בהמה אדומה
New member
פינת היצירה השבועית. ../images/Emo63.gif
אז הפעם יש לנו יוצר, שזו הפעם הראשונה שהוא מפרסם שיר מול הרבה קוראים
. מה דעתכם על היצירה
תגובות לפה
הקומה מעל משהו נפל בקומה מעל כששמעתי את קולך קורא לי הסתכלתי לתקרה ובחנתי אותה כשהקול בראשי נעלם לי והסתובבתי בביתי חסר כל מעש מביט סביב, מחכה לשמוע רעש את הקול שלך לוחש את שמי שוב את ידייך ששורטות את הקירות שוב כי את מתגעגעת ורוצה אליי כי אני לא מתמודד בלעדייך אך השריטות חדלו מלהשמע ואוזניי זיהו רק דום הרעשים שאת בדרך כלל עושה כאילו היו מחלום וזה לא שאני לא צריך או לא רוצה כבר לאהוב תרגמתי את השקט מלמעלה כבקשה לעזוב משהו נפל בקומה מעל כששמעתי את קולך קורא לי הסתכלתי לתקרה ובחנתי אותה כשהקול בראשי נעלם לי הזיכרון העמום של אותו רעש מלמעלה לעתים תוקף אותי בשנתי הזמן עבר מהר מאז והקומה מתחתייך כבר לא שלי נזכרתי בין השאר בשריטה שעל הקיר ומצאתי בעבר שריטה בליבי עליתי לקומה מעל לבדוק את דירתך ועל הקיר ראיתי חריטה של שמי משהו נפל בקומה מעל כששמעתי את קולך קורא לי יצירות שהכנתם (וזה יכול להיות כל דבר- שיר, סיפור, ציור, איור, תמונה, ניתוח שיר, הכל מהכל..) יש לשלוח לתיבת המסרים שלי- http://www.tapuz.co.il/Inbox/newMsg.asp?msgTo=בהמה%20אדומה&loginPass=1 זה המקום שלכם לבטא את עצמכם ולקבל ביקורות ותשבוחות. כ ו ל ם מוזמנים ליצור ולשלוח, ענברנטל.
אז הפעם יש לנו יוצר, שזו הפעם הראשונה שהוא מפרסם שיר מול הרבה קוראים