פינת הדמויות 51- לירון וייסמן!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור הטיקטוק את דמויתיה של ליאנה עיון (מתפוצץ שם, אפילו פרוגי עשו לי לייק), היה תורה של שיר שבחרה בשחקנית שאני ידעתי מזמן שתבחר!

לירון וייסמן.jpg

לירון וייסמן! שחקנית שהאמת שהעדפתי לחכות איתה, תכף תגלו למה, אבל אני יודע כמה היא חשובה לכם, אז אני מדרג אותה...​

YossihNew

Well-known member
ג'ודי נקש.jpg

מקום עשירי: ג'ודי נקש (יונייטד היי)

הדמות החדשה של לירון מתברגת למטה. אוקיי, הייתה גם אימא של עידו מראש גדול, דמות נשכחת לגמרי שהזוי שליהקו שחקנית כמו לירון אליה. אבל עזבו. אז ג'ודי היא בעלת אימפריית קוסמטיקה שרוצה לעשות עסקים במונקו, ושולחת את בתה ניקול נקש לחזר אחרי נסיך מונקו, שלצערה היא לא מבינה באמת מי הוא. בהמשך אנחנו מגלים שג'ודי פושטת רגל ולא יהיה אגף חדש בהנהלה, אז הפרופסור עצוב שאין לו עוד משרד. ניקול כמובן מנסה לגנוב לאימא שלה את טבעת החותם של מונקו וזה לא ממש עובד, היא נתפסת ועושה עבודות שירות שמשום מה גורמות לאיתי רגב להתאהב בה. אבל עם כמה שלירון ניסתה עם הדמות, הדמות לא ממש עבדה לי. חבל, זאת שחקנית שאני ממש אוהב. אז לדמויות טובות יותר?​

YossihNew

Well-known member
אסתר שלזינגר.jpg

מקום תשיעי: אסתר שלזינגר (בת השוטר 3)

זה עצוב לי קצת. אסתר והדסה, הבנות של הרב שלזינגר, מנהלות אולפנא לבנות לאחר מות אביהן. כל העונה אנחנו שומעים שקורה שם משהו מוזר ואנחנו באמת מגלים שמצלמים שם בנות בלבוש חושפני וזה בעייתי עבור הבנות שרוצות שידוך טוב. אבל מה? כל הזמן אנחנו חושדים בהדסה. ובסוף העונה נחשף שדווקא אסתר, שהייתה פחות בולטת, היא זאת שתקפה את חיה ברכה כשראתה אותה. זה היה קצת הזוי, לא קשור, זה ניסה לשחזר את הסוף של העונה הראשונה כשהרבנית נחשפת כרעה כל הזמן, אבל זה לא ממש עבד והדמות הייתה דווקא פחות זכורה מצד לירון. לא אהבתי את הטוויסט, ודווקא נטע פלוטניק-רוטשילד הייתה הרבה יותר מגניבה בתפקיד של הדסה. זה חבל כי אני אוהב את הסדרה וכולנו כמובן התרגשנו ללירון. בעיקר ליאור אמירה שהתלהבה לעשות איתה טיקטוק מהאלופה, נו, אתם יודעים איך זה. אבל לצערנו הדמות לא הותירה חותם משמעותי וזה הכל.​

YossihNew

Well-known member
מיכל נאור.jpg

מקום שמיני: מיכל נאור (מקיף מילאנו)

דמות שנורא נהנינו לראות. מיכל היא האימא הרופאה המצליחה של נורית נורי נור נאור. במהלך העונה הראשונה אנחנו מגלים שמיכל מנהלת רומן עם לא אחר מאשר איתי, אבא של סופי מבורך. זה יותר טוב מלהחזיר את הרומן שלה עם אבא של גיא, כי אנחנו לא רוצים לדעת מה היה קורה אם נורי וגיא היו מגלים את זה. בכל אופן, הם כבר היו זוג בעבר ונפרדו על זה, אבל משום מה חזרו. בעונות הבאות אנחנו רואים את מיכל מגדלת את נורי ואת סופי, למרות שסופי חושבת שלגדול עם משפחת נאור זה מעיק, כי היא לא מסתדרת שם. ובכל זאת, בסופו של דבר, מיכל הופכת למאוד קרובה לסופי. היא זאת שסופי מתייעצת איתה בנוגע לקיום יחסי מין עם גיא, ובעונה השלישית היא תמיד נמצאת שם כי איתי נעלם לו לחו"ל, ומיכל הופכת לאימא המגניבה במיוחד של נורי וסופי, שאפילו קרובה יותר לסופי מהאימא האמיתית שלה. דמות מאוד חמה, מאוד נחמדה, ומאוד יפה. מאוד אהבתי אותה, אבל מילאנו זאת סדרה על הנערים ולכן היא מדורגת פחות.​

YossihNew

Well-known member
קורל.jpg

מקום שביעי: קורל (לשחרר את שולי)

קורל, אבל אולי כדאי שהיא תעברת את השם שלה? אולי למשהו כמו קורותי או... קורחל? כן, יש את השם הזה. בסרט המאוד מוצלח של שלישיית מה קשור, הם יוצאים לחלץ את שולי, הבן של אחד מהם, שנחטף בפבלות של דרום אמריקה. קורל היא עובדת בשגרירות ישראל בקולומביה, והיא אמורה לעזור לשלישייה שם. הם לא ממש מבינים מי היא, או את השם שלה, והם די מזלזלים בה. חוץ מנתי שמתאהב בה. בסוף הסרט יש טוויסט כי מסתבר שקורחל הייתה בסיירת מטכ"ל, והיא מגיעה לעזור לחלץ את כל השלישייה מפני ארגון טרור קולומביאני. זה היה כל כך הזוי. בסופו של דבר היא ונתי זוג והיא בהריון ממנו. הסרט הצליח, והשם של "קורחל" ממש הצליח אבל לצערנו, זאת לא הייתה הדמות הכי מדהימה של לירון. אני כן זוכר שבזמנו הכניסו את השם שלה גם ל"גדול עלינו", כשטיילור מלכוב משחקת דמות בשם קורל ואומרת לשלום מיכאלשווילי (הרצל) שהוא יכול לקרוא לה "קורחל", והוא לא ממש מבין את הבדיחה. זה היה מצחיק. אבל מעניין מה יקרה בסרט השני, אם הדמות שלה תחזור גם לסרט שבו נשחרר את שולי ביפן. אולי.​

YossihNew

Well-known member
סנדרה פון שגב.jpg

מקום שישי: סנדרה פון שגב (כפולה: ההתחלה)

עוד מנהלת! נפגוש כאלו המון אצל לירון. למען האמת, סנדרה לא הייתה מנהלת, היא הייתה סגנית מנהלת ומנהלת בפועל (כן, אלחנן ברדוגו, שמענו אותך). היא שולטת ביד רמה בבית הספר "תהילה" לאחר שהמנהל הקודם, האבא של ליה (נו, זה שם שהיא אוהבת), ברח לחו"ל מחשש שיעלו על המעילות שלו. סנדרה היא אישה די מושחתת, היא מוכנה לקבל שוחד מדדי קירל כדי לקבל לשם את נועה קירל, היא גונבת גביעים כדי שאבא של ליה יוכל להשתמש בהם לפדיון החובות שלו, ולבסוף היא אפילו מסלקת את נועה מבית הספר, כי היא רוצה למנוע ממנה לעלות על העניין. אבל כמובן שלבסוף רוברט דה ניניו מגיע להופעה, שומע את נועה שרה, ומחליט להפוך אותה לכוכבת הגדולה הבאה של ישראל. העונה האחרונה של כפולה הייתה מאוד יפה, שונה לגמרי, עם המון דמויות ממש מצחיקות ומרגשות. וגם סנדרה הייתה חלק מזה, כמנהלת המתנשאת של בית הספר של האליטיסטים, כמו שלירון יודעת לשחק. אבל זאת הייתה עונה חריגה, היא הייתה ונעלמה, ולכן לא פגשנו את סנדרה הרבה. חבל, אולי הרעיון של בית ספר שלומדים בו המון אנשים שמנסים להפוך לכוכבים היה יכול להצליח. אבל זאת הייתה עונה אחרונה וזהו.​

YossihNew

Well-known member
אילנה.jpg

מקום חמישי: אילנה (דאנסטורי)

מישהו זוכר אותה? כמה בתי ספר לירון ניהלה במהלך הקריירה שלה? אז בעונה הראשונה של דאנסטורי, לירון משחקת את אילנה, המנהלת של אקדמיית "פרפקט דאנס". היא לא אוהבת את זה שמוקמת לה להקת רקדנים מחתרתית שעלולה לפגוע בסיכויים של הנבחרת שלה להעפיל לפרפקט דאנס העולמי. היא מאוד מחבבת את הרקדנית הראשית שלה, אור בורשטיין, אבל יש לה שנאה עצומה לדפנה, האחות שלה שפרשה מלהיות כוריאוגרפית בגלל המזג הסוער שלה. אבל מסתבר שאילנה לא סתם מחבבת את אור, יש לה רומן עם האבא שלה. זה לא נעים, לא לדפנה ולא לאור. בנוסף, אילנה מאוד אכזרית בהתנהלות שלה מול הלהקה של דפנה, והיא עושה כמה מהלכים די מלוכלכים שם. אבל בסוף העונה, אילנה נזרקת משם לאחר שמגלים על כל המזימות שלה. בעיניי זאת המנהלת הכי מוצלחת שלה, יותר מרושעת ויותר אכזרית משאר המנהלות שהיא שיחקה, וגם תמיד הייתה קשורה לכל מה שקרה שם. לצערנו בעונה הבאה היא לא המשיכה, וקיבלנו במקומה את ישי גולן שמשחק מנהל הזוי עוד יותר. מקום מאוד הזוי להיות בו מנהל, תאמינו לי. אבל תזכרו כולכם שאור היא רקדנית מצוינת, שדפנה טובה כמעט כמוה, ושהייתה גם אילנה.​

YossihNew

Well-known member
רעות פלדמרשל.jpg

מקום רביעי: רעות פלדמרשל (סברי מרנן)

ה-רעות בשבילכם! מפתיע כמה גבוה היא הגיעה, אבל זאת הייתה תוספת ממש יפה לעונה השביעית של סברי מרנן, גם אם קצת קשה לעקוב אחרי העונות. איתמר מתאושש מזה שלירי, בת זוגו הקודמת, נכנסה לכלא על מעילה בכספי הלקוחות שלה (בצורה שממש ממש לא אמורה להזכיר שום אישה מהמציאות שצועקת בבתי משפט). וסמדר, גרושתו, גם מנסה לחזור אליו. אבל לפתע נכנסת לחיים רעות. רעות, השכנה של ריקי ופנחס, ההורים של איתמר, מציגה את עצמה כגרושה. הכי חשוב זה שהיא משווידניצה! המקום שממנו ריקי באה! זה גורם לה להתחבב מאוד על ריקי, ולבסוף היא הופכת לחברה של איתמר, למרות שהוא עם שלוש נשים בו זמנית. אבל אז, בפרק בלתי נשכח, נחשף שמישהו גנב לריקי, פנחס ואפילו לאיתמר את הכסף. זאת כמובן רעות, שנחשפת כנוכלת מסוכנת, והיא נעצרת. אז הרעות נעצרת ונשלחת לכלא, ואיתמר שלנו נאלץ למצוא מישהי אחרת. את סמדר, שזאת נינה קוטלר, בשינוי מאוד מעניין, נכון? לירון שיחקה נהדר את רעות, מצד אחד כל כך חמודה ותמימה, אישה נורמלית עד כמה שאפשר במשפחה ההזויה. אבל לצערנו, היא נחשפת כפסיכופתית ונוכלת, ומאז היא נכנסת לכלא, ונקווה שמאז איתמר למד קצת יותר. מאז איתמר עם סמדר. נקווה שזה הסוף של הסאגה ההזויה של הזוגות שלו, הבחור מבוגר, ובשבילו יש רק שפרה.​

YossihNew

Well-known member
ורד בקשי-אליגון.jpg

מקום שלישי: ורד בקשי-אליגון (חברות)

אז השבוע נגמרה לליטל שוורץ סדרה אחת, ועדיין אנשים לא התגברו על זה שסדרה אחרת שלה נגמרה. חברות, הסדרה שליטל כתבה על עצמה ועל כמה חברות שלה. היו שם שני הפקחית ההזויה, ופזית, אבל אחיה של פזית נשוי לוורד. הדמות של ורד שונה לחלוטין מהשאר. אם שני, פזית ונועה הן קצת הזויות, ורד היא עורכת דין, עם משפחה לתפארת, שאפתנית, מאופקת, בקיצור ביץ' מהגיהינום שמתנשאת מעל כולן, כולל החברות שלה, כי היא הכי טובה, אפילו שם המשפחה של בעלה (אחיה של פזית) לא אחרון אצלה. הכל יותר טוב אצלה, תמיד יש לה מה להעיר והיא הכי טובה. ורד אומרת את כל מה שרוצים להגיד ולא אומרים. היא חסרת חשבון וטאקט. כמובן שקורים לה המון דברים מוזרים, כמו למשל שהיא חולמת חלומות אירוטיים על בן הזוג של נועה שזה ממש לא נעים לה, או שהיא צריכה לוותר על הכסף שחסכה למען ניתוח חזה (יש לה בעיות עם זה), וגם טיפולי הפוריות שהיא עוברת בעונה האחרונה של הסדרה. כולם מאוד אהבו את הסדרה, במשך המון זמן זאת הייתה הדמות שהייתה מאוד מזוהה עם לירון, שקצת נעלמה אז מהטלוויזיה. המון אנשים עד היום מתגעגעים לסדרה הזאת, וחלק מההתנשאות של ורד זה הדבר שעוזר לזכור שהסדרה הזאת הייתה ממש מצחיקה. אבל היא נגמרה, ועם כמה שנטריד את ליטל שוורץ, לצערנו ורד לא תחזור. אבל היא הייתה ביץ' שאני ממש אוהב, ולכן היא מקבלת את המקום השלישי ברשימת הדמויות של לירון.​

YossihNew

Well-known member
מילי דיאמנט.jpg

מקום שני: מילי דיאמנט (האלופה)

מילי היא הסיבה שהעדפתי לדחות את לירון. אתם מבינים- את האלופה אני אסיים רק בשבוע הבא... אבל אדרג אותה לפי מה שאפשר וראיתי כבר. לירון שיחקה באלופה, ושיחקה מרושעת אמיתית. מילי היא הבת של טובה גמזו- ספרית צעקנית והזויה, שהייתה נשואה בין היתר גם לאיז'ו גמזו, בעלים של קבוצת כדורגל שהתאבד. מילי היא שחקנית, יש לה תוכנית ילדים עם בובת ארנב ענקית, אבל מה שחשוב זה שיש לה חברה בשם אשלי, בואו נגיד שהיא לא האדם הכי מבריק בעולם, ורומן עם שני שחקני הכוח ירושלים- מצד אחד היא חברה ותיקה של תום שלייפר, הילד הטוב של הקבוצה, ומצד שני, יש לה רומן סוער עם סער פדידה, הקפטן, הילד הרע יותר. היא אפילו נכנסת ממנו להריון, אבל משתמשת בזה כדי להגיד שהילד מתום ולשכנע אותו להתחתן איתה. היא אפילו לא באמת אוהבת את תום, היא גילתה שסבא שלו זכה בטוטו ובונה על הכסף. היא כמובן נכנסת לתאקל עם סיגי ברחשים... אה... בר חיים, עובדת במספרה של אימא שלה, כי סיגי מוצאת חן בעיני תום, ומילי חושדת שמתפתח ביניהם רומן, בעיקר כשהיא מגלה שסיגי לא באמת לסבית כמו שהיא אמרה. מילי הייתה מרושעת במיוחד, מכל הביצ'יות שלירון שיחקה, היא הייתה הכי מרושעת, הכי מצחיקה והכי מוזרה. העונה הראשונה של האלופה הייתה הכי מדהימה, עם הנבלים הכי גדולים, ומילי גם הייתה אחת מהדמויות שתרמה לזה, ולכן היא במקום השני. אבל כמובן שהיא לא במקום הראשון, אתם יודעים מי נמצאת במקום הראשון של הדמויות של לירון...​

YossihNew

Well-known member
ליה ברגר.jpg

מקום ראשון: ליה ברגר (משחק החיים)

כיוונתם לזה, לא? לא? ליה, בתם של שאול ונירה ברגר, אשתו של קובי. אוהבת תיאטרון מגיל קטן, כי ספגה אותו מהוריה שמנהלים את תיאטרון הכוכב. ליה נסעה ללונדון ללמוד בימוי, שם היא תפסה את בעלה קובי בוגד בה עם שחקנית. הם בכל זאת ניסו לשקם את היחסים, וליה רוצה לביים עכשיו את רומיאו ויוליה המודרני בתיאטרון הכוכב. אבל באודישנים לרומיאו היא מוצאת בחור נחמד בשם ירון שר, וברור לה שהבחור הזה ששר על הפסנתר ולא קשור לעולם המשחק, הוא הרומיאו שלה. היא מצליחה לשכנע אותו, אך אוי ואבוי! מה שהשניים לא יודעים זה שכנראה יש להם אותו אבא. אימא של ירון הייתה שחקנית בזמנו אצל שאול, ומהרומן הזה נולד ירון. ליה וירון מתקרבים לאט לאט, ליה שמגלה על הבוגדנות של קובי זורקת אותו, ולבסוף יש רומן, ואז השניים מגלים והיא אפילו מנסה להתאבד. אבל זה לא מה שנכון. מסתבר שנירה בגדה בשאול, וליה היא בכלל לא הבת שלו, מה שאומר שהיחסים של ירון וליה יכולים לקרות. לאחר מכן ירון וליה סופסוף ביחד ואף מגלמים ביחד את רומיאו ויוליה, כשליה קופצת לתפקיד בהצגת הבכורה במקום השחקנית שהתעלפה. הסדרה התפוצצה בענק, היא בעצם הפכה את לירון לשחקנית מוכרת במיוחד, למרות שהדמות כמעט הייתה של בקי גריפין, אבל סיגל אבין רצתה שחקנית ולא דוגמנית- ומזל שכך, ראינו מה קרה בטלנובלה בע"מ כשהביאו דוגמנית, מה שבעצם בוסס על זה. היא עד היום הדמות הכי חמודה שלירון שיחקה, וכולם כמובן אוהבים אותה. ולכן היה חשוב מאוד לרועי שלנו להגיד לה את זה כשפגשנו אותה בהקרנת הסיום של מקיף מילאנו. אכן קשה ופרוע.

כאן הסתיימה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא נציין שנה לפינה! עד אז!​

למעלה