פינת "הכי-הכי"

Yo-man

New member
פינת "הכי-הכי"

הנתון הסטטיסטי הכי מענין לגבי המאזן של הפטריוטס: הידעתם שמכל 32 הקבוצות של ה-NFL רק לניו-אינגלנד היו עד כה 2 משחקי חוץ ו-4 ביתיים ? לכל הקבוצות האחרות היו 3 או 4 משחקי חוץ. ל-6 מכל ה-NFL היו כבר 4 משחקי בית, אבל להן היו כבר 3 משחקי חוץ... לא שאני בא להפחית מיכולותיהם של האלופים - אבל איך קורה שדוקא הם מקבלים לוח זמנים נוח שכזה מכל הקבוצות שמשחקות ? יש פה איזו נסיון להקל עליהם או שנדמה לי (ואל תגידו לי שזה הגרלה...).

H20Knick

New member
זה הגרלה

לא סתם סתם.... יש מצב שרצו שיהיה להם את השיא? בכוונה?

Yo-man

New member
"המשחק עם הכי פחות נקודות השבוע"

אם להוסיף עוד ביקורת למשחק העלוב של ניו אינגלנד וניו יורק, זה היה המשחק שבו השיגו 2 הקבוצות יחד הכי מעט נקודות. 20 בסך הכל. ואם זה לא מספיק, אז ברבע ה-3 וה-4 לא הושגו נקודות לאף קבוצה, וגם פה - לא היה אף משחק שלא הושגו בו נקודות ב-2 רבעים שלמים. בכלל, רק 4 משחקים מתחילת העונה הסתיימו עם פחות נקודות והם היו בשבוע השני: דנבר ג'קסונוויל - 7-6 סיאטל טמפה ביי - 6-10 ובשבוע השלישי: אטלנטה אריזונה - 3-6 פיטסבורג מיאמי - 3-13 יש מי שקורא למשחקים כאלה "משחק הגנה". אני קורא לזה חרא של פוטבול.

dbroncos

New member
אתה רוצה נתון מדהים על הפטס ?

הם ניצחו 21 משחקים רצופים, ולא בדקתי, אבל אני בטוח שברובם ההפרש לא היה יותר מ TD. מצד אחד הם שולטים בצורה כל כך מוחלטת בליגה, ומצד שני אתה תמיד מרגיש שאם היית עושה עוד טיפה, זה היה מצליח. אני דווקא נהניתי מהמשחק (חוץ מהתוצאה הסופית כמובן). היה שם את כל מה שאני אוהב בפוטבול, ראית את המצ'-אפים בין השחקנים, את קרב המוחות בין המאמנים, ושתי קבוצות שנותנות את המקסימום שיש להם.

Yo-man

New member
אני אגיד לך מה...

זה לא שאני לא מעריך את המשחק של ניו-אינגלנד. אני מאוד מעריך אותם, אבל זה כמו שלראות משחק כדורגל שמסתיים בתוצאה 0:0 ולהגיד שהיה מץ'-אפ. זה נכון, אבל זה לא הופך את המשחק לנורא מעניין. וזה מוכיח שוב את מה שנכתב פה אחרי המשחק של NE נגד מיאמי (אז בריידי מסר לפחות מ-100 יארד) - המשחק שלהם לא מושלם כמו שאפשר לחשוב לפי הנתון המדהים של 21 נצחונות רצופים. הם פשוט עובדים לפי "מודל שביעות הרצון" שזה אומר שהם לא עושים גרם אחד יותר ממה שהם חייבים כדי לנצח. לא כמו אינדיאנפוליס שתמיד רעבים לעוד נקודות, לא כמו הראמס של 99, לא כמו מיניסוטה (שסוף-סוף חיזקו את ההגנה שלהם ויש להם קבוצה). זו גם דרך, ומסתבר שהיא אפילו עובדת. אין לזלזל בכך, אבל אני מעדיף משחקים דינאמיים יותר ולא משחקי מוחות.

dbroncos

New member
אף אחד לא אומר שהם מושלמים

זה מה שבאמת הורג את כולם. שיש להם חולשות, כמו לכולם. אבל הם לא מפסידים החבורת #$@^&&!! חוץ מזה, בקשה ושאלה : הבקשה : בלי השוואות למשחק של הברברים הניאנדרטליים. הקשר היחיד בין שני המשחקים הללו הוא השם. השאלה : אתה חושב שלמינסוטה יש הגנה ?? תתעלם מהמשחק מול טנסי. אין להם הגנה רצינית, וזה יהיה בעוכריהם, כי מתישהו קולפפר יחזור לכדור הארץ. דודי HWGBHWG

Yo-man

New member
אפילו יותר ממה שאתה חושב

ולא שאני אומר שההגנה שלהם כזו טובה, אבל מאז תחילת עידן קולפפר-מוס (3 שנים) הם תמיד מכניסים טונות של נקודות בכל משחק, אבל סופגים בלי הכרה. השנה, לראשונה, ההגנה שלהם עובדת. אני לא יודע מה השתנה (לא עקבתי ולא חקרתי) אבל עובדה שהם מנצחים בהפרשים מכובדים. וכולי תקווה שקולפפר ישאר איפה שהוא כרגע ולא ינחת. מתאים לו המקום הזה על העננים

למעלה