פינת ההודעה הבודדה

thneam

New member
מונטריאול

בונג´ור לכולם! כאן מונטריאול היפה, קפואה והצרפתיה. אם בא לכם לארגן ערב סרטי בורקס - תכתבו לי [email protected] ד.

שםבקור

New member
טיפולים ברכב

אהלן, רכשנו מכונית משומשת ורציתי לשאול את בעלי הניסיון וחיבה בילתי מוסברת לטיפול במכוניות שבכם. א)האם כדאי או לא כדאי לעשות טיפול נגד חלודה. ב)איפו אני יכול להשיג את השמנים והתוספים של החברות הבאות: 1) BG 2) Liqui Moly לא מצאתי בקנדיאן טייר וול מרט. תודה.

i f a t 2 2

New member
אשמח לקבל עזרה

אנחנו זוג ותינוק מגיעים בקרוב לתקופה הייתי מעונינת לקבל כל מידע שיכול להיות רלוונטי השכרת דירה? רכב? ביטוח רפואי? איך מעבירים דברים שלא יכולים להכנס במזוודה? ובכלל אם יש אמהות שיכולות לעזור לי במידע על כל הקשור בתינוקות תודה מראש יפעת.

ME244

New member
ויזת סטודנט

היי, אני מעוניין להתקבל לקולג´ באיזור Ontario. השאלה שלי היא אם בשביל ויזת סטודנט עליי לעבור בדיקות רפואיות ואת כל התהליך? הבנתי מאתר מסויים שרק אם אני מגיע ממדינה מסויימת עליי לעבור בדיקה רפואית. והאם ישנה אפשרות לבקש ויזת סטודנט דרך סוכן נסיעות?

morhan

New member
מידע על הגירה למניטובה ../images/Emo53.gif

שלום לכולם- מזל טוב להולדת הפורום !! וכבר, כמה שאלות לתינוק שנולד: האם נכון שכדי להגר למניטובה צריך הצעת עבודה? אי אפשר לנסות במסלול נקודות פרובינציאלי רגיל של עבודה נדרשת? תודה- מורן

ויזה "משפחתית" לקנדה

דודתי קיבלה "ויזה לכל החיים לקנדה" על בסיס עבודה שמצאה שם,ומגורים עם צרפתי-קנדי. נאמר לה שזה מאפשר גם למשפחתה הקרובה יכולת להגר לקנדה ולקבל ויזה. מה הפרוצדורה הכרוכה בכך? כמה זמן זה לוקח? יש למישהו ניסיון בהגירה דרך קרובי מש"פ שקיבלו ויזה? (דרך אגב היא תגור במונטריאול) תודה

הגירה דרך קויבק

כמה שאלות על קויבק . האם מישהו כאן הגיש בקשת הגירה דרך פרובינציית קויבק? אחרי או תוך 3 חודשים זימנו אתכם לראיון? איפה? שמעתי שעומד להגיע במרץ נציג של קויבק לראיונות. מישהו יודע משהו? האם הראיון הזה, הוא במקום מבחן הצרפתית? מה שואלים בראיון? האם שני בני הזוג צריכים להגיע לראיון, או שמספיק המבקש הראשי? האם גם מי שמגיש בקשה דרך קויבק צריך לעשות מבחן IELTS ? יש לי עוד שאלות, אבל לא נעים לי להעמיס עליכם, אז תודה לכל מי שיעזור!

Deshe

New member
אשת הטייס - מנסיונך האישי...

הי אשתו של, מכיוון שאת "נשמעת" על-הכיפק אנחנו מנצלים את החוצפה הישראלית שבנו כדי לשאול אותך על נסיונך האישי. "אם וכאשר" (הלוואי...) גם אנחנו (+ 2 קטנטנים) נגיע למקום קטן, ללא ישראלים (וקהילה יהודית פצפונת...) ולשמוע על נסיונם של אחרים יוכל אולי לעזור לנו/להכין אותנו לקראת קשיי הקליטה הראשוניים (ולא בבחינת "צרת רבים חצי נחמה"...) האם תוכלי לשתף אותנו בקליטה שלך/שלכם/של הילדים במקום קטן וללא יהודים/ישראלים? מי עזר לכם להקלט וללמוד על מנהגי המקום? מה אתם עושים בחגים היהודיים? האם אתם "מתגעגעים" לשפה? לישראליות? כל התרשמות שלך תתקבל בברכה, דשא (חדשים בפורום)

DPunisher

New member
קנדים יקרים , מה הסיכוי שלי ?

לעבור לקנדה לטובת עבודה במקצוע שלי. אני תכניתן C++ , MFC עם נסיון של קרוב לארבע שנים במגוון תחומים. אני כרגע לבד ( אחריי קשר ארוך ) ואין לי שום בעיה לעשות את המעבר. קנדים יקרים , מה הסיכוי שלי ? כל סוג של עזרה או אינפורמציה יתקבל בברכה. תודה

i1lan

New member
Windsor Ontario

שלום לכולם, רציתי לברר אם חיים בWindsor On ישראלים. בתודה אילן

חיסונים לתינוקות בטורונטו

רופא המשפחה המליץ לנו לחסן את בתי בשני תרכיבים נוספים, מלבד המחומשת שמכוסה על ידי ה-OHIP. לתרכיבים קוראים Manjugate ו-Prevner. מישהו קנה את התרכיבים הללו בטורונטו והסביבה?

עזרה

שלום לתושבי קנדה בפורם אני בן 24 ורק הגעתי לטורנטו ואני מחפש להתחיל פה אולי חיים יותר טובים יש לי רקע במחשבים תוכנה וחומרה הבעיה שאין לי מסמכים ואני יודע שפה זה עניין רציני אבל אם יש מישנאהו מפה שמוכן לעזור בעבודה ללא מסמכים אני הוקיר לו אני יודע גם למלצר + ברמן תודה מי שמוכן לעזור אנא לפנות למייל [email protected]

veredzabar

New member
עבודה בתחום משפטי

מה הסיכוי למצוא עבודה בתחום המשפטי? (לא בהכרח עריכת דין אלא אפשרי גם חברות בעלות קשרים בינלאומיים בעלי יחידות משפטיות וכו´).

yonatanpoller

New member
עבודה בקנדה

) אני מעוניין לנסוע לעבוד בקנדה (טורונטו) בחודש הבא. האם קל למצוא עבודה בתקופה זו, לישראלי שכמוני בלי אזרחות או ויזת עבודה? 2) האם קיימת רשימה של מקצועות נדרשים בקנדה? האם פאראמדיק מופיע ברשימה? 3) האם מסוכן לעבוד בקנדה ללא אישור עבודה? (אני לא מדבר על מכירת התמונות הידועה לשמצה) ומהן הסנקציות שיופעלו כנגד "פושעים" כאלה? 4) האם אזרחות פולנית עשויה לעזור?

טלי 181

New member
למשפחות בטורונטו עם ילדים קטנים

האירוע הקרוב של נפגשים פורסם בלוח האירועים. פגישת משחק בינואר 25. לפרטים נוספים ראו את לוח האירועים

בצק עלים

למישהו יש מושג אם אפשר לקנות פה בצק עלים בחנויות ( מעולם לא ניתקלתי ) ואם כן אז איך זה נקרא באנגלית ?

benny003

New member
../images/Emo160.gifמעוניין ללמוד תואר שני בחו"ל

שלום לכולם שמי בני כהן ואני מעוניין ללמוד תואר שני בכלכלה בחו"ל מי שיכול לתת לי פרטים נוספים אני מאוד ישמח. הרעיון די חדש כך שהמון שאלות יצוצו 1. כמה זה עולה? 2. מה הדרישות 3. האם ניתן לתרום לקהילה בתמורה לעזרה וכו´ שבת שלום בני

yyzTO

New member
מה היית רוצה לדעת בקשר לתינוקות?

מתי אתם מגיעים לכמה זמן? בן כמה התינוק? את מחפשת מסגרת לתינוק? גן? משפחתון? מטפלת? יש הכל, ישראלי ולא, תלוי מתי, אם יהיה מקום וכמה את מוכנה להוציא. ביגוד, לחורף צריך בגדים חמים, חליפת שלג טובה ומתחת מה שהיית מלבישה בארץ, ביום חורפי. תהיה לכם מכונית? אם לא אז עגלה טובה. שנסגרת מכל הכוונים. תהיי יותר ספציפית ואשמח לעזור

למעלה