פינת היצירה השבועית.

פינת היצירה השבועית.

גם הפעם, יוצרת. תגובות, הערות והארות, ניתן לשרשר לפה.
והיצירה: הסתכלת פעם במראה והרגשת מסתכל אל תוך אסלה? מעגל קרמיקה שנשאר לבן למרות הכל הצחנה החומה זורמת אל נחיריך, המראות מעוררים רפלקס מכאיב את הצורך להדיח מים ו לנפץ את המראה (לפני שתהיה כאן סתימה).

שחוררר

New member
אוקי

אני לא יודע ממש איך להגיב ליצירה. אבל בוא נגיד שהתיאורים וההמחשות היו כ"כ טובות, שאפשר היה להריח את זה- ממש כך (תסלחו לי על הגועל, נכון?) רק שלקחת פנים ולהשוות אותם למה שיש בתוך האסלה לא יוצר להרבה אנשים התחברות... ההיפך- זה יוצר דחייה. ולמרות שהבנתי את הכוונה שלך קשה לקבל אותה בצורה כזאת. אבל אני אגיב על הכוונה. באמת, יש את הרגעים שאתה יכול להשוות את עצמך למה שבתוך האסלה, ויש רגעים שאתה יכול לזרום ולעוף משם, כמו המים. לא חייבים לקבל את מה שהחברה מפילה עליך, לשקוע בדיכאונות מטורפים רק בגלל שאתה לא תואם את הנורמות שנוצרו במשך השנים. (גבוה- נמוך, מכוער-יפה, שחור-לבן) אפשר גם וואלה לשים זין ולעבור, להבליג, זה קשה נכון- אבל זה שווה את זה. זה עדיף? לחיות כל החיים בתחושה של שנאה עצמית בגלל ש, ומיכוון ש, ולהמציא לעצמך תירוצים לניסיון התאבדות הבא? לא נראה לי :\ תחשבי על זה. מקווה שהבנת את הכוונה שלי. שבוע טוב.

izzys

New member
לא נראה לי שהגבתי פה,

אבל אני חושבת שבלי "החומה" (בשורה השישית) זה היה משאיר קצת יותר מקום לדמיון, ומעורר קצת פחות, גם אצל הקורא, את רפלקס ההקאה.

למעלה