פינת הדמויות 69- שירי גדני!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור סוף תחריר את הדמויות של מאור שווייצר, שיר רצתה שנדרג דמויות של שחקנית שחזרה לחיינו...

שירי גדני.jpg

שירי גדני! כן, היא חזרה אלינו השבוע ואפשר לדרג. לא כולל ארתור כמובן.​

YossihNew

Well-known member
סיגל.jpg

מקום שמיני: סיגל (מתים לרגע)

סיגל מגיעה לבית החולים עם ארוסה והבת שלו משי (בר מיניאלי), שפתאום חולה. הרופאים מגלים שמשי לקחה את התרופה של אימא שלה לפעילות בלוטת התריס, כדי לגרום למחשבה שצריך לבטל את החתונה של אביה בגלל הלחץ שלה מהנישואין המחודשים. אבל התרמית מתגלה, וסיגל סולחת למשי ומוכנה להתקרב אליה למרות הכל. דמות מאלו שבדרך כלל הופיעו במתים לרגע, של פציינטים שמלמדים את הרופאים שיעור חשוב לחיים. תפקיד קטן בעלילה קטנה של מתים לרגע, אבל לפחות זה היה עם בר, אז אני זוכר את זה יפה.​

YossihNew

Well-known member
טל מאור.jpg

מקום שביעי: טל מאור (ראש גדול)

ידעתם ששירי הייתה שם? היה לי מאוד קשה להשיג את התמונה כי טל מאור היא שחקנית שלא מצטלמת בכלל! טוב, בעצם, יש סיבה לזה. כשדבש ואיתי מצלמים אותה, טל מתחננת בפניהם לא לפרסם תמונה שלה מתנשקת עם בחור. ולמה? לאחר מכן מסתבר שהסיבה היא שזה החבר שלה, גוי אמריקני, ואסור לה בכלל שידעו מזה אחרת המשפחה שלה ממש תיפגע. אבל דבש העיתונאית לא מוכנה לוותר על כזה סקופ, והיא מפרסמת. כן, עלילה קצת מוזרה וקטנה בראש גדול, שבאה להראות כמה דבש היא עיתונאית מקצועית. אבל זאת הייתה עלילה קטנה, לא היה שם משהו חשוב.​

YossihNew

Well-known member
שלי שמש.jpg

מקום שישי: שלי שמש (כאן גרים בכיף)

כאן גרים בכיף התחילה להצליח אחרי השידור שלה, לא בערוץ 10, אלא בזום בשידורים החוזרים. היא מספרת על המשפחה של ענת ויאיר שלו, באופן מוזר העלילה היא הכי "נקייה" שאפשר לחשוב עליה במובן הפורמט. שלי היא האחות של ענת. היא רווקה, ובדרך כלל היא באה לדבר עם המשפחה שלה על חיי הזוגיות שלה, שמלאים בכישלונות. היא אוהבת לדבר הרבה ונעלבת מאוד בקלות. שמתי אותה נמוך כי הסדרה לא הצליחה בזמן אמת, ואני חושב שמוזר שהיא הצליחה לאחר שלא עוררה יותר מדי עניין בשידור המקורי שלה. אבל שירי הייתה חלק ממנה, אז יופי שיש לה דמות כזאת ברזומה. אבל לא ממש ראיתי את הסדרה, אז אין לי ממש איך לדרג אותה.​

YossihNew

Well-known member
גוני שוהם.jpg

מקום חמישי: גוני שוהם (מקיף מילאנו)

ראינו אותה כמה פרקים שם. זוכרים? גוני זאת האימא של עומר, שהוא הדמות הראשית במילאנו (אל תצחקו, לא ידעו שגיא ומבורך יקחו את הבכורה). היא נשואה לאייל, ויש להם מוסך משפחתי. כמה הם רוצים שהבן עומר יהיה חלק מהמוסך הזה. הוא במגמת מכונאות אפילו. אבל כשנפתחת מגמת אופנה, עומר ממש רוצה להצליח שם, להתקבל לשם ולעצב בגדים לגיבורי על בסרטים כמו שהוא חולם. ההורים שלו מסרבים וזה גם המון כסף, אבל אחרי שהוא מעצב שמלה, גוני רואה אותו מודד אותה ומתחילה להסיק שהוא הומוסקסואל. עומר מנסה לצאת מזה אבל הוא מבין שככה ההורים שלו יתנו לו להיות במגמה, ושאחר כך הוא אפילו יקבל מלגה כחלק ממיעוט. גוני מנסה להיות האמא הכי תומכת של הבן שלה, בניגוד לאייל שלא ממש מת על השינוי של עומר. היא אפילו מנסה לעזור לאבא של גור לקבל את הבן שלו, כי הוא לא יודע שהבן שלו גיי. אבל העלילה הזאת נעלמה ובסוף לא ממש היה צריך את ההורים של עומר אחרי העונה הראשונה. אז גוני מדורגת רק במקום החמישי, וזהו זה. אגב, כמה פעמים היא הייתה בסדרה עם גיא לואל?​

YossihNew

Well-known member
אילנה.jpg

מקום רביעי: אילנה (שכונת חיים)

כן, אני יודע, אני מדרג דמות שהיא די חדשה, אבל אני חושב שזה בטוח לדרג אותה כאן. אז שאלוהים יקח אותי, ינער אותי, ויחזיר אותי לאותו המקום. שירי שיחקה בשכונת חיים את אילנה, הספרית... סליחה... מעצבת השיער, של שכונת חיים, שנשואה לחזי מהמכולת (כן, תכף נדבר על זה). יש לה מתלמדת בשם נור, בת בשם חזי, והיא בדרך כלל זאת שמנסה להניע את חזי לעשות שינויים במכולת. היא כועסת אם הוא מוכר דברים בזול מדי, מתעצבנת כשהיא שומעת שאנשים קנו בסופר במקום במכולת, לא מבינה למה הוא מבלה עם התרנגולות במקום למכור שם, והכי חשוב- אין מצב שהיא תתן לשוש לעקוף אותה בארוחת הטעימות, היא תבשל את האוכל הכי טעים. בקיצור, דמות קצת מטורפת בהשוואה לרוגע המצחיק של בעלה. אין לי יותר מדי מה להגיד על הדמות, היא די חדשה, ראיתי אותה רק שבוע ולפני שבוע לא הייתי יכול לדרג אותה בכלל. אבל זה בכל זאת פינת דירוג דמויות שלה, ואילנה זאת דמות שלה, אז דירגתי איך שיכולתי. למרות שחשוב לציין שמוזר לי שמעצבת שיער בשם אילנה נשואה לבעל המכולת, והם בשכונה, והם אחד ליד השנייה. לא יודע, חבר'ה, משהו פה מוכר לי מדי ואני מציע שנבדוק את זה לעומק.​

YossihNew

Well-known member
דנה קופרמן.jpg

מקום שלישי: דנה קופרמן (הפיג'מות)

כמה שחקנים התארחו בפיג'מות, זה הזוי. דנה היא האחות של נתן קופרמן, וכולנו יודעים שהיא קצת... אה... בכלל מפתיע שלנתן הייתה אחות. כולנו חשבנו שהוא בן יחיד או שהוא בקע מביצה... בכל אופן, נתן מדבר על דנה והנה דנה באה להתערב לנתן בחיים. היא אוהבת להציק לו, אבל קובי מתאהב בה וזה רק מחמיר את המצב, כי קובי עוזר לה להציק לו. ואז יש דייט בין השניים, באופן ממש מוזר, כי דנה חושדת בדייט של אילן וימית. ולפתע, במהלך הדייט, כשדנה וימית נשארות לבד (לא דנה הרגילה, דנה קופרמן), דנה חוטפת את ימית וקושרת אותה. השאר צופים בזה ממצלמות האבטחה ובהלם כשהם מגלים ש... היא סוכנת מוסדדדדדדדד?! כן, דנה נשלחה בידי ברכה, שהיא ראש המוסד (לא היאקוזה, מסתבר) כדי לבחון את אילן שעומד להצטרף למוסד. היא הייתה בטוחה שימית ניסתה להוציא מאילן מידע סודי בשיטת שם קוד מוסטש, ואילן, כידוע לכם, לא בדיוק עומד במשימות כאלה. תוך כדי היא גם מגרשת את איש הביטוח מההמבורגרי ועולה לגרי בכסף. בסוף הפרק דנה מתנצלת בפני כולם, ונותנת לנתן את המפתח לאזיקים שהיא קשרה אותו בם. היא מוחקת להם את הזיכרון עם עט מיוחד בסגנון המטריקס, ובורחת מהסדרה. פרק מאוד מצחיק בפיג'מות, ובפעם הראשונה קיבלנו את שירי משחקת בת זוג של קובי. מפתיע איך שזה עובד לפעמים, החינוכית מגשימים לפיג'מות חלומות אני חושב.​

YossihNew

Well-known member
סיגל שגיא.jpg

מקום שני: סיגל שגיא (זבנג)

כן, אני משוחד. כן, אני קראתי את זה כשאני הייתי ילד. כן, אני מעריץ זבנג ידוע. אבל סיגל אובייקטיבית מקום שני. זבנג הייתה סדרה מבוססת על הקומיקס האגדי של אורי פינק, עם דמויות קיצוניות והזויות שכולם הכירו, אבל היום היא ממש לא הייתה עוברת מסך. ושירי הייתה סיגל, הדמות האגדית שאורי פינק אמר כמה פעמים שהיא האהובה עליו. סיגל, החברה של גל, היא פמיניסטית לוחמנית ידועה. היא פעילת איכות הסביבה, נלחמת על זכויות בעלי החיים והחלשים, והכי חשוב: היא בתולה. כלומר, היא לא תשכב עם גל. לא משנה כמה הוא ירצה. טוב, מה עוד אפשר לספר על הסדרה? לא הייתה שם התפתחות כל כך גדולה, זאת סדרת קומיקס, אין הרבה. חוץ מזה שבעונה השנייה הייתה איזו התפתחות, גל נפרד מסיגל בגלל שהציל את כולם מפיצוץ בית הספר בעונה הראשונה והתפרסם, והם פרודים כמעט כל העונה עד שהם חוזרים, עם כל הבעיות הקשות שלהם. עוד סיפור מעניין הוא ששירי בלונדינית. סנדי בר לעומתה, ששיחקה את מאיה, שחורת שיער. וזה אמר ששירי הייתה צריכה לשים פאה שחורה ואילו סנדי הייתה צריכה לשים את הפאה הבלונדינית כדי להתאים לדמויות. בנוסף- היה לסיגל פס כחול בשיער, אבל זה כלום לעומת הקומיקס, שם השיער של סיגל מחליף צבעים כתוצאה ממצב רוחה. אוקיי, זה בטח לא היה עובד בסדרה. אבל אני ממש אוהב את הסדרה, אז מה אני יכול לעשות אם לא לדרג את הדמות במקום השני. שני, מבחינה אובייקטיבית, אני חייב לשים דמות אחת מעל סיגל כדמות הכי טובה של שירי...​

YossihNew

Well-known member
תקומה שהרבני.jpg

מקום ראשון: תקומה שהרבני (פולישוק)

סדרה ממש טובה הייתה, פולישוק. בימים שחשבנו שהיא סדרה הומוריסטית שלא קשורה למציאות, לפני שהמציאות החליטה להעתיק ממנה בצורה מאוד קיצונית. תקומה היא יועצת התקשורת של פולישוק עוד מימיו ב'צומת', כי היא עצמה ממשפחה דתייה. היא בדרך כלל מחפשת אהבה, אבל היא לא האישה הכי חכמה שעובדת אצל פולישוק, וזה הישג. תקומה נאמנה לפולישוק ומנסה ליצור באזז תקשורתי עליו לאחר המינוי שלו לתפקיד השר לקידום חברתי, למרות שהיא כל הזמן מפשלת, וכל הזמן קוזו, היועץ של חומי שליט שר המשפטים, צורח עליה כמה היא מטומטמת. תקומה היא אמנם דתייה, בת למתנחלים, אבל באופן הזוי היא בכלל יועצת לח"כ, ואחר כך יו"ר, של המפלגה הכי אנטי חרדית שקיימת בכנסת, שהיו"ר הקודם שלה יכול להיות מואשם באנטישמיות. היא מנסה למצוא אנשים שיהיו בני זוגה, והיא בעיקר מתלהבת מכתבי גל"צ. למשל אקי בוקופטר שמנהל איתה רומן, וככה מקבל את כל הסקופים לפני שהם יוצים לתקשורת. אחר כך, היא אפילו מנהלת רומן עם המחליף של בוקופטר לזמן קצר. ובעונה השלישית היא סופסוף מוצאת אהבה- עילאי בובעס, לא אחר מאשר הבן של ראש הממשלה בולי בובעס. לאחר משבר קטן עם פולישוק, תקומה חוזרת לעבוד איתו, אבל בסוף הסדרה, לאחר האירוסין לעילאי, תקומה טסה עם פולישוק וסולי לוועידה בינלאומית אבל המטוס נעלם מהרדאר. תקומה הייתה יועצת תקשורת קצת לחוצה וקצת מוזרה, בסדרה ממש הזויה לפני שהמציאות הפכה להיות הזויה. ולכן, תקומה היא הדמות הכי טובה ששירי שיחקה אי פעם. אבל חבל שהיא נעלמה.
כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורי לבחור. עד אז!

שיר m

Well-known member
ממש כיף לקרוא:-):
וואלה לא זכרתי את אמא של עומר... ולא ידעתי שאתה מעריץ זבנג|טמבל|

YossihNew

Well-known member
ממש כיף לקרוא:-):
וואלה לא זכרתי את אמא של עומר... ולא ידעתי שאתה מעריץ זבנג|טמבל|
לא זכרת את עומר.

מעריץ זבנג מכיתה ב', כמו שאמרתי לאורי פינק כשהייתי בפרמיירה של מדרסה והוא במקרה היה בסינמטק. זוכרת?

למעלה