פינת הדמויות 67- שירה לוי!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור שיר את הדמויות של יובל סגל, היה תורי ונזכרתי במישהי חשובה שלא דירגתי עוד...

שירה לוי.jpg

שירה לוי! אהיבת השיער שלי, אישה שאני מאוד מעריך כשחקנית וכאדם, והגיע הזמן שנדרג אותה כבר...​

YossihNew

Well-known member
אביטל.jpg

מקום שמיני: אביטל (מועדון החנונים)

שכחתי לגמרי מאביטל כשבאתי לפינה. אביטל הייתה השפוטה של תות (מה שתות אמרה, הבנתם? מזכיר לכם משהו?), מלכת הכיתה במועדון החנונים, והיה פרק שהיא ותות מתחרות בדנה והגר בתחרות ריקודים. למרות שצחי הוא זה שמתחרה ולא הגר, הוא בלרינה לשעבר. כן, זה היה מוזר. בכל מקרה, לתפקיד הזה לא היה הרבה מעבר, היא הייתה השפוטה של תות. למרות שתות עצמה שפוטה של היידי, אז הכל נשאר במשפחה ושיר, שירה ושירן היו בעצם הביצ'יות הבלונדיניות במועדון החנונים. בכל מקרה, נחמד שהיא הייתה שם. לא הרבה יזכרו...​

YossihNew

Well-known member
אורלי.jpg

מקום שביעי: אורלי (4:20)

מישהו זוכר את תפקיד המבוגרים היחיד של שירה? אהבתי את הסדרה הזאת, היא הייתה של יוצרי גאליס ואילת ואני הרי אוהב אותם. אבל לצערי אורלי לא הייתה כזאת פריצה של שירה לעולם המבוגרים. אורלי הייתה שוטרת שמנסה לברר מי אחראי לגניבת הקנאביס הגדולה. היא עוצרת את אסי שזה עוז זהבי, ולא יוצא מזה הרבה. היא מורעלת בחלק מסוים מהסדרה, אבל בסופו של דבר הסדרה לא עליה. למרות שהיה מוזר לראות את שירה שוטרת ועובדת בסדרה למבוגרים, ולמרות שהיה ממש כיף לראות אותה משחקת בסדרה בוגרת, ואהבתי את הסדרה, הסדרה לא הצליחה. נו, כנראה שעידו דרור ודוד דהן יצטרכו להסתפק בשיר זוארץ כמישהי שתצליח אצלם בסדרות. עד אז...​

YossihNew

Well-known member
עלמה.jpg

מקום שישי: עלמה (יונייטד היי)

הדמות החדשה ביותר של שירה! טוב, הזדקנו, ושירה כבר לא משחקת ילדות אצל אורן יעקבי ושחר סגל, אז ליהקו אותה כמורה. מורה שהיא גם שוטרת שמנסה להפיל את הפושעים ממשפחת שלום, ומכונה "ינשוף". אז עלמה מלמדת ביונייטד היי כשוטרת סמויה כדי שהיא תוכל לאבטח את יורש העצר של מונקו, ואז היא מגלה שמשפחת שלום מנסה לגנוב את טבעת החותם. אז היא מנסה לעצור אותם. היה מוזר לראות את שירה מורה ומפקדת על ילדים, כשחלקם אפילו עוקפים אותה בגובה, לא חשוב שמות. אבל זה היה נחמד. בסוף מה שעצוב זה ששירה מתבגרת והיא לעולם לא תהיה יותר ילדה כמו שהייתה כשהתחילה את הקריירה אצלם. אבל מעניין מה יהיה עם עלמה בעונה הבאה של הסדרה. כנראה היא תמשיך ללמד את החבורה או משהו, והכי חשוב- היא תהיה לבושה הכי יפה מכולם שם. באמת, עם כל הכבוד ללבוש של החבר'ה שלומדים ביונייטד היי, לעלמה היה הלבוש הכי מוקפד. יחסית לשוטרת, כן? זה בכל זאת מחמיא לה בטירוף, כל העניבות האלה.​

YossihNew

Well-known member
ספיר.jpg

מקום חמישי: ספיר (המלאך השומר שלי)

סדרה שמפתיע ששרדה קצת הרבה. ספיר היא תלמידה חדשה בבית הספר, ורועי מתאהב בה ישר. היא ידידותית, שמחה, אופטימית, נחמדה וכל מה שתרצו, בניגוד לרועי שרק חרא קורה לו בגלל המלאך השומר המטופש שלו, יניב. למרות שלרועי קורים דברים רעים, ספיר תמיד מצליחה איכשהו לעודד אותו. היא מלמדת את כולם שצריך להגיש מלאווח עם חיוך, והיא באופן כללי דבר מאוד חמוד ונפלא. בעונה השנייה, אחד מהדברים שלוסי, השטן (בת הדודה, שירן סנדל) מתכננת, זה לגרום לספיר להיות דיכאונית לגמרי. והיא מצליחה כשמסתבר לספיר שהסקיני ג'ינס כבר לא באופנה. אבל באופן מאוד מוזר, רועי, שמנסה לעודד את ספיר ולא מצליח, דווקא כן מצליח לעודד אותה- פשוט בזה שהיה שם בשבילה. אז בסוף ספיר החמודה ורועי ביחד, וזה לגמרי מפתיע. היא הייתה הדמות הראשונה של שירה שלא הייתה ביצ'ית, שהייתה יותר דומה לשירה האמיתית. חמודה, אנרגטית ושמחה. והיה נחמד לראות אותה מעודדת את כולם, כשהשאר קצת מדוכאים בסדרה הזאת. והכי חשוב- אני חושב שלעולם, אבל לעולם, לא נשכח את זה שהיא שרה את השיר של המלאווח. אחד השירים הכי הזויים ששירה שרה, וזה עבד בצורה מדהימה. גדול.​

YossihNew

Well-known member
קים.jpg

מקום רביעי: קים (סוסי פרא)

התפקיד הגדול הראשון של שירה היה מאוד שונה ממנה. קים הייתה צפונית, אופנתית, לא קשורה בכלל לרכיבת הסוסים שהחברים שלה עשו. היא הייתה החברה של עלמה, שירדה מהנכסים שלה והתרחקה ממנה, לטובת חבורת נערי הפיילוט העניים שהתחילו לטפל בסוסים בחווה. קים בכלל לא הייתה קשורה לכל העלילה, היא הייתה סנובית, מתנשאת על כל הדבילים מחבורת הפיילוט, ומנסה לחזר אחרי שחורי, נער מחבורת החווה. היא הייתה סנובית ואצילית כמו שצריך, ולקראת סוף העונה, מסתבר שהיא גם יודעת לארגן המון דברים, אז היא עוזרת לעלמה לארגן את המירוץ הסופי ואפילו מתחברת עם מיקה, היריבה שלה לאורך כל העונה. והיא גם קולטת שהיא בכלל הייתה מאוהבת בליבי. אבל אבוי! עם כמה שאהבנו את קים, ועם כמה שהסדרה הייתה מעניינת, היא נפסקה. כנראה עניינים פוליטיים בתוך סוכנות ADD, שגם ככה עיכבה מאוד את השידור של הסדרה. חבל. זאת הייתה הפעם הראשונה שראינו את שירה, שהסתבר שבמציאות היא בכלל לא קים, היא הרבה יותר צנועה ממנה. אז עם כמה שקים הייתה אייקונית ומעניינת, נצטרך לוותר עליה במקום גבוה, כי היא הייתה פה מעט. ובכל זאת, אני מתגעגע לפעם הראשונה שהבנתי שהשיער הזה זהוב.​

YossihNew

Well-known member
ליהי סלע.jpg

מקום שלישי: ליהי סלע (פלאשבק)

חבל כל כך שליהי נשארה כל כך מעט זמן. זה היה כשקצת פחות הכרנו את שירה, והיא קיבלה את התפקיד הראשי הראשון שלה. עם אביב פנקס, עם לירון רביבו, ועוד כל מיני אנשים מבית הספר "קציר". ליהי הייתה הבת של שלי, כוכבת אדירה, וליהי רצתה ללכת בעקבותיה ולהיות הכוכבת הכי גדולה שיש. היא מההתחלה שרה את השיר "בייבי" הלהיט, ויש לה יחסים עצובים מאוד עם אימא שלה. למרות שניר בר גפן רבה איתה על הזכות להיות נציגת בית הספר, ליהי היא בכלל בתוכנית הריאליטי "בית ספר לכוכבים", ומנסה לקנות קולות כדי לעבור את השלב. ובנוסף היא גם ביחסים עם בן רוזן, בנרו, כוכב הכדורגל הגדול. אבל לאט לאט החיים של ליהי מתפרקים, היא גונבת שיר מאימא שלה, החברות שלה עוזבות אותה, ניר גם עוזבת, ובנרו מחליט לעזוב אותה גם כן כי החיים שלו מתפרקים. ליהי אמנם שרה יפה, אבל בסוף מפסידה לניר. ובכל זאת, ליהי מצליחה להתפייס עם אימא שלה והכל נראה בסדר. עד שהיא, ניר, מולי, מוח ודידי נכנסים למכונית ועוברים תאונת דרכים. כן, יש את זה. בכל אופן, אני חיבבתי את ליהי. היא הייתה די אייקונית, מעצבנת בטירוף אבל חמודה ורגישה, והיו שם רגעים ממש יפים לשירה. האובר דרמטיות הזאת הייתה מאוד טובה, ולכן אני ממש חיבבתי את הדמות. חבל שגם כאן ליהי לא המשיכה. מעניין מה היה קורה אם פלאשבק כן הייתה ממשיכה לעונה חדשה... היה יכול לעניין.​

YossihNew

Well-known member
נטע כהן.jpg

מקום שני: נטע כהן (זיגי)

כן, דמות שהייתה שונה מאוד בשערותיה מדמויות אחרות של שירה. הדמות התחילה עם שיער צבוע לאדום בכלל. מה שמיד משך את תשומת הלב של כולנו. נטע היא בחורה קצת מוזרה ביישוב שדורי ארזי עובר אליו, והיא מהר מאוד הופכת לחברה הכי קרובה שלו. היא גם בת למעצבי אופנה, אז כשהיא צריכה להמציא את התחפושת של זיגי, היא זאת שתופרת את הבד למסכות. בנוסף נטע מטפלת באחיה הקטן כל הזמן וחולמת להיות מעצבת אופנה, מה שניקול ראידמן מאוד אוהבת. היא גם הופכת למנהלת העסקית של כל העניין, ובסוף העונה השנייה, היא ודורי הופכים סופסוף לזוג. בעונה השלישית-רביעית מסתבר שהם נפרדו בין העונות בזמן שעשה סיבוב הופעות, ונטע בינתיים יוצאת עם דרור אזולאי, שהוא האח של יוסי אזולאי, הפושע של הסדרה, אבל הם נפרדים ונראה שהיא רוצה לחזור לדורי, שחזר להיות זיגי. בעונה החמישית היא עוזרת לדורי בהתנדבות בקריית הרצל, ודורי מחזר אחריה באינטרנט בלי שהיא יודעת. אבל סוף טוב הכל טוב, דורי ונטע שוב ביחד, ובסוף הסדרה מסתבר שהם אפילו התחתנו ויש להם ילד עם ויטליגו! כן, זה היה קצת מוזר, אבל בסדר. בסופו של דבר נטע אפשרה לשירה לשיר קצת, למרות שהיא הייתה דמות שונה ממנה מאוד, ביישנית יותר, לא כמוה, אבל אחת הדמויות האהובות עליי. בנוסף חשוב לציין שהחלפת השיער של נטע בין עונה 2 ל-3 הייתה רגע זכור במיוחד בסדרה, והתגובה של כולם לשיער החדש שלה רק הוכיחה לכולנו מה שאני חשבתי. תגידו, אתם זוכרים אגב את ההרצאות שלי עליה? לא משנה. בקיצור, אחת הדמויות האהובות עליי ששירה עשתה בכל הקריירה.​

YossihNew

Well-known member
רומי שיין.jpg

מקום ראשון: רומי שיין-אשכנזי (התחנה)

מה נסגר עם המכירה של זה לחו"ל? בכל אופן, בניגוד לאחיה אדר, רומי היא ילדה שרק אוהבת כיף ואופנה. אבל כשאדר נפצע בתאונה ומרותק לכיסא גלגלים, רומי מחליטה לחקור את מה שקדם לתאונה בהתנדבות שלו במד"א. רומי מתנדבת למד"א ולאט לאט לומדת גם היא לאהוב את ההתנדבות. בעיקר כשבחור בשם גילי מחליט לעזור לה לעבור את ההתנדבות ומלמד אותה את כל המונחים הרפואיים החשובים (פרט כמובן למה שקורה למי שבולעת סבון, נכון שירן?). לאט לאט רומי צריכה להתלבט בין גילי לבין נימי, החבר הכי טוב של אדר שהיה עד לתאונה, ועוזר לרומי לחקור את העניין. היא גם מגלה מי באמת היה אחראי לתאונה, חן, הפורצת הנוצצת. לבסוף רומי מביאה למאסר של אסי וחן על השודים, ומתמודדת עם הטראומה בעונה השנייה, עד שהיא וגילי בסוף ביחד. בעונה השלישית, לאחר שגילי מעורב בטעות בתקרית עם פושעים, רומי מנסה לעזור לו והם מתקרבים עוד יותר, ובסוף הם זוג שוב פעם. בנוסף היא גם עוזרת לאדר לעבור את הניתוח שבסופו הוא יכול ללכת שוב, והיא לגמרי בהתנדבות ובעזרה למד"א, כשהיא והחניכים של התחנה מוכנים לעשות כל דבר אפשרי כדי להציל אנשים. כן, אני יודע שהתחנה הייתה סדרה קצת קשה לעיכול. אבל בסופו של דבר, שירה הייתה הכי טובה שם. היא הייתה ממש מגניבה, רומי הייתה דמות ראשית במיוחד שכולם אהבו, וכמובן שלא נשכח לעולם את זה ששירה הייתה זאת ששרה את הפתיח של התחנה. דמות שנפלה בבום, הצליחה לקום וכבשה את כולנו. ולכן, ובגלל העובדה שדיברתי איתה על הסדרה (זוכרים?), רומי נמצאת במקום הראשון. אני אוהב אותה.

כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורו של רועי לבחור, או מי שלא ירצה. עד אז!​

למעלה