גנבה את ההצגה, כי כולם, עם דגש על כולם, שראו את זה, נדהמו מיכולותיה הקומיות ומיכולות השירה שלה. אנשים כתבו לה אחרי, התאהבו במה שעשתה, התאהבו בה. היא כבשה את כולם, ובעיקר אדם אחד ששאל את עצמו איך מעולם לא פגש את הדבר הזה לפני. הרגע שבו מיראבל, אחרי כל ההתעללויות בה, שרה את "שוב לאהוב" וגורמת לקהל לשיר את המילים, כי היא מדהימה והקהל מזדהה איתה, היה חווייה חד פעמית. לכן מיראבל מעל כולם. מעל כל דמות ששמרית עשתה. כי בלי זה, אנשים רבים היו עצובים יותר. אז אמנם המחזמר ירד, אבל הוא חזר, ושמרית משחקת את מיראבל בפעם השנייה. אז תעשו לי טובה, לכו לדבר הזה. אני יודע שאני אלך בדיוק עוד 12 יום. ואני יודע בדיוק מי השחקנית היחידה שאני אסתכל עליה. ולא, זאת לא ענבל ביבי. זאת ההיא שתחבק אותי.

כאן הסתיימה עוד פינת הדמויות. שיר תקבל את דאנה איבגי בשבוע הבא, אני אחבק את שמרית בעוד שבועיים, ואני בינתיים אשלח אתכם מכאן עם הסרטון המיוחד הזה. ביי ומזל טוב לאחת והיחידה!

https://drive.google.com/file/d/1TOeAAhsr1NTl8qeOXkTkNjb_Q2oJeyDa/view?usp=drive_link

שיר m

Well-known member
אהבתי את סוף הסרטון:-):
מזל טוב לשמרית! העולם עוד יכיר אותה

YossihNew

Well-known member
די נו, יוסי, שלח לה!
היי, היי, עבר יום ההולדת שלה!

את הסרטון היא קיבלה ואהבה.

והיא יודעת בדיוק מה אני חושב על דמויות שלה. בואי.

ספרי תשעה ימים ואני אספר לה בלייב. טוב?

שיר m

Well-known member
לדעתי מה שאתה כותב הרבה יותר שווה מסרטון.
תחשוב על זה, מה היית מעדיף, לראות את עצמך בסרטונים או לקרוא מילים טובות ומחזקות?

YossihNew

Well-known member
לדעתי מה שאתה כותב הרבה יותר שווה מסרטון.
תחשוב על זה, מה היית מעדיף, לראות את עצמך בסרטונים או לקרוא מילים טובות ומחזקות?
את מתכוונת כמו לראות אותי עם נועה קירל בגיא פינס או עם עידו אליאלי בעמוד של טין ניק?

אגב, את חושבת שלא כתבתי לה ברכה בנוסף וכתבתי בסוף באהבה מיוסי?

מה שחשוב זה מה שאגיד לה עוד שבוע...

למעלה