פינת ההומו-פוב!

יא הומואים מזדיינים

כמה פורומים של הומואים מזדיינים בתחת יש בתפוז הזה ?????. יא אחוקים אתם הסיוט הכי נורא של כל אבא !!!!!!!!!!!! מתרוממים

infected CODE

New member
אויש, עשית לי את הלילה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

תגיד, גברבר מאצ´ואיסטי ושעיר חזה, בא לך... לחקור אותי מבפנים
NOT

TwelveEyes

New member
שובה של פינת ההומופוב! ^^

ועל הודעות כאלה כבר נאמר: "נא לא להאכיל את החיות." ^^

סליחה?!שוביניסט שכמותך!

יש בפורום הזה גם לסביות וביסקסואליות,קצת התחשבות,למה אף פעם לא נכנסות לפה בנות שאומרות "איכסססססס יא סוטות!!!!"? לא הוגן,אני דורשת שינוי.

פריפטס

New member
צודקת!

בכלל, לא הרבה מבינים שפינת הבדיחות שנמצאת פה בדף היא בעצם רק נסיון עלוב להצחיק אותנו, כאשר פינת ההומור האמיתית היא פינת ההומופוב! אז בואו נשמח שהפינה חזרה! נצעק כולנו: הידד!!!

Gizmo14

New member
אם כבר שוביניזם-

למה פינת ההומופוב ולא פינת ההומופוב\ית
העם דורש שינוי

Orion14

New member
קטעים עם עומופובים....

הכי קטע אצלם זה שבעצם כשאתה פוגש אותם, אתה רואה שאלה הזיונים שלך מהדיפ ומהTLV. אולי הוא היה זה שהדביק אותי בכיני ערווה???

LeeCooper69

New member
יש גם הומופוביות?!?!?

לא נתקלתי באף אחץת כזו. חוץ מאמא שלי כמובן. אבל היא לא מעניינת. והיא מוסרת ד"ש לכולם (
). בכולופן, זה באמת קורה לך?!?!?!?

Gizmo14

New member
כמובן שיש../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

יש לי חברה שעד לפני חצי שנה הייתה- כל הערבים צריכים למות
הומואים זה מגעיל
דתיים מסריחים
וכו´... ד"א- ללא ללכלך עליה, היא החברה הכי טובה שלי
(אורה- את יודעת מי זו...
) בקיצור- בסדר היא התבגרה, אבל יש כאלה שחושבות ככה, אני בטוחה ב100%... אמנם בנות טובות ובוגרות יותר מבנים אבל תמיד יש יוצאות דופן

Orion14

New member
לא לכלך עליה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך אפשר אחרי: כל הערבים צריכים למות
הומואים זה מגעיל
דתיים מסריחים וכו´... תקראי לזה ניתוח פסיכולוגי בגרוש אבל היא דיי פסימית ויש לה רגשי נחיתות שהיא מסתירה. שאלה: היא גם אמרה שלסביות זה מסריח. נראה לי שאת דיי דלוקה עליה, לא?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הממ קסם דלוקה עליהה?

אני חושבת שזה יקרהאולי בגילגול הבא שבו קסם תהיה בן או משו
כי כמה שאני יודעת עליהה(מספיק, מוהאהאהאהא), היא מאוד סטרייטית
אגב ברוכה הבאה קסמה, האישה והזין
ו.. יש ויש הומופוביות, הלא מזמן סיפרתי על ההומופובית המצחיקה מהשיכבה שלי שכיום מכחישה את זה שהיא הומופובית
?

Gizmo14

New member
מממממ... אני סטרייטית...../images/Emo28.gif

זה דבר ראשון... למרות שהאייקון שלי באמת נראה די גיי (
יוצא מהכובע
) היא סתם הייתה אומרת את זה... וגם- זה החינוך שהיא קיבלה בבית, לא לכולנו יש מזל שיש לנו הורים תרבותיים וליברליים
פסימית? לא. רגשי נחיתות? אולי, אבל מה הקשר? מסתירה? ממני? לא. אני אכן אקרא לזה ניתוח פסיכולוגי בגרוש. אם הייתי לסבית הייתי אומרת לה, היא הבנאדם האחרון שהייתי מסתירה ממנו דבר כזה, והיא הייתה מקבלת אותי- אני בטוחה בזה ב10000 אחוז. דלוקה עליה? לא. היא לא הטעם שלי

למעלה