פינת החידות !

פינת החידות !

אני מזכיר את החוקים:
בלי גוגל !!
הראשון שעונה על חידה נכון נחשב לפותר שלה.
מי שפתר נכונה הכי הרבה חידות יזכה בתהילת עולם שתהדהד לעד בין כתלי הפו
רום, ובקרמבו.

והחידות:
מיה נמצאת על גבעה ירוקה עם רוח קלילה המניעה את העשב. היא רוצה להעיף עפיפון אך אבוי- אין לה. מכיוון שהיא יודעת שהיא חולמת היא יכולה לעשות ..... כדי ליצור/ לזמן אחד. עזרו למיה ליצור את העפיפון שלה!

ציינו ארבע שיטות שונות לחלומות צלולים

כיצד מכונה מדע חקר החלומות? (כמו שחקר מערכת הלב נקרא קרדיולוגיה לדוגמה)

אחרי צפריר רודפים חמישה אנשים מפחידים. הוא בורח בקושי ופתאום מגלה שדרכו חסומה. הוא סופר אצבעות ומגלה שיש לו שמונה! סופר שוב, ויוצא שש. העולם סביבו מתחיל להתערפל והוא מתחיל לאבד את חוש הראייה. מכיוון שצפריר הוא חולם צלול מוכשר ומנוסה הוא יודע שעליו לעשות.....?

מה היה הכינוי של המנהל הראשון בפורום חלומות צלולים?

הידעת?
אחד הגורמים החשובים באימון לחלומות צלולים הוא המודעות לנושא והעיסוק בו.
פעמים רבות מספיקה קריאה ומחשבה על הנושא כדי לחוות חלום צלול, בלי שיטות מיוחדות או אימון רב.
למרות זאת, הדרך הבטוחה ביותר לחלום חלומות צלולים היא אימון מסודר בבדיקות מציאות והקפדה על יומן חלומות.

בהצלחה לפותרים

אל על2

New member
קרמבו! :) :)

חידות! כמה התגעגעתי לפתור חידות חח
&nbsp
1.מיה יכולה לדמיין שהעפיפון נמצא מאחוריה ואז להסתובב או שאם מיה היא כבר מקצוענית היא יכולה כבר לבנות את העפיפון ממש מול העיניים שלה
&nbsp
2.wild , mild , wbtb ואוטוסוגסטיה (?)
&nbsp
3. אממ..בגלל שלכל הדברים האלו מוסיפים לוגיה אז גם אני אוסיף...משהו-לוגיה (; סתם.. אבל אולי קוראים לזה dream-logia?
&nbsp
4.הוא יכול להסתובב במקום,לשפשף את הידיים אחת בשנייה,לצעוק פקודות קוליות
&nbsp
5. 0.0 באמת?.. אוקיי אין לי מושג...
&nbsp
איפה הקרמבו שלי? :)

טוב...

אל על2 ענה נכון על חלק מהדברים, אבל תשובה נכונה ושונה על אותה השאלה עדיין נחשבת.
כמו רוב הדברים בחלומות צלולים- יש יותר מתשובה נכונה אחת על רוב השאלות.
ענו בהמוניכם.

וולפהרט

New member
אני!!!

מיה יקרה. את יכולה לנסות למשוך חוט מהאוויר לנסות שאיזה עפיפון ירד בעקבותיו, את יכולה להחליט שמאחוריך על הדשא יש לך עפיפון ואז להסתובב והוא יהיה שם, לשלוף אותו מהכיס, לתת פקודה קולית "אציו עפיפון" או משהו... את יכולה גם ללכת הביתה ולהביא אותוXD גם זה מעניין בחלום, לנסות את הדרך היום יומית המקובלת, זה יכול להוביל לכיוונים מעניינים, אם החלום לא נשבר.
&nbsp
שיטות: מילד,ווילד, ספונטני, אוטוסוגציה
&nbsp
לא יודעת, למרות שנאמר, שכחתיXD
&nbsp
עליו לחזק את החושים: חוש המישוש- להרגיש חפצים, להרגיש את הרצפה (אם הוא יחף), חוש ראיה- להתמקד בחפץ אחד בחלל ואז לנסות לחזור למצב יציב. (מחיאות כפיים וסיבב במקום ופקודות קולית זו לא התשובה היחידה, לא, לא עובד אצלי בכלל)
&nbsp
לא יודעת מי היה הראשון. היה REVIOR ו: SILVERHOAK (אולי לא ככה כותבים אבל אמרת בלי גוגל וחיפושים;)

תשובות יפורסמו היום, הזדמנות אחרונה לפתור

נו באמת.. רק אדומים וכחולים פותרים את החידות שלי?
נקודות בונוס למשתמש שחור כלשהו שיעשה ניסיון

התשובות

1) כפי שכתבו וולפהרט ואל על2- יש מגוון דרכים לזמן עפיפון. חצי סיבוב, פקודות קוליות, ריכוז סתם ועוד.

2) ארבע שיטות לדוגמה: על ידי בדיקות מציאות, ווילד, מילד ואוטוסוגסטיה. כמובן שניתן לשלב את חלקן.

3) אונירולוגיה

4) מדובר באיבוד יציבות של חלום. אפשר לייצב אותו על ידי סיבוב במקום, שפשוף ידיים, פקודות קוליות ועוד מגוון שיטות.

5) Variety

וולפהרט

New member
לא ידעתי!

לגבי המנהל הראשון
&nbsp
חבל שרק אדומים וכחולים ענו, אולי אני צריכה לחלק צבעים לכל חברי הפורום ואז אף אחד לא יתבייש;)

למעלה