פינת ההמלצות (או אי המלצה)

פינת ההמלצות (או אי המלצה)

פה תוכלו לכתוב על מקומות שביקרתם בהם בעיר : מסעדות/ בתי קפה / סרטים שראיתם/ חנוית / מבצעים שראיתם ולהמליץ או לא להמליץ עליהם

"קפה קפה"

אז אתמול הלכתי עם בעלי לאחות ערב ב"קפה קפה" (לכבוד יום האהבה בחרתי כן לקחת את בעלי איתי
.....) המקום פתוח חודש ושבוע , ונמצא באזור התעשיה הישן. מקום גדול ונחמד, אבל רואים שעדיין בהתלמדות ...השירות קצת איטי , קצת מתבלבלים, אבל נסלח להם . התפריט דיי מגוון , אבל המנות היו יחסית קטנות...ולא ממש זולות . מה שכן היה טעים . אז בכללי היה בסדר אך טעון שיפור.

S L I P Y

New member
פינת גורדון אם אינני טועה...

איפה שהיה הקיוסק "הבית של פיסטוק"

SNTQ

New member
עדיין יש,"קפה קפה" צמוד ל"בית של פיסטוק"..

הם פתחו טוב../images/Emo134.gif

המשיכו רע, ז"א האוכל והקפה מעולים. השירות הדרדר, או שאולי אני נופלת על אותו מלצר לא סימפטי תמיד...

חןשסק

New member
זה בסדר אם אני אמליץ על משהו שלא בראשון?

היינו אתמול בטיול קצר של המשרד שלי (שהיום הייתי בו בפעם האחרונה- עד המסיבת פרידה שלי חה חה חה) והיינו בקיסריה. היינו במטווח "דני היי" ועשינו מטווח בצלחות חרס עם רובי צייד. זה היה מעולה! כל כך נהניתי! זה מוציא אגרסיות וזה פשוט מטורף!
13.gif> לוקח קצת זמן להבין לאן לכוון ואיך יורים, אבל שווה ומומלץ. בכלל- קיסריה יפייפיה! אה, ולמי שאוהב קצת תרבות (
), היינו במוזאון ראלי (2, 1), גם בקיסריה, שזה מוזיאון של אדם פרטי ועשיר שקנה 14 דונם ובנה עליהם מוזאון עם יצירות פרטיות שלו - אה, וזה חינם
. יש שם דברים יפים מאוד!

מוזיאון ראלי באמת נפלא :)

הייתי שם עם אילנה לפני שנה וחצי ... נסענו איזה סופ"ש, ישנו באוהל בחוף מכמורת, במקום מקסים שאני מכיר על רצועת החוף, משם עשינו טיולון בשבת לקיסריה, היינו בחוף שם, ואח"כ במוזיאון ראלי .. היה ממש כיף :) מקום מדהים. והמקום עם הרובי ציד והצלחות.. נשמע מדהים, חובה לנסות! תודה על ההמלצה!!!

חןשסק

New member
בכיף ../images/Emo8.gif

יש שם עוד דברים- פיינטבול, קיר טיפוס, רכיבה על סוסים.... ממש מקום שצריך לבקר בו שוב!

שווה! טנק'ס..

מאגניב זה על שפת חוף יפה.. חוף קיסריה.. וזה לא רחוק בכלל .. מרחק 30-40 דק' נסיעה ...

חןשסק

New member
../images/Emo41.gifעוד המלצה-

מטר מטאורים שייתקיים שובע הבא. ממש כדאי ללכת לצפות, יש רק שני מטרים חזקים וטובים במהלך השנה, בין יולי לאוגוסט ובין נובמבר לדצמבר.. השאר כמעט ולא מורגשים. לכו וראו!

cobainos

New member
אני אמשיך בקטע של בתי קפה

לפני שבוע וחצי לידידה שלי שיעמם אז היא באה לראשון וישבנו בקפה ג'ו החלטנו לנסות את הקפוא ג'ו (קיצר אייס קפה) המיוחדים שלהם לקיץ אני לקחתי עם אייריש קרים וקצת קצפת ועניינים מעל, ידידה שלי לקחה עם קצת אספרסו בפנים, קצפת, כרמל וטיפה שברירי אגוזים מעל. בקיצור חברים, קפה ג'ו לא רואים בעיניים את ארומה או הלל או אף אחד מהאלה באיזור הקפוא ג'ו שלהם מדהים...זה עם האייריש קרים הוא אלוהי ויושב בול על אחר-צהריים חם של יום שישי... גם זה עם האספרסו מעולה וגם הרגיל בלי כלום הוא פשוט טוב. הוא לא ברדי מאד, הוא ברד עם קפה קר...יותר נוזלי וחלבי, פחות קרח טעם יותר חזק משאר המקומות. בשישי האחרון חילקו ליד קניון רוטשילד כוסות עם פלאיירים שזיכו בקפוא ג'ו חינם אז יצאתי מהמכון ועשיתי את כל הדרך עד לשם כדי לקבל את זה (ישראלי טוב) וזה היה שווה כל מטר. ממליץ על האייס שלהם בחום(תרתי משמע
)

ההודעה הבאה נרשמה ברצינות רבה !

בלי טיפת ציניות אחי, שלא תבין לא נכון! חפרת לי עם האייס והתיאורים המדויקים !! וכל הכבודדדדד בסוף תהיה חופר כמוני !! זה הכי מאגניבבב אני אוהב שחופרים לי עד הפרט הקטן חחח .... הרגשתי ת'טעם של האייס בפה שלי עכשיו .... סחטיש :) אני אשתה מתישהו.. טנקס.

cobainos

New member
חחחח תודה

זה באמת היה חפרני מידי אבל אבל ככה אני בתיאורים של אוכל כנראה כי אני קורא איזו ביקורת ספציפית בקביעות וככה הוא כותב (יובל-ג'וב הרגיל מ"טיים אאוט") ואני קצת מושפע. אבל בהחלט חפרני לאייס קפה

למעלה