פינת היריד השבועי כאן דווחו לנו שנדע

פינת היריד השבועי כאן דווחו לנו שנדע../images/Emo243.gif

זה הזמן להעיר את הפורום הזה ולא רק לטענות, להסתות, להתלהמויות וכאלה שלא תמיד מעניינות. זה הזמן!!! בעיקר לדוכניסטים שביננו להפרות מקומות יריד (עבודה) טובים שהיו לכם השבוע שנהנתם לעבוד בהם..שהיה לכם נעים , שהיתה לכם בהם גם מכירה טובה. זה הזמן להפרות , לומר לנו כאן ועכשיו איפה כדאי ללכת , על מה כדאי להשיע כסף? ספרו לנו , דווחו לנו שנוכל ללכת למקומות הנחשקים כול אחד בתחומו הוא, כול אחד בעיסוקו. לכך נועד הפורום הזה על מנת לסייע , לתת עצות, ומכאן כול אחד יקח איתו את מה שהוא צריך כדי להמשיך הלאה..לעוד יריד לעוד דוכן ובתקווה לעוד הצלחות משגשגות. אז קדימה זה הזמן והמקום לכך. מאחלת לכולנו פרנסה טובה ובכבוד.

תותי655

New member
סופסוף נושא נורמלי...

באמת כדאי שהפורום יהיה פעיל על הנושאים האלה ולא על שטויות...

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifואכן.....יש לציין את שיתוף הפעולה

היום הייתי בשוק הפיציפקאס והמציאס בכפר ויתקין, היה מזג אויר מצוין ושימשי, כפינלה לטיול אחר הגעתי לשם לקראת שעת הסגירה שהיתה 1.30 והמקום עדין רחש פעילות רבה, הדוכנים היו עמוסי מוצרים מענינים, היו כמה דוכנים מהמשתתפים הרגילים בירידים שהגיעו מכיוונים שונים ותפסו קהל נחמד שבא לבלות בשבת מקסימה באזור הכפרי. לי זה נראה יתר כגרז' סייל על בסיס הדוכנים שמצאתי שם. דומני שקהל מבקרים מכוון למקום לא היה חסר שם, הגיעו רבים חניה היתה בדוחק מרוב מבקרים.

אירועים,פסטיבלים,ח"פ! בעד../images/Emo127.gifנגד../images/Emo31.gif

מה אתם אומרים על האירועים החד פעמיים האלה של מנהלי ומפיקי ירידים מכול השכבות?? האם אתם מרגישים נוכחות קהל גבוהה יותר? חשיפה גדולה יותר למוצר שלכם? האים ישנה הענות כלל לאירועים מהסוג הזה משום העובדה שזה חד פעמי ואולי קיים החשש שלא יהיה למי לפנות במקרה של בעיה זו או אחרת עם המוצר? או שאתם חושבים שזה טוב, שזה מהווה חשיפה למקומות אליהם לא תגיעו בדרך כלל מכול סיבה שהיא?? הייתי שמחה לשמוע כאן דעות לכאן או לכאן ואולי נוכל ביחד להפיק לקחים, ללמוד משהו נוסף בתחום הזה שלנו הדוכניסטים. ידוע שינואר הוא חודש קשה מה לא אמרו לכם שהישראלים שומרים את הכסף לקייץ
אז מה אתם אומרים בעד או נגד

מנהלי ירידים שמביאים 100 דוכנים אותו דבר|בוקס

ושוב ...מנהלי ירידים חמדנים שחושבים רק על כסף (לא כולם ושוב לא אזכיר שמות) תגידו לי שאלה לי אליכם?? קחו מצב היפוטתי שיש יריד אוכל או מתחם כלשהו ומביאים 4 -5 מוכרי פלפל ומשום שזה יריד גם לוקחים יותר כסף על הדוכן! ואני שואלת אתכם איפה תקנו פלפל? כול הפיתות אותו דבר, כול הכדורים באותו צבע וגם לחומוס אותו טעם ורק אולי בסלט יש יותר ירק מקודמו. איפה ההיגיון להביא כול כך הרבה דוכנים שמוכרים בדיוק את אותו המוצר? איזו חוצפה למנהלי ירידים לקחת 300 שקל ליום ו 600 שקל ליומיים ולגרום בכך לעוגמת נפש לדוכניסט ???? תביאו 1 פלפל, 1 חומוס, 1 ציפס ושניצל או אלוהים יודע מה? אבל לעזזאל למה אותו מוצר בדיוק?????? ואתם עוד מקווים שנמכור ממש ביזיון.
וזוהי דוגמא קלאסית לזלזול בדוכניסטים שמשלמים ממיטב כספם למהנלי היריד הם הולכים הביתה עם הכסף בכיס ואנו יושבים כול היום ומתפללים שיבואו לקנות אצלנו ולא אצל אחרים וגם בלית ברירה כדי לא לצאת בשן ועין מוכרים במחיר הפסדדדדדדדד. הרי מה יקרה...? יורידו מחירים , איכות המוצר לא תשנה אלא המחיר ותיהיה גם מלחמה בין בעלי הדוכנים אז למה??.למה??למה ולמה??? אין הגינות ואין אלוהים למנהלי היריד שנוהגים כך ואני מכירה גם כאלה שיודעים להיות ישרים הגונים . ושוב אני לא רוצה להזכיר שמות אבל מי שיודע שהוא נוהג כך הוא יודע בתוך תוכו שכך לא נוהגים. אז שוב חומר למחשבה וכאן לבעלי הדוכנים אל תלכו למקום שאתם יודעים שיש בדיוק את אותו מוצר גם אם יש דוכן אחד דומה לשלכם אל תלכו!!! ובכך תענישו את מנהלי הירידים להבא לנהוג בכם בכבוד ולא לזלזל בבקשתכם לא לעשות כך וגם תצילו את עצמכם מנפילה וודאית , פשוט אתם לא תעבדו ותאכלו את הלב וממש חבל!!! (אם אתם מזוכיסטים תלכו) אז כאן זה הזמן והמקום לדבר על הדברים האלה ולנסות גם לשנות אותם ואנחנו בעלי הדוכנים יכולים לעשות זאת ולתת אולטימטום לא להגיע בהנחה שיש עוד שכמתנו באותו יריד. לעולם אל תשכחו שמנהלי הירידים בלעדינו לא שווים כלום!!!

בקרוב אני גם יעלה כאן שמות מנהלים הגונים../images/Emo127.gif|

כמובן המטרה שלי היא דווקא להעלות את מפיקי הירידים ההגונים ואלה לא צריכים להיפגע משום נבלות אחרות (סליחה שאני מתבטאת כך) אבל בקרוב אני יעלה שמות של מפיקים ראויים לשבח ואתם לבד כבר תדעו ממי כן להיזהר...! לבעלי הדוכנים יש את הכוח ...הכוח להניע את המוח ואתם לא יודעים עד כמה יש לכם כוח ביד ? כי בלעדינו הדוכניסטים מפיקי הירידים לא שווים כלום. ושוב על זה נאמר: בעל הממון הוא גם בעל הדיעה והוא המחליט!

ובהמשך מנהלי הרידי שכן כייף לעבוד איתם../images/Emo140.gif

יצא לי לעבוד עם מס' מנהלי ירידים ואותם אני רוצה לציים לשבח כהגונים וכרגע אני מתבססת על עובדות בלבד!! אז מנהלי ומפיקי ירידים ואירועים שכן הגונים בתחום העיסקי לפחות הם: רפאלה איריס לביא חיה אפי ברנע שרית דיין יישר כוח המשיכו ככה.

../images/Emo244.gifברצוני גם לשבח את תוגל הפקות../images/Emo127.gif

יעל ,תום וגל המדהימים שיצא לי לעבוד איתם במס' רב של אירועים בקיץ. כמו כן ברצוני לשבח את נינה המדהימה שעבדתי איתה במושבה הגרמנית. גם את ורד המדהימה שהפיקה את פסטיבל בשקל. כאמור יש הרבה מאוד מפיקים שאנו בעל הדוכנים צריכים לזקוף לזכותם ירידים מוצלחים. וטוב שיש לנו במה להעלות את הרגשתנו לטוב ולרע:)))

שמחה לשמוע שיש עוד כאלה טובים והגונים ../images/Emo140.gif

וכמובן שבת שלום לכול באי הפורום והבית הזה.

למעלה