פינת הדמויות 47- דר זוזובסקי!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור עצמי את הדמויות של אור בן מלך, כמה מפתיע שרועי לא בחר אז החלטתי על שחקנית בשבילו...

דר זוזובסקי.jpg

דר זוזובסקי! שחקנית אהובה עלינו, ששיחקה בכמה סדרות. נראה איך היא תצליח פה...​

YossihNew

Well-known member
דניאל קפון.jpg

מקום תשיעי: דניאל קפון (קורדרוי)

אוי. לא הבנתי את הסדרה בכלל. דניאל היא עובדת בחברת סטארט אפ, והיא וחברה שלה, ליאור, בולטות בסצנת הרווקות בתל אביב. ואז מגיע לחברה בחור בשם עידו, והיא מנהלת איתו רומן. היא סתם מחפשת המון פעמים בני זוג לסטוץ, ויש לה יחסי אהבה-שנאה עם עידו, ותכל'ס... תכל'ס לא ממש הבנתי את הדמות. אנשים עפו על זה, אבל זאת הייתה דמות ממש שנואה בעיניי. אז דירגתי אותה כאן, במקום האחרון. דמות מעצבנת ממש.​

YossihNew

Well-known member
רשי ישורון.jpg

מקום שמיני: רשי ישורון (מלאך משחית)

כן, מוזר שהעליתי אותה ברמה, פשוט שנאתי את דניאל. רשי היא אם חסידית צעירה, שמגיעה למוסד בשם "עזרת נשים" כי היא מותשת לאחר הלידה שלה. לרשי יש הזיות מאוד מוזרות שמגיעות אליה, כאילו משהו מנסה להרוג אותה. מדובר בשד, ובסופו של דבר, למרות הקידום שדר קיבלה בסדרה, הדמות שלה מתה מאוד מהר. הרצח שלה כמובן מניע את כל העלילה, אבל בסופו של דבר, היא לא ממש חשובה בסדרה הזאת. שם כזה, שמפתה את הצופים לראות כי הוא מפורסם, אבל בתכל'ס לא חשוב ממש ונעלם מהר. למרות זאת, אהבתי את הסדרה מאוד, היא הייתה חכמה ורצינית ומפחידה. היא פשוט לא הייתה הסדרה של דר, אתם מבינים אותי? ובכל זאת העליתי אותה מעל למקום האחרון, כי למה לעזאזל שאני אדרג דמות מתחת לדניאל... וואו, אותה ממש שנאתי, נשבע לכם.​

YossihNew

Well-known member
דיקלה לוקסמבורג.jpg

מקום שביעי: דיקלה לוקסמבורג (שכונה 3)

אוי, זוכרים? כולם ממש התלהבו שדר מצטרפת לשכונה, הרי מהחממה לשכונה זה נורא טבעי. דקלה לוקסמבורג היא חיילת ב"יחידת הדוגמנות" שוויקי נמצאת בה, מה שהגיוני כי זאת דר, הבחורה יפהפייה. לאחר מכן נחשף שהיא שוטרת סמויה (כמו כל אלו ביחידה הזאת, שהיא מומצאת). היא עוזרת בחקירה של העתיקות הגנובות של משפחת דינר, אבל כולנו זוכרים שהעלילה הזאת משתנה בגלל שינויי ההיסטוריה של רחלי. חבל. כולם נורא התרגשו מזה שדר תוכל להיות בשכונה, אבל כמו שזה קרה עם ליטמן, שכולם התרגשו ממנו והסתבר שקיבל דמות מאוד כישלונית, זה לא עבד. למרות זאת, יש דבר אחד טוב בעניין הזה- הלבוש של דר בסדרה. כן, היא הייתה יפה בטירוף בתקופה ההיא, והלבוש הצבאי שלה בסדרה היה ממש יפה. אבל זה לא תחליף לעלילה, אז אני מניח שנזכור הרבה פחות את שכונה 3, את הדוגמנים, ואנחנו עדיין מנסים להבין איך קוראים לדמות של ספיר דרמון בסדרה- קוראים לה שירי או איילת? מישהו הבין איך קוראים לה? אני עדיין לא הבנתי...​

YossihNew

Well-known member
אנה.jpg

מקום שישי: אנה (מיסטר צ'יפס)

מישהו זוכר את הסיטקום הקצת מוזר הזה? סיטקום הזוי שעלה בניקלודיאון לקראת הסוף של החממה, כשדר עוד הייתה כוכבת ענקית. מדובר בעובדים של חנות למזון מהיר בשם מיסטר צ'יפס, חנות לא כל כך חשובה. העלילה הראשית כללה את שלושת העובדים: שלומית, ידין ואנה. ידין היה הטיפש, שלומית הייתה הדכאונית והחכמה, ואנה הייתה המנהלת שלגמרי הייתה בטוחה שהיא מנהלת ממש חשובה. חייכנית, שמחה, עם גשר מוזר בשיניים, וקצת טיפשה. אני לא יודע, אמנם הסדרה אפשרה לדר להפגין קצת כישרון קומי, אבל תשוו בין זה לבין ההתקדמות של החברים שלה- למשל שירה שעשתה אז את תאג"ד, ליטמן שהמשיך לככב בסדרות של ניק, ליבי שהגיע לאו בוי... זה קצת מחוויר. הסדרה הזאת הייתה ונשכחה, למרות שזה שאורטל בן שושן הייתה שם כנראה היה ממש מעניין. אבל בסופו של דבר, אני לא חושב שאנשים יזכרו הרבה את אנה. אבל אני ממליץ בכל זאת להסתכל על הסדרה, כי דר כן הצחיקה שם והוכיחה שיש לה גם איכויות קומיות, ושהיא לא רק פרצוף יפה. כלומר, יש לה גם פרצוף יפה, מאוד, אבל היא גם יודעת לשחק שחקנית קומית. ובכל זאת פחות נזכור את אנה... טוב, הלאה?​

YossihNew

Well-known member
יערה שדה.jpg

מקום חמישי: יערה שדה (פמת"א)

סדרה אהובה שמשום מה קצת פחות אהבתי. דר הייתה חלק מהסדרה רק לעונה הראשונה שלה ונשכחה די מהר. יערה היא חלק מצוות הפרקליטות שמנהל אלישע "התרנגול" בר-און (אורי פפר שישוב אלינו) שעוסק בתיק של הונאה במשכנתאות. היא מתמחה ובת של עורכת דין ידועה ולכן יש לה הרבה יותר זכויות מכל השאר. והיא אפילו מנהלת רומן עם התרנגול! רק מה, כשהיא דורשת קידום בגלל זה, הוא מיד מפסיק את הרומן, והיא מחליטה להתלונן שהוא אנס אותה, בעלילה קצת הזויה. אני לא חושב שאי פעם קיבלנו משהו כתוצאה מכך, יערה פשוט נעלמה בעונה השנייה וכל הסדרה הייתה מין עותק מוזר של מנאייכ. כולל עלילת תלונת השווא ש... בתכל'ס לא באמת עזרה בשום דבר. תגידו מה שתגידו, במנאייכ, כשעשו עלילה של תלונת שווא, לפחות זה היה חשוב לעלילה ועזר לקדם אותה. אבל כאן לא הייתה שום חשיבות לזה, בעיקר בגלל שיערה הייתה קצת בלתי נסבלת. לא הדמות הכי טובה של דר, אני אישית לא התלהבתי מהסדרה, למרות שרבים נורא התלהבו מהסדרה. דר גם לא לקחה בה חלק חשוב כמו חן אמסלם או עלא דקה, ופשוט הלכה בעונה הבאה. אני אפילו לא זוכר איך תירצו את העזיבה שלה בתוך הסדרה...​

YossihNew

Well-known member
אריאל הבת.jpg

מקום רביעי: אריאל הבת (צפוף)

תראו, כשאמרו שדניאל ונטלי זה בכוכבים, אף אחד לא חשב שיקחו את זה כל כך רחוק והם יהיו זוג גם בסדרה נוספת. אבל זה היה מה שאנשים חשבו שהוכרז שדר תבוא להתארח בצפוף. אז כשמיקי מביא את הבנות שלו ונירית מביאה את הבנים שלה ו... די, אני לא אפרט עוד פעם על הסדרה הזאת, משום מה זאת הסדרה שדירגתי בה הכי הרבה אנשים, דר היא כבר החמישית מהסדרה שדורגה פה בפינה. בכל אופן, כשדניאל הבן מוצא הפוגה קטנה מחברתו איילת, שהוא נפרד ממנה כל הזמן, הוא מוצא את אריאל. אריאל הבת. אריאל מעצבנת את דניאל הבת כיוון שהיא דומה לה בבירור, היא מתנהגת כמוה, יש לה בלוג טיפוח (שנקרא E-פור), והיא קוראת לאורי "גועל", מה שכמובן מזכיר לו את זה שדניאל הבת קוראת לו עולב. השתיים לבסוף מצליחות להפוך לחברות טובות. בדמות של אריאל היו שני דברים ממש מצחיקים: הראשון, כמובן, החזרה לשיתוף הפעולה עם דניאל ליטמן, בכוכבים אמרנו. הדבר השני- החברות עם שירה נאור, חברה אמיתית של דר במציאות. חבל שדר לא הופיעה בסוף בגיבור אמיתי, רק הזכירו אותה כחברה של שירה וגאיה, אבל היה נחמד אם גם שם היינו מקבלים את החברות בין השתיים. לפחות היה עליה שיר בצפוף!​

YossihNew

Well-known member
שלי גברון.jpg

מקום שלישי: שלי גברון (פאנץ')

פאנץ' הייתה סדרה שבעצם תיארה את סצנת הסטנדאפ בישראל בשנות ה-90, התקופה בה התחום פרח. במרכז העלילה חמי פרוסט (צחי גראד), שמבוסס על עמירם גרוס, ובנו מיכאל (מאור שווייצר) שמבוסס על יואב, שמנהלים מועדון סטנדאפ. בין היתר תמצאו שם המון דמויות שכל אחת מהן מייצגת סטנדאפיסט אחר באותה התקופה, אפילו שגיל קופטש בעצמו פוגש את בן דמותו, וגם את רון שחר כהעתק של דודו טופז שגילה את שבי זרעיה. שלי היא החברה הצעירה של חמי, היא לא מבוססת על סטנדאפיסטית. היא ברמנית סקסית במועדון הסטנדאפ שהוא גם פיצרייה, אבל היא חולמת לעלות ולהצליח כסטנדאפיסטית. וכמובן, כמו כל דבר, יש בעיות, כי היא נמשכת לבן של בן הזוג שלה. כמה לא מפתיע. הסדרה הייתה חמודה ונגמרה, אבל בכל זאת דר הביאה משהו אחר לסדרה. סיפור מעניין של אישה בעולם של סטנדאפיסטים גברים שמנסה להצליח בעולם הזה, למרות שהסדרה לבסוף קצת נשכחה. היא הייתה שונה מאוד מהדמויות האחרות של דר. אבל לא לגמרי שונה, בואו נגיד את זה ככה. בעיקר מהסיבה הפשוטה שגם כאן היא שיחקה חברה של צחי גראד. ואם כבר מדברים על צחי גראד, זה מוביל אותנו באופן חלק לגמרי לדמות אחרת שגרמה לשיתוף פעולה בין השניים האלה, ואולי תהיה זכורה יותר מסיבות מובנות לגמרי...​

YossihNew

Well-known member
עדן אבירם.jpg

מקום שני: עדן אבירם (להיות איתה 2)

שקלתי לתת לעדן את המקום הראשון. העונה שלה בלהיות איתה הייתה עד כדי כך טובה. עדן מגיעה עם גדעון הולנדר (שוב פעם צחי שלנו), אבא של נועה, לחזור לחיים שלה. היא משתפת פעולה עם יאיר, האקס המיתולוגי של נועה, והם מפתים את עמוס ונועה בהתאמה. עדן היא בכלל דניאלה אלטמן- האחות של יאיר. הסיבה למה שהם עושים זה בגלל שהם רוצים להרוס את גדעון הולנדר כנקמה על מות אביהם. היא הכי נחושה בנקמה, היא נהנית לחשוף את כל הדבר בפני גדעון ולגרום לו לקבל התקף לב, אבל לצערה אחיה פחות בקטע- הוא עדיין מאוהב בנועה. היא גם מתאהבת בעמוס במהלך הנקמה, מה שמבטיח לכולנו שהמצב יסתבך. וכמובן, בואו לא נשכח את ה-סצנה של עדן, הסצנה המדהימה בה לאחר שהפסידה הכל ועמוס ונועה בכל זאת התחתנו, היא ממהרת לעברם עם המכונית ונדמה שהיא דורסת אותם. את השלכות התאונה קיבלנו בעונה השלישית שהצליחה פחות, ולא שמענו מה קרה לעדן מאז. עדן הייתה שונה מכל אחת מהדמויות שדר שיחקה, היא הייתה מרושעת ותחמנית, מרשעת אמיתית, ובעיניי הוסיפה המון פלפל ללהיות איתה בעונה הזאת. מה היה שווה אם גם בעונה הזאת היו פערים בין עמוס לנועה וונסה הייתה מקנאה? עדן הוסיפה מספיק מימד אישי לסיפור, כך שכולם יכלו לראות את העונה הזאת בתור משהו יותר אייקוני. כמעט מקום ראשון. אבל אתם יודעים למה היא לא, מי מעליה בכל זאת...​

YossihNew

Well-known member
נטלי קליין.jpg

מקום ראשון: נטלי קליין (החממה)

כן, כן, זה היה ברור! נטלי, הבת של לואיס, האחות של רובי, זאת שהחממה שייכת לאבא שלה והיא לא מתביישת לנפנף בזה. בתחילת הסדרה נטלי הייתה הביץ' מלכת הכיתה. סקסית, מושלמת, שמימית, ויוצאת עם דניאל גורן, הסנטר המוצלח בנבחרת הכדורסל של הנשרים, בתור הזוג המלכותי. אבל במהלך העונה מגלה נטלי שדניאל מקנא באלפי, שבא לקחת ממנו הכל, ונפרדת מדניאל לטובת אלפי. זה לא עובד, כי היפנוזה גורמת לה להבין שהיא ודניאל זה... בכוכבים, והיא חוזרת אליו, אבל דניאל, שמבין שמשהו שם לא בסדר, מחליט לשתף פעולה עם אלה לי כדי להוציא את נטלי מההיפנוזה. למרות שבהתחלה הם משאירים אותה במצב קטטוני, נטלי יוצאת לבסוף מההיפנוזה וחוזרת ישירות אל אלפי. אבל בעונה השנייה, הם מתרחקים, נטלי חוקרת יותר מדי את המעורבות של אחיה רובי במה שקורה ואלפי עובר לשחק כדורסל בחו"ל. חבל, כי הם היו מדהימים. לצערנו בעונה השלישית נטלי נהרסת עם רומן מוזר עם יפתח, סכסוך עם סופי על בית הדרורים ועוד כל מיני דברים שפגמו בדמות. בעיקר זה שלדר היה רומן אמיתי עם ליבי באותה התקופה, ורבים חשבו שזה הוביל לעלילה של נטלי ויפתח, רומן שלא התממש ובתכל'ס לא ממש ברור בשביל מה הוא היה. אבל היה רומן גרוע מכך, הרומן של יפתח וסופי, שהיה פשוט תקוע בגרון. למרות שהעונה השלישית קצת הרסה, נטלי נשארה היפהפייה של החממה, לוחמת, בעלת משפחה מאוד מטומטמת עם אבא רע (הנבל האמיתי!) ואח פסיכופת שהכזיב לבסוף, ודמות שהביאה את דר לקבל הערצה בכל המדינה. כולנו מתגעגעים לחממה...
כאן הסתיימה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורה של שיר לבחור. עד אז!

למעלה