פינת ההשראה

tlingit

New member
פינת ההשראה ../images/Emo175.gif

עוד חודש עבר
וזה הזמן של כולנו להעניק השראה הדדית פינה המוקדשת לציטוטים, תמונות או סיפורים שיש בהם השראה משהו שלקחתם איתכם, משהו שמשמש אתכם ביעילות, משהו שעזר למתאמנים שלכם או סתם משהו חמוד ספרו שתפו והעשירו את כולנו

tlingit

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo17.gif

daros לפני כמה ימים הזכירה לי משפט חמוד ומועיל: How do you solve a problem? Like you eat an elephant : one bite at a time
ובתרגום: איך מתגברים על בעיה? כמו שאוכלים פיל: ביס אחד כל פעם

טעימה של בוקר

אני רוצה לשתף אותכם בפעילות שהתחלתי לפני כ-חודשיים. בכל יום ראשון, לקראת השבוע הארוך הצפוי לנו, אני שולחת מזון קליל לרוח, על מנת שכולנו נוכל להתחיל את השבוע בגישה חיובית עם חיוך על הפנים. השם שבחרתי למסר השבועי הזה "טעימה של בוקר" קראת לזה כך כי זו תהיה הטעימה השבועית המחייכת, שתסייע לנו להעביר את השבוע בנועם ובחיוך. בתחילה שלחתי את "הטעימה" לחברים ושותפים עסקיים שלי, במשך הזמן תפס תאוצה והיום יש למעלה מ-50 "מנויים", והתגובות מדהימות, וכמובן מעצימות את כולנו. אני מצרפת "טעימה של בוקר" משבוע שעבר שיהיה לכם שבוע מקסים אריאלה

einatgross1

New member
המשקפיים ואוזניות דרכם אנו קולטים

אריאלה שלום, הרעיון מקורי ובהחלט מהווה זריקת אימון. יש לו גם אפקט שיווקי טוב. מה הם התגובות שאת מקבלת על טעימת הבוקר? מה הם המשקפיים והאוזניות שאת גילית שיש לאנשים?

רעיון מקסים !!!

כל כך WIN-WIN אני נרשמתי ממש בכייף. ולעניין המשקפיים אני קוראת לחלק הזה "סרטיים" באימון בכלל לא משנה המינוח הכוונה אותה כוונה. והטעימה שלי לבוקר... אמיתית מהחיים. ביקרתי בטיול בהודו עם 17 נשים. יום אחד יצאנו לצפות בסרט הודי..... הסרט היה כמובן בלי תרגום לא באנגלית ולא בעברית..... ישבנו 17 נשים. אחת צחקה לכל אורך הסרט,השניה בכתה....השלישית היתה נפעמת מהצבעיים(אני) וכך הלא. אותו סרט ראינו כולנו...... ומאז השתרש אצלי המונח "סרטיים" אנחנו מביימים,מפיקים שחקנים ראשיים את כל התפקידים. שבת שלום לכולם ושתהנו מסרט/משקפיים ורודות ונפלאות.

לעינת

תודה!! לפני כחודשיים החלטתי להתחיל להכין את "טעימה של בוקר" מצורך אישי של להישאר בשיחה ולהתחדד באבחנות,וממטרה לא חשובה פחות להחזיק לחברים שלי את החיוך משבת, למשך כל השבוע. את הרעיון שאבתי מחבר אחר שעושה משהו דומה לעובדים שלו, לקראת סוף שבוע לא חשבתי שהסיפורים שלי יתפסו תאוצה כזאת. אכן יש לזה אפקט שיווקי מסויים אך לא התכוונתי ואני גם לא מתכוננת להפוך אותו ליותר מזה, אני לא מכניסה ולא מפרסמת בצינור הזה מאומה מעבר לשם שלי ומספר הטלפון שלי. באשר לתגובות - התגובה החזקה ביותר הינה התפוצה המדהימה ש"הטעימה" תפסה... במשך השבועיים האחרונים הצטרפו כ-20 מתעניינים! הערוץ כרגע הוא חד כיווני- אני אליהם, ויתכן שזה הייחוד שלו מאחר והם לא נדרשים להגיב אלה רק מקבלים... יתכן שבהמשך יהפוך לערוץ דו כיווני, נראה איך נזרום. שבוע נפלא אריאלה

tlingit

New member
רעיון נהדר ../images/Emo13.gif

בהחלט נשמח האם את משתמשת ב"טעימה" גם מול מתאמנים שלך? באיזה אופן?

tlingit

המתאמנים שלי מקבלים גם את הטעימה ביום ראשון בבוקר, אני עדיין לא עושה דבר עם התכנים באימונים, אך בהחלט מתכננת לשזור אותם באימונים האישיים ובעיקר בקבוצות. שבוע נפלא אריאלה

למעלה