פינת החלומות המוזרים שהיו לכם על רונה

califia

New member
פינת החלומות המוזרים שהיו לכם על רונה

לא הזיות מיניות או לא רק חלומות מוזרים אני אתחיל בבקשה להגיד לי אם אני על סף התמוטטות עצבים אני לא זוכרת בדיוק מה קרה שם זה מטושטש התמונה מהאלבום של הבחורה המצויירת שוכבת מתחת למשהו שנראה כמו הכלאה בין סי.טי למכונת גלידה. ואני רואה הרבה סרטי זומבים לאחרונה. זה תרפויטי מסתבר. לי. אז נראה לי שאכלתי בחלום גלידה עשויה מהמוח של רונה. אני לא זוכרת בדיוק מה קרה שם, באילו נסיבות, ואם הייתי זומבי. אבל זומבי לא מודע להיותו זומבי. אני לא זוכרת איך ידעתי שזו גלידה עשויה מהמוח של רונה. חסר לי זיכרון. אררר גררר

DeepThoughts

New member
וואי יש לך שירשורים הזויים

מזמן מזמן חלמתי שיהודית מופיעה פתאום באוניברסיטה באיזה הופעה ספונטנית וזה די התגשם, רק בדמות רונה
00:00

SheIIy

New member
אכן.

ובכן - זה היה ממש מזמן (למעלה משנה, פלא שאני עוד זוכרת..): רונה יצאה ממקום שנראה כמו משתלה, לבושה בשמלה פרחונית ועליונית אדומה (או בקיצור: כמו בחורה), וירדה בשביל שמוביל לרכב שלה. במקרה, אני הייתי גם כן בשביל, הולכת בכיוון הנגדי, וכשראיתי את רונה שאלתי אותה איזו שאלה, היא לא התייחסה והמשיכה ללכת. חשבתי מהר מהר מה להגיד או מה לעשות כדי שהיא תתייחס.. חבל לבזבז כזו הזדמנות, אז צעקתי לה 'אפשר לפחות חיבוק?', והיא הסתובבה בחיוך ואמרה 'בטח', הביאה לי חיבוק והלכה לאוטו שלה. עמוק, אה? ייתכן שהיו עוד כמה חלומות, אבל אותם אני כבר לא זוכרת.

califia

New member
מעניין. מה קורה בחצות הליל?

מחזירים את השעון שעה אחורה? קדימה? עוברים לזמן מאדים? את/ה זורה לי מלח על הפצעים כי אני קבורה, טוב ,הייתי קבורה, באו"פ? אתם עושים לכם שם חיים בת"א. חיי חברה ומוסיקה וזה. וקפיטריה נורמלית. איך אפשר ללמוד כשחיים על טעמי וטוויסט? לא, אמא של רונה לא לימדה אותי. אין לי מושג איך היא בתור מרצה. גרר. לי יש הופעה של המאוורר של המחשב וסירנות של אמבולנסים כל הלילה.

califia

New member
כן. מתפתחת שם מעצמה תרבותית במדבר.

דורקספירה אמיתית. כאן רק מבלים כל היום. שם חורשים. ושומעים רונה ספונטנית. באיזו פקולטה? אגרונומיה? פסיכואקוסטיקה? בוא פנקס הקטן, קח אותי אל הדרום החם.

לה הודח

New member
רונה מוכרת פיצה

ממש לא נחמדה בספארי שלא הפסיקה לדבר בטלפון ובכלל לא נתנה לאחותי את הברד שביקשה!

califia

New member
זה לא הזוי מספיק.

תתאמצי יותר. תנסי לוסיד דרימז.

peach plum pear

New member
לילה לאחר תמונע,

לפני שנתיים בקירוב, חלמתי שהעיניים שלה מתייבשות תוך כדי ריצה בפרדס פולני.

califia

New member
4 דרגות עומק פירוש הטקסט הקדוש של

"כואב לי הראש" כל ערב. פשט - לא רוצה להתפשט.תקרא שירה מופשטת ותבלע ציור מופשט אחד כל ערב לפני הארוחה. רמז - לא שכבתי אתך מאז שמאיר רמז היה באופנה, ושום דבר לא קרה, רואה? תנסה לשכב עם גורדון רמזי. דרש - תדרוש מאחותך. או לך למדרשה בבית ברל, שמעתי שקורות שם אורגיות חבל"ז לזלז. סוד - תבלע אבקת כביסה, אומרים שסודה לשתיה מדכאת יצרים. אם לא, תשמע אדם.

0mroosh

New member
רונה נסתה להאכיל אותי ארטיק לימון דרך הפופיק.

והיא הייתה עם חולצת בטן וכל הזמן שיחקה בשרשרת שהייתה תקועה לה בטבור. היו לה גם ציפורניים אדומות עם קישוטים. ואני בכלל לא אוהב ארטיק לימון. כוס.

../images/Emo6.gif אני חייבת לציין שלפרויד היה יכול להיות

הרבה מה להגיד!... אם הייתי רוצה באמת לחקור את החלום, הייתי צריכה לשאול ולתחקר אותך הרבה זמן, על האסוציאציות שלך עם כל אחד מהאלמנטים בחלום, ועל מה שעבר עליך בימים האחרונים לפני שחלמת את זה... אבל לפי איך שזה נשמע בהסתכלות שטחית, זה תיאור קלאסי של אונס, רק עם תפקידים מוחלפים...

califia

New member
ומה עם יונג?

ולמה מוחלפים? יש עוד? פרשנות פמיניסטית? קווירית? אחרת?

זה שאלות או טענות?../images/Emo13.gif

ומה עם יונג? עד כמה שידוע לי, יונג טיפל באנשים צעירים לפי השיטה של פרוייד. בכ"מ, לפי התיאוריו שלו, יכולים להופיע בחלום רעיונות מתת-המודע הקולקטיבי, אבל אני לא רואה פה שום דבר שיכול להתאים. ולמה מוחלפים? כי בחלום שלו, היא מנסה לדחוף קרטיב לתוך הפופיק שלו (וזה הפוך ממה שיכול להיות במציאות). ד"א - טענתי שזה אונס, ולא סתם יחסי מין, כיוון שעומרי טען שאינו אוהב בכלל קרטיב לימון. פרשנות פמיניסטית? אם בכ"ז הבחורה אונסת את הבחור, זה פמניסטי מבחינתך? קווירית? יכול להיות שרונה מסמלת עבור עומר (בחלום הזה), את העולם ההומו-לסבי, ובעצם המשמעות הנסתרת היא שהוא נמצא עם בחור (ואז זה גם הגיוני שהוא דוחף לתוכו משהו). והטענה ש"ואני בכלל לא אוהב ארטיק לימון", היא "אבל אני סטרייט, באמת!"... אחרת?|סלינק| זהו, תורך...

למעלה