the king in yellow
New member
פינת החידות
הזוכה לפינת החידות הקודמת הוא MrMelada2
בנוסף לכבוד ויקר ותהילת עולם הוא זכה בקרמבו וניל.
אני מזכיר שאסור להשתמש בגוגל! אני מבטיח לפרסם את התשובות. סבלנות היא מעלה.
משתמשים אדומים וכחולים- נא לחכות 24 שעות לפני שאתם עונים.
והחידות:
איזו שיטה לחלומות צלולים כוללת שתיית מספר כוסות מים לפני השינה? (אין צורך לתת לה שם, רק לתאר אותה)
טוֹיוֹהָארוֹ התחיל לא מזמן להתאמן בחלומות צלולים. באמצע קרב חרבות סוער הוא החל לחשוד שמדובר בחלום, בדק ומצא שהוא אכן חולם. מיד עלתה בו התרגשות גדולה, הוא חש שהוא מאבד אחיזה בחלום ומצא את עצמו שכוב במיטה. מה הייתם ממליצים לטיוהארו לעשות מיד לאחר שקם מהמיטה?
טָמִיקוֹ יודעת כי היא חולמת, וברצונה לגרום לשמש לזרוח בחלומהּ. היא מנסה מספר שיטות ללא הצלחה, ומחליטה לנסות פקודות קוליות. היא ממלמלת לעצמה "עכשיו השמש עולה" שוב ושוב, אבל לא נראה שיש לכך השפעה כלשהי. עזרו לטמיקו לשפר את הפקודות שלה.
להִירוֹגִ'י בן העשר יש פחד נורא מכלבים. הוא פורץ בבכי כשהוא רואה כלב ומתעקש שילוו אותו לבית הספר מכיוון שאינו מוכן לעבור ליד גינת השכנים (בה גר כלב אקיטה זקן בשם סִיצִ'יקוֹ) ללא מבוגר שיחזיק בידו. למזלו של הירוג'י, יש לו חלומות צלולים באופן טבעי כמעט בכל לילה. כיצד אלו עשויים לעזור לו להתגבר על פחדיו?
מהן הסכנות העיקריות באימון בחלומות צלולים?
הידעת?
במיתולוגיה הצפון אירופאית ישנו יצור קסם בשם 'איש החול' (Sandman), אשר בכל לילה מפזר אבק מיוחד מעל עיניהם של אנשים ובכך משרה עליהם חלומות טובים. בכל בוקר אפשר למצוא את שאריות האבק- קורי השינה שיש בעיניים.
סנדמן מופיע בסיפורי ילדים רבים, בשירים (אני אוהב את השיר של ה-chordettes) ואף מככב בסדרת נובלות גרפיות מאת ניל גיימן. שמעתי שהיא לא רעה בכלל.
בהצלחה לפותרים
משתמשים אדומים וכחולים- נא לחכות 24 שעות לפני שאתם עונים.
והחידות:
במיתולוגיה הצפון אירופאית ישנו יצור קסם בשם 'איש החול' (Sandman), אשר בכל לילה מפזר אבק מיוחד מעל עיניהם של אנשים ובכך משרה עליהם חלומות טובים. בכל בוקר אפשר למצוא את שאריות האבק- קורי השינה שיש בעיניים.
סנדמן מופיע בסיפורי ילדים רבים, בשירים (אני אוהב את השיר של ה-chordettes) ואף מככב בסדרת נובלות גרפיות מאת ניל גיימן. שמעתי שהיא לא רעה בכלל.
בהצלחה לפותרים