פינת היוטיוב של עומר- והפעם על הפרק -דייטים (מומלץ
)

ommerl

New member
האם להזמין אותה למשקה כדי להכיר אותה?

שאלה שיש עליה הרבה חילוקי דעות: האם להזמין בחורה למשקה כדי להתחיל איתה? האם לשלם עליה בדייט כדי להרשים אותה?

רשומה חדשה בוולוג (V-Log) על זה: http://youtu.be/Q_Cmqcihh4o

אשמח לקרוא מה דעתכם

שלום

לא משקה אלכוהולי, אל תיתן לה הרגשה שאתה רוצה לשכר אותה. הזמן אותה למשהו טעים. יהיה נחמד אם תשלם עליה ויכול לתרום לקשר, אבל לדעתי לא הכרחי.

Skar FaSe

New member
- הפוך גוטא ~ הפוך -

קודם תתחיל תכיר אותה קצת , ואז תזמין למשקה. לשלם עליה בדייט, לא כדי להרשים אותה אלה כדי ליהיות ג׳נטלמן, וזה גם לכבד את עצמך

Shamy

New member
פינת היוטיוב של עומר- והפעם על הפרק -דייטים (מומלץ
)

madmadicine

New member
אהבתי את הגישה שלך...

שהיא שונה מכל מה שראיתי עד כה אצל שאר המאמנים לזוגיות וכו'. הסרטון הזה ספציפית היה פחות מעניין, אבל כל השאר היו מרעננים. בעיקר הטיפים של להתחבר לעצמך, לעשות מה שאתה אוהב ולא לנסות להפוך למשהו שאתה לא.
בקיצור, אני עוקב אחריך.
ביקורת קטנה: בתור אחד שעושה סרטונים שהם באיזשהי רמה שיווקיים, אולי תצלם את הסרטונים עם רקע קצת יותר מעניין, סתם, נניח באיזה בר או משהו כזה, כי איך שאתה עושה את זה עכשיו - יושב על כיסא קרוב למצלמה עם רקע לבן, נראה קצת מונוטוני :)

ommerl

New member
איזה כיף לקרוא

בקשר לרקע אתה צודק אבל יש לזה חסרונות. איכות הסאונד היא הדבר הראשון שייפגע. דבר שני זה שצילום בתוך רקע "מרעיש" (ויזואלית, כי יש לי מיקרופון) אולי יכול להסיח את הדעת מהתוכן.
&nbsp
מצד שני אני מכיר מישהו מאוד מוצלח שמצלם כל פעם במקום אחר ועם רקע אחר.
&nbsp
דברים שאני אמשיך לחשוב עליהם. תודה

Skar FaSe

New member
- עיצה טכנית

זה טיפ ללהפוך את הוידאו'S דלך לפחות חובבנים ולפתור את הבעיות ( sound וכו׳) שהזכרת שם
ציוד :
1 - תשתמש ב - audio interface - לא צריך לקנות יקר מידי כי אתה מקליט דיבורים בלבד
2- תוכנה (לעריכת אודיו דיגיטלי) אני משתמש ב- Logic Pro - אבל בשביל מה שאתה עושה אתה יכול להשתמש עם תוכנה פחות מקצועית

3 - Microphone - אבל לא דיגיטלי - לא צריך לקנות יקר מידי כי אתה מקליט דיבורים בלבד
4 - טלפון - כדי לצלם את ה וידאו ( אם זה כנראה אין בעיה)

Procedure:
זה קצת דומה לאיך שמצלמים קליפים
- מחבר את ה - Microphone ל - audio interface- את ה audio interface ל computer - מדליק את התוכנה ומקליט Audio בלבד .
- לוקח את הנייד למועדון באר או איפה שאתה מצלם ועושה את ה - video
- פותח 3 או 4 ערוצים בתוכנה כש לערוץ אחד נכנס ה video ולשני ה Audio
- עושה volume adjustments כשה - Audio מן הסתם יותר חזק מה - video + מוסיף עוד כמה פראמטרים כמו eq וכו׳
- בודק איך זה נראה ונשמע בתוכנה ואז לוחץ bounce - זה יכול להקרא אחרת בתוכנה אחרת

ommerl

New member
תודה על העצות

יש לי שיקולים שונים. כרגע אני משאיר את זה ככה. תודה.

מאחר וכסף מעולם לא הרשים אותי

הו כמה שזה לא מתאים לבת של יועץ השקעות

אני מעולם לא התייחסתי לנושא של כסף ואם מישהו שילם עליי- כן או לא.
להיפך, בד"כ אני מעדיפה שלא ישלמו עליי ולשלם על עצמי- ככה היה תמיד טרם נישואיי.
אותי אישית זה לא מרשים

למעלה