פינת החיוך - שרשרו ותהנו!

אפרסקה

New member
פינת החיוך - שרשרו ותהנו! ../images/Emo140.gif

בכ"ז החלטתי לפתוח שרשור חיובי חדש, שהרי יום חדש, אופטימיות חדשה! אז אני מעבירה לכאן את ההודעה שלי מקודם. יופי של הודעות על הבוקר. מצב רוח טוב, אופטימיות. תדביקו אותי בבקשה! האמת שאני במצב רוח לא רע בכלל. יש בעבודה אווירה של חופש גדול (בפסח אנחנו בחופש!! תחי-העבודה-במוסדות-ציבוריים-משלמי-שכר-עלוב-אבל-לפחות-יש-חופש-בפסח!!) והיום יש הרמת כוסית לכבוד החג (או כמו שהגברים בחבורה קוראים לזה הרמת כוסית עם שורוק ב-ו"ו יעני KUSIT) והיום בערב מעקב זקיקים אחרון לפני התור אצל הרופאה, בתקווה לחוויה מתקנת (התקשרתי למרפאה אחרת, סיפרתי על ההתעללויות שעברתי והן היו מאוד נחמדים והבטיחו שיהיה טוב).

גורבי

New member
../images/Emo65.gifאתמול יומולדת, אתמול יומולדת

לא, לא לי
, נראה לכן שהייתי עוברת על זה בשתיקה? אבל...
הפורום חגג אתמול יומולדת חודש!!! הודעת הפתיחה נרשמה ב-20:20 בערב, 9.3. לעניות דעתי, יש לנו בהחלט סיבה לחגוג - בחודש אחד הצלחנו ליצור פה קהילה וירטואלית חמה ותומכת ואינפורמטיבית, ומגובשת באופן יוצא דופן, שעוזרת (לי לפחות) לשמור על השפיות בימים לא קלים. אז בואו נרים כוס מיץ אשכוליות לנו ולמנהלות הנהדרות שלנו, שידעו כנראה על מה הן נלחמות! מזל טוב לכולנו, ומי ייתן ומזג האוויר האביבי הזה יביא איתו גם שפע של פסים כחולים ותינוקות ורדרדים

אפרסקה

New member
זוהי בהחלט סיבה להרים לחיים כוס מיץ

אשכוליות
(המרענן הרישמי של הפורום, שאני שותה ברגעים אלו ממש) ולאחל עוד הרבה שמחות וימים טובים לכולנו. אני, באופן אישי, מאוד נהנת ונעזרת בפורום, ומקווה שכך גם כולכן. לחיים!

אפרסקה

New member
הגיע הזמן שיהיה פה אייקון אשכולית

בלי להעליב חלילה את התפוז

m i c h a l y

New member
קהילה יקרה, פורום יקר../images/Emo20.gif

מזל טוב על יום ההולדת. מאז שנוצרתם ההמתנה לפסים הפכה להיות קצת יותר קלה, שמא נאמר סבילה.... מקווה שהמוני בנות יעברו בשערי קהילה זו ישירות אל הקהילה הבאה, תוך שהייה קצרה ומתוקה כאן. לצערי, עד כמה שאני אוהבת את השהות עימכן אני מצטערת לומר שאני מזקנות הפורום
. אז לכולנו - שהייה נעימה ומעבר מהיר לקהילת הריון ולידה,
מיכל.

אפרסקה

New member
עוד מעט אני הולכת למעקב האחרון בשלב

זה (ואני מקווה שבכלל) והאמת שדי כואבת לי הבטן מזה אחרי הניסיון הטראומתי בתחילת השבוע, אבל אני מנסה להיות אופטימית ולקוות לטוב. אני מקווה ומאמינה שאחרי שסיפרתי להם מה שהרופא ההוא עשה לי, הם יהיו over מתחשבים.

גורבי

New member
מחזיקה אצבעות שהפעם יהיה יותר

סביר (כי שיהיה נחמד זה קצת מוגזם לבקש). אני מניחה שאם הם מודעים לטיפול הלא-מסור שעברת, הם ישתדלו יותר
. ושידעו שאם לא, אז נבוא להרביץ להם... תעדכני אותנו איך היה.

m i c h a l y

New member
אפרסקה, לא רוצה להציק אבל -

איך היה? אני מקווה שאת אחרי, מקווה שהתייחסו אלייך יפה, ומקווה שהזקיקים שלך גדלו
אז עדכני במהרה,
מיכל.

למעלה