פינת הטיפים האנג'לית-עצות לקראת ניתוח../images/Emo41.gif

באלי23

New member
עידכונים../images/Emo124.gif

ברכות לג'סיקה על האירוח של ד"ר טיטיון. היום (בעצם כבר אתמול...) עשינו גבס עשירי וסוף סוף ביום חמישי הניתוח.הרדמה מקומית עם אחד ההורים.ואני ממש מפחדת. אני ממש פחדנית ואני לא מסוגלת לראות שכואב לקטנה שלי. (בחיסונים שלה אחותי באה איתי ומחזיקה אותה כדי שאני לא אסתכל...) ((לא לצחוק))) אפשר להבין למה אני שמחה שיש לי בת !!!!! מבקשת עצות וטיפים וכל מה שיוכל לעזור לי לגבי הניתוח. תודה ולילה טוב לכולם.(למרות שכולם כבר ישנים עכשיו....) ../images/Emo199.gifעינבל.

פרלמנים

New member
הי ענבל

בוקר אור ותודה על המחמאות../images/Emo140.gif במהלך היום אכתוב לך קצת טיפים לקראת הניתוח ולאחריו. כרגע דניאל זוחל בכל הבית ועדיין לא מיגנתי אף ארון אז אני שורפת קלוריות (אנג'לה צדקה-אולי אני ארזה איזה קילו או שניים) כדי לוודא שהוא לא מחבל יותר מדי בארונות ובעצמו../images/Emo13.gif יום מקסים, ג'סיקה

פרלמנים

New member
פינת הטיפים האנג'לית-עצות לקראת ניתוח../images/Emo41.gif

בוקר אור. אז ככה- אני מנצלת את פינת הטיפים שאנג'לה יסדה כדי לעשות כמה שרשורים "עקרוניים" בפורום, (עידית, מה שהתכוונת?)בנושאים שרלבנטיים תמיד, כך נוכל להפנות אליהם במידת הצורך, וגם תמיד תהיינה תשובות זמינות-גם כשאף אחת מאיתנו לא "מחוברת" ועונה במיידי! אז היום, בעיקר בשביל ענבל, הפינה תעסוק בנושא הניתוח: (דווקא כאן אנג'לה לא תוכל לעזור כי שחר לא עבר את הניתוח) איך להתכונן? איך להצטייד? מה לשאול ואת מי? מה חשוב לדעת אחרי? שרשרו כאן זה נושא עקרוני וחשוב! תודה על שיתוף הפעולה ג'סיקה../images/Emo142.gif

פרלמנים

New member
קישור להסבר על הניתוח

כאן הסבר על הניתוח להארכת גיד אכילס באתר אמריקני-סיפורה של אנה קטרינה שטופלה לפי שיטת פונסטי. מלווה בהמון תמונות והסברים שבועים על הטיפול.

פרלמנים

New member
עובד, בדקתי הרגע שוב.

נסי קישור ישיר: http://members.aol.com/vc11/week6.htm עובד? ג'סיקה

PizzaGuru

New member
בוקר טוב

עכשיו עובד. תודה רבה. נראה הרבה יותר פשוט עכשיו...

PizzaGuru

New member
מאחורינו סוף סוף

עברנו את הניתוח לפני כשעה. עוד נפגשנו עם הרופאים אבל נראה שעבר בסדר. אייל התעורר לכמה דקות, בכה קצת ועכשיו שוב ישן.

פרלמנים

New member
נשיקות לאייל, תעדכני בערב!

עצות: אל תהיי מודאגת מהתנהגות "ישנונית" קצת ביממה הקרובה, או לחלופין אי שקט קצת-זה טבעי במידת הסביר. שימי לב לסמן בעיגול אם יש כתם דם על הגבס כדי לעקוב אחרי דימום מתפשט. כמו כן לפני השחרור שימי לב אם הגבס לא לוחץ כי זה גבס מסיבי ולתקופה ארוכה... ממתינים לעדכונים. החלמה מהירה למתוק ג'סיקה

אנגלה3

New member
החלמה מהירה מהניתוח../images/Emo140.gif

שלום רפי וליאת כמו שג'סיקה רשמה, אני לא כ"כ יודעת לתת לכם עיצות לגבי הניתוח, או על היום שאחרי, מאחר ואנחנו לא עברנו אותו אבל אני כן רוצה לאחל לאייל החלמה מהירה מהניתוח, ולכם שתעברו את התקופה במהרה, אח"כ מגיע שלב הנעליים שהוא השלב הקל יותר. מחכים לעדכונים לשלומו של הקטנצ'יק... אנג'לה

PizzaGuru

New member
זהו אנחנו בבית!

עבר הניתוח, אייל מקסים וכבר אתמול הספיק להתהפך עם הגבס המסיבי. הוא מרגיש מצויין ועירני כרגיל. היום השתחררנו מבית החולים ועכשיו אנחנו בבית. אין דימום על הגבס אז אין מה לעקוב אחרי התפשטות הדימום. הרופאים המנתחים הם ד"ר ליונל קופילביץ וד"ר שטרית ובנוסף צוות די גדול. אני לקחתי את אייל והכנסתי אותו לחדר הניתוח. סה"כ הניתוח ארך כשעה ו10 דקות מרגע שמסרתי אותו ועד שנתנו לנו לראות אותו בחדר ההתאוששות. תודה לכולם על התמיכה. רפי וליאת.

באלי23

New member
../images/Emo51.gif

המון תודה לכולן על העצות והתשובות המפורטות. ובמיוחד לג'סיקה על ההקדשה ../images/Emo6.gif אני בהחלט מרגישה פה כמו בבית.... מיליון תודות ולילה טוב . עינבל.

ליבי א

New member
היי ענבל

קודם כל שיהיה בהצלחה בניתוח. למיטב זכרוני לנו אמרו שצריך להיות בצום מ- 12 בלילה עד הניתוח אבל אמרו לי שאפשר לפני שיוצאים מהבית לתת קצת בקבוק עם תה קר וסוכר וזה באמת עזר אז זו המלצה אחת. תנסי להרדים אותה לפני שיקחו אותה לניתוח זה יקל על המצב וימנע ממנה לבכות. הניתוח אצלינו נמשך בערך חצי שעה והיא חזרה אלי עם גבסים חדשים ולכן היא היתה בחוסר נוחות ונתנו לה סירופ אדויל וזה הקל עליה אז תבקשי מהאחות שיתנו לה סירופ איך שהיא מתאוששת ותוך שעה היא עברה למחלקה ישנה הרבה ובעיקר נתתי לה לשתות בקבוק חלב אבל לאט לאט שלא תקיא את אוכל. ועד הצהריים כבר היתה בסדר ושוחררה הביתה. התאוששות אח"כ לא קלה אבל תוך 24 שעות הכל היה בסדר גמור היא היתה רגועה. אז הכי חשוב תיהיו חזקים וזה ושיעבור לכם בקלות ושהקטנטונת תרגיש טוב. אם תרצי תוכלי לדבר איתי ואולי זה יעזור לך להתעודד עוד קצת אז אם את רוצה תשלחי לי מסר ונדבר בטלפון. ליבי נ.ב. היום הבת שלי בת שנתיים וחצי והולכת ורצה והמצב של הרגליים טוב מאוד

תחיצ

New member
עצות...

* תוודאו שהניתוח שלכם הוא הראשון בבוקר (למרות שבד"כ זה נקבע ככה). * לגבי צום - לנו אמרו לצום מ03-4 בבוקר, כשהניתוח היה צריך להיות בערך ב8. תכווני את הארוחה האחרונה של הקטנה לרגע האחרון האפשרי כדי לא לגרור אותה רעבה ועצבנית. * אל תגיעי לבד לניתוח. אנחנו היינו צריכים להסדיר הרבה פרוצדורות - כך שאחד מאיתנו יכל לטפל במנהלות והשני במלאכון. * תוודאי שיש לך התחייבות (אם צריך) בדיוק כמו שבקשו בבית חולים (אותנו טרטרו חצי יום בגלל שההתחייבות היתה לאשפוז בעוד הניתוח נעשה באשפוז יום. הסכימו להכניס אותו לניתוח רק אחרי שהשארנו צ'ק... בסוף זה הסתדר - אבל זה ממש מיותר). * תביאי איתך משחק או שניים מהבית שהיא אוהבת. * תביאי איתך משכך כאבים שאת רגילה לו מהבית, על כל מקרה. * תביאי איתך בקבוק, מטרנה, מוצץ, משהו בשבילך לשתות ולנשנש (בכל זאת זה לוקח איזה חצי יום). * אם היא לא יונקת - תדאגי להכין לה בקבוק שיהיה בטמפרטורה נוחה מיד כשהיא יוצאת מחדר ניתוח כדי שכשהיא תתעורר מיד תוכלי להאכיל אותה (היא היתה עד עכשיו בצום). * תשקלי לתת לה אקמול מיד אחרי הניתוח (כמו שעושים לפעמים אחרי חיסון) כדי לא להעלות לה חום או שתרגיש את הכאב. מבחינתנו, הניתוח עבר מהר (חצי שעה מאז שלקחו אותו עד שהחזירו), את ההרדמה עשו לא בנוכחותינו, כך שנושא הכאבים וההכאבות לא נעשו בנוכחותינו. מיד אחרי הניתוח נתנו לו אקמול כך שאפילו את הזמן שבו פגה ההרדמה הוא לא הרגיש. זהו, בהצלחה. כולנו עברנו את זה, זה לא נורא...

למעלה