פינת היצירה השבועית.

פינת היצירה השבועית.../images/Emo63.gif

גם הפעם יש לנו יוצרת. אז מה אתם אומרים על השיר
תגובות לפה
-הזמן שלי. היום באוטובוס התיישב לידי בחור עם ריח מוכר. והריח הזה, הבושם שלו זה בעצם הבושם שלך ונזכרתי בך וחייכתי. איך תמיד התאמצתי להשאיר את הריח שלך עליי. והריח הזה הזכיר לי איך שכבנו במיטה מחובקים ואתה אמרת לי שאתה רוצה לשמוע את השיר הזה. והבטחת לא לשכוח. ומאז, זה הזמן שלי. -אז מה כבר רע בקצת לברוח? וזה מצחיק כשחושבים על זה, אני מוקפת בהמוני אנשים ומרגישה הכי לבד. ואני תוהה אני ארגיש קרוב אחרי כל מה שהיה לי? החופש הזה, שאני כ"כ מייחלת לו. מתי הוא יגיע? וכבר אמרתי כשנופלים לתהום הכי עמוקה, המוות לא מפחיד, להפך-הוא משחרר. הוא החופש. אז כשאני שומעת אותה שואלת זה גורם לי לחשוב אולי היום? והכל נגמר. החיים לקחו לי את הכוח. ולג´קי אולי יש איך לברוח, אבל אני נשארתי ככה,חולמת על שמיים. תמיד אותו דבר. יצירות שהכנתם (וזה יכול להיות כל דבר- שיר, סיפור, ציור, איור, תמונה, ניתוח שיר, הכל מהכל..) יש לשלוח לתיבת המסרים שלי- http://www.tapuz.co.il/Inbox/newMsg.asp?msgTo=בהמה%20אדומה&loginPass=1 זה המקום שלכם לבטא את עצמכם ולקבל ביקורות ותשבוחות. כ ו ל ם מוזמנים ליצור ולשלוח, ענברנטל.

../images/Emo26.gif

זה פחות נראה כמו שיר, מבחינת מבנה, אלא כמו פוסט בבלוג. [מצטערת אם זה נשמע רע... ככה אני רואה את זה] הכתיבה עצמה, בלי קשר לאיך שזה בנוי, באמת גרמה לי להתחבר, להרגיש הזדהות.. באמת יפה. תמשיכי ככה.

Z A M i

New member
אהבתי את זה לגמרי. ח"ח.

ואוחנה, לדעתי זה באמת סיפור.. אני אוהבת את הדרך כתיבה הזו ממש.

eliavtu

New member
זה יפה..

נראה שזה מאוד אמיתי, ורואים שזה נכתב ברגע קשה.. הקטע הזה <זה יותר קטע משיר..> ממש משדר רחמים עצמיים אני לא יודע אם זה מה שהתכוונת להגיד בשיר אבל זה נראה ככה.. ואם כן - אז כל הכבוד, הצלחת בזה יפה..! ויכול להיות שאני מבין לא נכון, וזה נראה רק לי.. בקיצור, אהבתי! :)

hadas2401

New member
קצת הסתבכתי עם השילוב של הזמן שלך וג'קי

אבל בגדול זה נחמד...

2shahar

New member
אהבתי../images/Emo45.gif

"אני מוקפת בהמוני אנשים ומרגישה הכי לבד. ואני תוהה אני ארגיש קרוב אחרי כל מה שהיה לי?"
אמיתי. ואני מאחלת לך מכל הלב למצוא את הקיר להישען עליו, עד שתעלי למעלה מהתהום.

למעלה