פינת הדמויות 71- עומר דרור!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי את הדמויות של גאלה קוגן, נזכרתי בשחקן שיש סיכוי שמסוגל להיכנס לפינה והחלטתי לדרג אותו...

עומר דרור.jpg

עומר דרור! לפתע הבנתי שיש לו מלא דמויות ואפשר לדרג. בעיקר כי שיר תשמח...​

YossihNew

Well-known member
פיגולי.jpg

מקום תשיעי: פיגולי (שבט צוצלת)

במקום האחרון, מה לעשות, נמצא דמות מתוכנית מערכונים, ועוד דמות שולית. פיגולי הוא בעל המזנון בשבט צוצלת, שמגיע רק בעונה האחרונה. זאת הייתה הדמות היחידה שעומר שיחק בשבט. הוא בעל מזנון שמדבר בחרוזים, ובדרך כלל רוב הדמויות האחרות הן אלו שסוחבות את המערכון. לא הדמות הכי חשובה ולכן אני שמתי אותו במקום האחרון. לא זוכר ממנה הרבה בכלל.​

YossihNew

Well-known member
שחף.jpg

מקום שמיני: שחף (מלכות)

וואו. איזה קטע. נינה! יש פה טייס חתיך! כן, הודעתי את זה לנינה, היא תחזור אלינו, המסלסלת הקטנה. בכל מקרה, שחף הוא החבר הטייס של נינה מלכה, הבת למשפחת הפשע, והוא ממש חתיך, כפי שסבתא דורי הסבירה. הוא נפרד ממנה בתחילת הסדרה ויוצא עם יעלי (בחורה מוכרת לי! אולי ראיתי איתה הצגה?), ובתגובה, אלכס, בן הזוג הנוכחי של נינה, מחליט לגנוב לו את הנשק כדי שישפט על הפקרה. אלכס לא ממש מחבב אותו. מה שהזוי זה ששחף חוזר בעונה השנייה, נינה מנצלת אותו כדי לגנוב אמל"ח מהצבא, והם אפילו חוזרים להיות ביחד. אני לא זוכר הרבה מהדמות, הוא לא הופיע הרבה, אבל היה ממש מצחיק לראות את עומר שם, ובעיקר עם נופר סלמאן. אבל בסדרה צפיתי בגלל נופר, לא בגללו, ואני בכלל מעדיף את נינה ואלכס כזוג, לא את נינה ושחף. חבל שאלכס מת.​

YossihNew

Well-known member
עומר דרור בבית הכלבים.jpg

מקום שביעי: עומר דרור (בית הכלבים)

תכף תשמעו למה הכנסתי את זה לפה. עומר הגיע בתפקיד עצמו לבית הכלבים, אגב, כתוצאה מכך התחילה מערכת יחסים בינו ובין נאיה פדרמן, שנגמרה לא מזמן אבל לא משנה. למרות שאורי ממש מתלהבת ומאוהבת בבחור. עומר מביא את הכלב שלו, פולקע, לבית הכלבים, ובואו נגיד שבית הכלבים לא עוזר לו כל כך, והוא ממש מאיים לתבוע אותם. מה מסתבר בסוף הפרק? תומתום, שכל הפרק חשבה שהיא מכירה את עומר מאיפשהו, מבינה שזיהתה אותו מפרסומת לסיר לילה שעומר עשה כשהיה ילד. נשבע לכם, זה היה הסיפור. תומתום גם מראה את הפרסומת, שיש בה אפילו שיר תואם (מי עשה קקי בסיר? זה עומר התותח), ועומר נבוך במיוחד. עומר מחליט לא לתבוע את בית הכלבים אלא אפילו להמליץ עליהם. הכנסתי את הקטע הזה רק כי זה היה ממש קורע ואני זוכר את השיר הזה. אז בסופו של דבר, יצאה מזה מערכת יחסים של קצת זמן בין עומר לנאיה, ויצא שיר שאפשר יהיה לזמזם כל פעם, אחד מהרגעים המצחיקים בבית הכלבים.​

YossihNew

Well-known member
תומר מור.jpg

מקום שישי: תומר מור (או בוי)

זוכרים? פרודיה על עצמו. כבר מהשם שומעים שתומר הוא פרודיה על עומר. הוא דוגמן יפה במיוחד, שגפן מאוד מאוהבת בו אחרי הפרידה שלה מתום ברגר, ואפילו מתפתח ביניהם איזה משהו. אבל כפי שאתם זוכרים, כדי שגפן תקבל מאברי הלוואה לתכשיט שאיבדה, היא צריכה להעמיד פנים שהיא החברה שלו. וזה מוביל לכמה פרקים קורעים שגפן ואברי יחד. אברי כמובן נפרד ממנה כדי לצאת גבר, וגפן חווה התחרפנות הגיונית ביותר בעקבות המצב. היא מחליטה לצאת עם תומר, אבל אז מתחילות הבעיות ביניהם, כולל זה שהוא מנסה לנשק אותה כנגד רצונה. ואז אברי בא ומציל אותה, ואפילו דופק לתומר אגרוף בפרצוף. כן, ככה זה היה. תקשיבו, קצת קשה לי לזכור דברים מאו בוי, בסופו של דבר הסדרה שודרה פעמיים וזאת הייתה תקופה מוזרה במיוחד, אז אני לא זוכר יותר מדי, אבל זה היה נחמד שעומר שיחק באו בוי. מעניין אם הייתה עוד עונה, ואז תומר מור היה חוזר לנקום בגפן ובאברי, שהפכו אחר כך לזוג מתוק וחמוד במיוחד שאני ממש אהבתי. אבל את זה לא נדע, בגלל ההסכמים הסודיים של ערוץ הילדים. זוכרים את זה?​

YossihNew

Well-known member
צחי טולדנו.jpg

מקום חמישי: צחי טולדנו (מלכת היופי של ירושלים)

צחי הוא פעיל אצ"ל. הוא מאוד בכיר, וזה שמוציא את הפעולות לפועל. הוא מכיר את משפחת ארמוזה דרך זה שאפרים, האח של רוזה, הוא פעיל אצ"ל בכיר במיוחד. הוא מחליט להתקרב לרחליקה, ומשכנע אותה להצטרף לאצ"ל ו"להציל את המדינה שלה". רחליקה מאוהבת בו (אז במי תתאהב? בדוד שלה?) ולכן היא מסתכנת בשבילו יותר ויותר. צחי הוא מניפולטור לא קטן, הוא יודע טוב מאוד איך לשכנע את רחליקה לפעול איך שהוא רוצה. צחי הוא איש מאוד רע, חוץ מרחליקה לא אוהבים אותו בכלל. בסופו של דבר, פעולות האצ"ל שצחי עושה מסתבכות, בעיקר הפיצוץ שאפרים עשה בשגרירות הבריטית שהרגה את מטילדה (החברה של לונה שיצאה עם קצין בריטי ועמדה להתחתן איתו). לבסוף צחי נתפס, ואפילו עומד להיות מוצא להורג. וכן, הוא גם מת לקראת המחצית של העונה. צחי לא היה כזה חשוב לסדרה, רחליקה די שוכחת ממנו בעונות הבאות ועלילות האצ"ל ממשיכות בלעדיו, כשאפרים ממשיך לעשות בלגנים בארץ ישראל המנדטורית. וימשיך. אז אמנם היה נחמד שעומר לוהק לסדרה שמההתחלה עשתה גלים, אבל בסופו של דבר צחי לא יזכר, ואנחנו נמשיך לדמויות יותר זכורות שעומר עשה בקריירה.​

YossihNew

Well-known member
תום מלך הכיתה.jpg

מקום רביעי: תום מלך הכיתה (מועדון החנונים)

מועדון החנונים עם המון דמויות שדירגנו פה. ועומר היה שם די חשוב בעונה הראשונה, בעונה השנייה קצת פחות. תום הוא מלך הכיתה, כן, כמו שהשם שלו אומר, והוא כמובן החבר של תות, שהיא מלכת הכיתה. תום מאוהב בעצמו, הוא מקובל על כולם ויכול לכתוש את כולם בבחירות למועצת התלמידים. הכי חשוב זה השיער שלו- אל תיגעו לו במסרק, השיער שלו אמור להיות מושלם, פעם הוא ותות נפרדו בגלל זה. ופעם, בסוף העונה הראשונה, הוא כמעט יצא עם דנה החנונית, כי הוא היה צריך בת זוג לנשף. מה שמעניין זה שבעונה השנייה תום עוזב לזימבבואה, כי הוא מתכוון להפוך למלך הכיתה שם. כן, הוא נעדר מרוב העונה, ותות מנסה להביא את חורחיטו מארגנטינה כדי שיהיה מלך הכיתה החדש. זה אולי היה יכול לעבוד, חוץ מהעובדה הפעוטה שחורחיטו לא ממש מבין עברית, אז מאיפה הוא יבין שזה מה שתות רוצה. בסוף העונה, תום חוזר אל בית הספר ומצליח להחזיר אליו את תות, כי הם הזוג המלכותי וזה נועד להיות ככה. כנראה שתות וחורחיטו לא בכוכבים. טוב, לא היה יותר מדי מה להגיד על תום... בסופו של דבר זה שנעדר עונה שלמה מהסדרה די פגע בו. אבל עומר היה די מצחיק במועדון החנונים. רק אל תגעו לו במסרק שוב.​

YossihNew

Well-known member
ארז בראל.jpg

מקום שלישי: ארז בראל (גאליס)

ארז הגיע לגאליס בעונות טורינו הידועות לשמצה. הוא והחברים שלו מטורינו מגיעים לגאליס וישר מנסים להשתלט על המחנה. הוא החבר הכי טוב של אודי ומתחן רציני. אבל כשמאיה מגיעה למחנה והיא מתאהבת באודי ולא בארז, מתגלה הסוד: טורינו פונו כי חניכה בשם דנה נדרסה, ואודי וארז מסתירים את זה שאודי נהג ללא רישיון במכונית של המדריך. ארז משתמש בזה כדי לסחוט את אודי ולאלץ אותו לפגוע במאיה, כדי שזאת תיפרד ממנו ותלך לארז. ואז באמצע העונה נחשף הסוד האמיתי- אודי לא היה זה שנהג במכונית, זה היה ארז, שהחליף איתו מקומות. החור של ארז הוא שאבא שלו, מנכ"ל חברת אופנה מוצלחת, בגד באמא שלו, ואפילו הייתה לו משפחה שלמה מהצד. זה הפך את ארז למאוד רכושני. ארז משיג את מאיה במהלך הסדרה, אבל מאיה מנסה לחקור את העניין. לאחר שאודי נזכר בזה שארז היה זה שנהג, ומאיה מבינה שהוא צודק, היא מנסה להפליל את ארז ולא מצליחה. מה שמפתיע בסוף, הוא שארז הוא זה שעוזר לחניכים להשיג את התרופה לחניכה גילי אנג'ל, חברה טובה שלו. במהלך החגיגות, ארז מבין שכל מה שאמר על אבא שלו- שהגיע למחנה לדבר עם יולי, וארז אמר שהוא צבוע ומריעים לו סתם- תקף לגביו. ארז החליט להסגיר את עצמו, למרות שחזר לחגיגות הסיום. הבעיה עם ארז, שעל הנייר היה דמות טובה, הייתה שהוא ייצג המון בעיות בעלילות של גאליס. בא לעונה אחת, והתחרט על המעשים שלו מהר. למרות שעומר כשחקן היה די נהדר.​

YossihNew

Well-known member
בן חממה.jpg

מקום שני: בן חממה (כפולה)

חשבתם שהוא יגיע למקום הראשון? בטח כבר חגגתם, אבל תדעו שאל יתהלל חוגר כתעודת זהות. אז בן חממה, הדמות האייקונית ביותר של עומר בעיניי. בן הוא שחקן כדורגל מוצלח במיוחד, שהוא בן זוגה של נועה קירל. הוא גם קצת... טוב... הוגה דעות, נקרא לזה ככה. במהלך העונה הראשונה בן מתאהב בגאיה סבן והופך לבן זוגה, למרות שאחר כך הוא מגלה שהיא מבוגרת ממה שהיא אומרת. אחיו מיגל מסבך אותו בענייני החובות שלו, כולל בגניבת יודאיקה. בעונה השלישית בן נזרק לקבוצת פשושי כפר סבא בגלל פרשת מכירת משחקים, ומתאהב בליאב, אחות של לידוד, חבר בקבוצה שלו. לצערו היא נכנסת לכלא אחרי שהיא מנסה לשדוד את בית הספר. בעונה הרביעית, בן מחליט להתמודד לעיריית כפר סבא, ולהפוך את כפר סבא לגדולה (שוב?). ואיכשהו, כולם לפניו מתפטרים והוא ממונה לראשות העיר. ליאב מנסה להשתלט על אצטדיון העיר שנמכר בגלל החובות שבן עשה לעירייה, ולבסוף נכנסת לכלא. בעונת הפריקוול אנחנו רואים את בן שליח פיצה וחבר טוב של נועה לפני הפרסום. אוקיי, תקשיבו, בן אף פעם לא היה דמות מדהימה, מה שסוחב אותו זה המשפטים ההזויים שיש לו. למשל, זה שאמר לגאיה שהיא הייתה לו כאם ואחות. טעות לעולם דוקרת. מילים כדורבנות. או מה שלא תרצו, שיר בטח זוכרת את המשפטים של בן יותר טוב ממני. אחת הדמויות הכי הזויות, שאמנם ביקרו על רמת המשחק שלו, אבל אין באמת סיבה- כל הקטע היה לא לקחת את הסדרה ברצינות, היא הייתה סדרה מטופשת שידעה שהיא כזאת. לכן בן חממה מגיע למקום שני, וזאת בשורת איוב נהדרת עבורו.​

YossihNew

Well-known member
מיכה.jpg

מקום ראשון: מיכה (אליפים)

כן, אני מניח שכולם יודעים שהדמות הראשונה של עומר היא הכי טובה. מיכה הוא אליף חדש בפנימיית גנות, הוא וחברו הטוב גדי, קיבוצניקים שמגיעים יחד לפנימייה. לצערם המעמד שלהם כקיבוצניקים לא עוזר להם לא לחטוף מהדלידים, כולל מאח של גדי. אבל מתחת לפני השטח, מסתבר שמיכה, החזק, הוא גאון מתמטי. מיכה מצליח לפתור משוואה לדנה הדלידית, והדבר הזה מוביל לקרבה ביניהם כשהם מתחילים לעבוד על פרויקט להפקת אנרגיה. במהלך העבודה המשותפת, דנה מתאהבת במיכה וכך נוצרת לה חברות של אליף ודלידית, למרות היריבות הקשה בין השכבות. זה כמובן מוביל לסיבוך רציני, כשדנה מסרבת לפגוע במיכה כמו כל שאר השכבה שלה, ולבסוף דנה מתקבלת כחברה של מיכה בקרב האליפים. לצערנו זה לא ממשיך בעונה הבאה, ומיכה בעונות הבאות יותר נגרר לטמטום של גדי. למשל, כשגדי מנסה להתחיל עם כל בחורה אפשרית, כולל עדן המדריכה, ומיכה מנסה להרגיע אותו ולסדר לו דאבל דייט עם האליפיות מיכל וסיוון. גם כאן, מיכה מוצא חברה- סיוון- אבל הם נפרדים. בעונה השלישית, אנחנו רואים איך גדי ומיכה ניסו (לא בהצלחה) להתחיל עם כל בחורה אפשרית בגנות, ועם תסרוקת די מזעזעת. אנחנו גם רואים את מיכה וגדי מנסים להתקבל לסיירת, כשמיכה מוותר על הזימון שלו לממר"ם בשביל גדי, ואז נכשל במיונים וכמעט נשאר בלי כלום. למרות זאת- מיכה מצליח להתקבל לממר"ם בסוף, ובמהלך העונה הוא וגדי משתלטים על המטבח ומכינים שקשוקה. ופיצשקשוקה. ו... עוד כל מיני מאכלים שעשויים משקשוקה. כן, לפחות העונה הראשונה הייתה לנו ועזרה למיכה להתברג למעלה.

כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. לשיר יהיו שבועיים לבחור שחקן לפינה, אני בחופש שבוע הבא. עד אז!​

למעלה