פינת היצירה השבועית.

פינת היצירה השבועית.../images/Emo63.gif

הפעם זו יוצרת. תגובות על היצירה, לפה
תדליק לי סיגריה זה לא הכל פוזה תן לי לנשום את הרוח ולשמוע צלילים שנכנסו לה לאוזן מילים שנכנסנו לה ללב אחר כך לישון לקום להירקב אני אדם מיוחד יש לי פצע בראש אני קצת מתבייש בזה ויש גם פצע בלב אז תדליק לי תנור ותפרוש לי שמיכה תן לי למות מהבושה תן לי למות מהמנגינה זה קורה לי עכשיו זה רק התחלה זה נראה כמו מלחמה שקטה היא התרחקה ואני כמעט החלמתי רק כי באה הבושה השניה פסיכולוגית מטורפת אני לא יודע לאיית את שמך אני צריך לבוא בבגדים בהירים בשבילך אני יושב מולך איך את מחייכת תתני לי ללכת, תתני לי למות מהבושה למות מהמנגינה יצירות שהכנתם (וזה יכול להיות כל דבר- שיר, סיפור, ציור, איור, תמונה, ניתוח שיר, הכל מהכל..) יש לשלוח לתיבת המסרים שלי- http://www.tapuz.co.il/Inbox/newMsg.asp?msgTo=בהמה%20אדומה&loginPass=1 זה המקום שלכם לבטא את עצמכם ולקבל ביקורות ותשבוחות. כ ו ל ם מוזמנים ליצור ולשלוח, ענברנטל.

t o o s h a

New member
תגובה תגובה תגובה

אני הרגשתי בשיר הזה המון עליות וירידות, יש מקומות שהרגשתי קצת כאילו המילים מאולצות, ויש רגעים שזה נשמע הכי זורם ואמיתי. כאילו יש מסר מאחורי השיר שאני לא יכולה להבין אותו... ובכל זאת הצלחתי להרגיש לגביו הרבה מאוד... דווקא הוקסמתי מזה, ויש לי תחושה שככל שתכתבי יותר ככה המסרים שלך יתחדדו ויתבהרו. ובכל מקרה- זה יפה מאוד.

Dug E

New member
מטרת חשיפה לרדיו

לאוזן הקהל.. בד"כ השירים שיוצאים כסינגלים הופכים ללהיטים.

למעלה