פינת החידון מספר 2 והפעם- חידון ´האם אני הומו´
ש שרימפיניון New member 23/10/02 #1 פינת החידון מספר 2../images/Emo18.gif והפעם- חידון ´האם אני הומו´
ש שרימפיניון New member 23/10/02 #2 ../images/Emo26.gifתוצאות לשרשר לכאן../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif
S sarah New member 23/10/02 #4 87 אחוזים ביטחון בכך שאני סטרייטית שייצלו... > אני אעשה את המבחן שוב ושוב עד שהם יסכימו איתי ד"א- במבחן הטוהר אני---- 3 אחוזים מופקרת!! היידד לטהורים ) באעבה, שרה
87 אחוזים ביטחון בכך שאני סטרייטית שייצלו... > אני אעשה את המבחן שוב ושוב עד שהם יסכימו איתי ד"א- במבחן הטוהר אני---- 3 אחוזים מופקרת!! היידד לטהורים ) באעבה, שרה
Y yaron4all New member 23/10/02 #5 אבוי, הבושה../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif 98.7% שאני סטרייט אני בנות לא נראה לי...
R resputin New member 23/10/02 #9 זה בסדר, בפעם הראשונה הייתי 28.43% גיי- זה מתאזן.. ורק שביל הכיף, אני אקח את המבחן שוב.. (ובמבחן של ספארק גם היה לי הרבה מעל הממוצע, 60 ומשהו אחוז כסטרייט, ועוד 53 כגיי..)
זה בסדר, בפעם הראשונה הייתי 28.43% גיי- זה מתאזן.. ורק שביל הכיף, אני אקח את המבחן שוב.. (ובמבחן של ספארק גם היה לי הרבה מעל הממוצע, 60 ומשהו אחוז כסטרייט, ועוד 53 כגיי..)
R resputin New member 23/10/02 #10 אני בשוק, אני בהלם- אני המומה! ~55.57 סטרייט ואני מקבל תמונה של גבר מכוער בעניבה?!~
T TwelveEyes New member 23/10/02 #12 כן... ידיד שלי ראה את זה וחטף זעזוע ^^ לא נורא, התמונות שמקבלים כשאתה גיי עוד יותר טראומתיות ^^
ה הרמיוניDanger New member 23/10/02 #13 We think you are Bisexual and we are 87.91% confident with our answer You look to cheat nature by lighting the candle at both ends. You like it coming and going. You swing both ways. And lots of other euphamisms, too.
We think you are Bisexual and we are 87.91% confident with our answer You look to cheat nature by lighting the candle at both ends. You like it coming and going. You swing both ways. And lots of other euphamisms, too.