פינת הכייף ! :]

שני חמו1

New member
פינת הכייף ! :]

אז... קמתי הבוקר ב- 4:15 , משומה זה היה די כייף :] התעוררתי לקולי השיר 'יוצא לאור' של אהוד בנאי ומייד אחריו --- רבות הדרכים של דניאל ! זה עשה לי את כל היום פשוט כייפי למרות שקצת הייתי מקוררת.. ובבית ספר כל כך כייף לדבר עם עוד ועוד אנשים נחמדים ומגניבים שבשבילי הם די חדשים ולהבין שאני לא באמת סנובית ושאני מכירה בערך 65% מהתלמידים [ וזה מצב מעולה אצלנו ] !. כשחזרתי לבית היו לי שעתיים וחצי לעצמי עד שהאחים המצחיקים שלי הגיעו.. אני כל כך אוהבת אותם !!! ועכשיו אני הולכת לצרכניה ובטח אחרי זה לנוח, להכין ש"ב עם שחף ואז לשתות שוקו חם עם טול [וגם להכין קצת פימו] . יום ממש נחמד בשבילי ! ספרו גם אתם איזה כייף היה לכם היום... ( תשתפו פעולה , אל תהיו רעים ! ;]] )

LOLI152

New member
שיר בכיף... יום נפלא.. אל הדרך יוצא ..

היה יום מושלם.:) חחח אתמול בלילה יצאתי עד 3. לא כזה חכם. למרות שזה לא הפריע לי להתעורר בכלל. ממש לא. אני רגילה מהצופים.:) בבוקר 3 שעות מגמה. בחרנו שיר, קצת למדנו לערוך וזה.. ואז שעתיים אנגלית. אני חושבת שהמורה מחבבת אותי. עניין קשה, כי תכלס, היא אדולף. ואז שעה חלון. היה מגניב. ישבתי עם חברה במזגן וזה... היה נחמד:) אז שעה לשון. ספק הקשבתי ספק קישטתי את היומן והביתה.:) היה כיף! המון הומור!:) ואתמול גם היה המון צופים.. השבט שלנו. ממוקם מול המד"צים- "תנועת נוער" מתחרה. אז הרמנו שלט ענקי על הגג שלנו "נחשון מעצמה!" חחחחחח:) היה מושלם.

../images/Emo214.gifהדבר הכיף של היום שלי..

עבדתי היום משבע בבוקר עד 7 בערב. יצאתי לשעה הפסקה מהעבודה והלכתי לאכול צהריים אצל ספתא שלי האהובה.
בהפתעה גמורה, בת דודה שלי הייתה שם וכל כך שמחתי כשהיא באה לחבק אותי.
גם ראיתי את הבנדוד הקטן שלי [בן חודש] ודודה שלי... היו קציצות ופתיתים טעימים
אוכל של משפחה שלא אכלתי הרבה זמן... והשוס היה שסבתא נתנה לי לקחת קופסא מלאה בתפוחי אדמה טעימים לאכול בעבודה. בקיצור, המשפחה שלי הייתה החלק הטוב של היום
על החלק הרע אני מעדיפה לוותר.

למעלה