פינת ההפתעה, והפעם: מי ידע שיש לזה בכלל קליפ?

פינת ההפתעה, והפעם: מי ידע שיש לזה בכלל קליפ?

מי שעוד לא מכירה: יש לרונה יוטיוב רשמי שמכיל את הקליפים הרשמיים שהוכנו לכמה שירים ועוד כמה הקלטות שירים באיכות טובה, אבל דווקא את הקליפ לבמערכת הדם מצאתי סתם בשיטוט ביוטיוב. מתי עשו לזה קליפ? למה הוא לא מופיע בעמוד הרשמי של רונה? למישהי הפתרונות והמישהי הזו היא לא אני. עוד תופעה שאפשר להזכיר אותה בהקשר לקליפים היא תופעת הקליפים ביוזמה אישית: קליפים שהפיקו אנשים פרטיים לשירים. הדוגמה הכי מפורסמת והכי מוצלחת לקליפ כזה הוא קליפ פרות הנייר שהכין בחור ישראלי בשם אדם ביזנסקי לשיר שהוא אהב של להקת The Shins. זה התחיל בתור שעשעוע ואחרי לא הרבה זמן הוא כבר הציע אותו ללהקה בתור קליפ והמשיך להפיק אותו עבורם. הקליפ שלו כ"כ מושקע ומרתק עד שהלהקה אימצה אותו והפכה אותו לקליפ הרשמי שלה! באתר של אדם יש עוד קליפים שהוא הכין ללהקות אחרות, וכולם מושקעים ואי אפשר לנתק מהם את העיניים. פה ושם יש גם דוגמאות מושקעות לקליפים עצמאיים לשירים ישראלים ונתקלתי למשל בקליפ שכזה שהפיקו לימים זהובים: http://www.youtube.com/watch?v=HPZr6qGmy7s כבוד! ומוכיח שאפשר בתקציב מינימלי ורעיון טוב להפיק קליפים מוצלחים לשירים שאוהבים. זו היתה פינת ההפתעה להיום.

משביתת שמחות ../images/Emo46.gif

סתם, את לא

האמת שיש לי מלא רעיונות

אבל קודם אני צריכה להציל את קטעי הארכיון של "עשר שניות" ולהפוך אותו לקליפ שהיה אמור להיות מלכתחילה...

למעלה