פינת היצירה השבועית.

פינת היצירה השבועית.../images/Emo63.gif

הפעם זו יוצרת, שגם אצלה זו הפעם הראשונה שהיא מפרסמת כאן שיר. אז מה אתם אומרים על היצירה
תגובות לפה
עכשיו זה שקט אתה לא אוהב להסתכל על הקיר אתה לא אוהב את השקט הזה אתה לא אוהב מה שהוא מזכיר מה שהוא מסתיר שקט כזה כדאי מאוד לשבור אתה לא יודע מה הוא יביא אתה לא אוהב את מה שהוא מחביא זה הפחד שגורם לשקט זה השקט שגורם לפחד אולי תבואי אלי ותצחיקי אותי אני רוצה להתרחק מהם אבל גם לא יכול להשאר לבדי אולי תבואי ולנצח תשארי את תהיי האמא שלי, חברה שלי אני יושב על הספה ורוצה להקיא מתבונן בחפץ בעיניים כבויות בראש כבר לא רצות שוב התמונות הזוהרות אני יושב על הספה ורוצה להקיא הדברים נופלים מהידיים שלי יצירות שהכנתם (וזה יכול להיות כל דבר- שיר, סיפור, ציור, איור, תמונה, ניתוח שיר, הכל מהכל..) יש לשלוח לתיבת המסרים שלי- http://www.tapuz.co.il/Inbox/newMsg.asp?msgTo=בהמה%20אדומה&loginPass=1 זה המקום שלכם לבטא את עצמכם ולקבל ביקורות ותשבוחות. כ ו ל ם מוזמנים ליצור ולשלוח, ענברנטל.

kingnothing1

New member
ואיי אהבתי..

חוץ מאת הסוף.. נהיה ישיר מידי בשבילי.. ונוןבית.. אפשר גם להוציא פה לאור שירים מהמגירה..?

kingnothing1

New member
מצטער להציף אבל..

אבל שכחתי לשאול.. אפשר לקבל אינטרפרטציה מהכותבת לכתיבה..?

היוצרים כאן אנונימיים בד"כ, אלא אם כן

הם מבקשים להיחשף בשמם המקורי/בכינוי שלהם. אם היא תרצה, אני מאמינה שהיא רואה את ההודעה שלך ותשלח לך מסר ותוכל לשאול אותה מה שאתה רוצה. לגבי שירים מהמגירה, בטח שאפשר
זו המטרה של השרשור!
מוזמן לשלוח לי במסר, מהקישור ששמתי בהודעה :)

kingnothing1

New member
אם אני אפרסם...

לא יודע עדיין אם זה יהיה בג'ון דוניות.. דודו

moshe butt

New member
מממ...

שני הבתים הראשונים מאוד יפים, הם מעלים בך אדוות קטנות של הזדהות וכאב. אבל עדיין יש כמה מילים מסויימות שהייתי משנה בכדי ליצור יותר עומק, עוצמה וסדר. המשפט: "...שקט כזה כדאי מאוד לשבור..."- אני אישית, הייתי משנה את המילה "לשבור". הייתי נותן מילה קצת יותר עוצמתית מאחר ומדובר בשקט!. גם את מילה :"יביא" במשפט: "...אתה לא יודע מה הוא יביא..." הייתי משנה. שוב, מאותה סיבה שהוצגה לעיל. במשפט הזה צריך לתת הרגשה לקורא שאותו דבר שהשקט מסתיר זה דבר מאוד גדול ומפחיד והמילה "יביא" לא עושה את העבודה במקרה הזה. שני הבתים האחרונים לא כ"כ אהבתי למעט כמה משפטים. "להקיא" למה? סה"כ שיר מאוד יפה, באמת! אהבתי מאוד את הרעיון הכללי. הזדהתי עם הרבה. אגב, זה לא שאני מבין כזה גדול- זאת רק הדעה שלי.

למעלה