פינת הכרות לבבית

נ ט ע ש ה

New member
פינת הכרות לבבית ../images/Emo103.gif

לאחר תזכורת מרון (
) היא חוזרת בגדול, פינת ההכרות של הפורום! הפעם תתארח שירלי - שירלירון (המקסימה
), ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות! שירלי, את מומנת לספר לנו קצת פרטים כללים על עצמך בנוסף לשאלות האחרות
אתם יכולים להרגיש הכי חופשי שבעולם ולשאול מה שבא לכם (עם טקט, רצוי) וכמה שרק בא לכם, אין חוקים והכל פתוח (אבל לשמור על חוקי הפורום). המשתתפים בפינה (מי שכבר השתתף בפינה מסומן ב
)
the only DaRdAr
liatli9
YaEloNeT
Meijen Shaggy
Inbar789
nitsan4u
NeTa MuFlEtA
שירלירון
ortalma
מיטל עבד
Alin15
רוןרוןרון
nitzan 2bis
גבסואית בדם ובנשמה
ק7ן
hila halevi girl
BlaBluShit
נ ט ע ש ה
RJlake
Lovefool1
•°• נעמה•°•
talulzi
ורדונה2
nina88
ע מ י ת ע
מעיין כחלון
ולן
noyosh תהנו!

the only DaRdAr

New member
שירלייייי../images/Emo70.gif

מה קורה מאמי
הנה כמה שאלות לי אלייך:
איזה עונה את הכי אוהבת
איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת
מה עדיף מגף עם עקב או בלי עקב
איזה מותג את הכי אוהבת ללבוש
איזה מילוי את אוהבת בסופגניה
מה התחביבים שלך
מה הדבר הכי משוגע שאת מוכנה לעשות כדי לפגוש את לירון
מה יותר חמוד כלבים או חתולים
איזה מקצוע את הכי שונאת, ואיזה את אוהב
מה עושה אותך מאושרת (אני חושבת אני יודעת את התשובה)
זהו בנתיים...שיהיה לך חג שמח חמודה
תתחברי יותר למסנ'!

עונה להדרי המאמי../images/Emo3.gif

הכל טוב , שמחה לראות שמצב הרוח שלך השתפר.. איזה עונה את הכי אוהבת? קיץ וכמה שאני מתגעגעת אליו עכשיו.. בררררר
איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת? מממממ קשה לבחור.. שיהיה ריבת חלב עם הרבה ריבה
מה עדיף מגף עם עקב או בלי עקב? מגף בוקרים פלטפורמה ...מהמם!!!! איזה מותג את הכי אוהבת ללבוש?red zed
איזה מילוי את אוהבת בסופגניה? לא מתה על סופגניה..
מה התחביבים שלך? לישון ולירון....(עולה לי משהו נחמד לראש..
) וגם מוסיקה וולרקוד.. מה הדבר הכי משוגע שאת מוכנה לעשות כדי לפגוש את לירון? מסוגלת לה-כ- ל! כבר אמרו לי שאני חולה בלבבת חמורה... מה יותר חמוד כלבים או חתולים? אוהבת את שניהם אבל יש לי חתול - הכי חתיך בעולם..
איזה מקצוע את הכי שונאת, ואיזה את אוהבת? הכי שונאת - אזרחות. הכי אוהבת - מדעי החברה..
מה עושה אותך מאושרת (אני חושבת אני יודעת את התשובה)? להיות עם אנשים שאני אוהבת, ולראות את לירוני מצליח בגדול וכמו שמגיע לו!

nitsan4u

New member
שאלות לשירלי!../images/Emo9.gif

מה קורה שירלי?
טוב הנה השאלות:
מה את הולכת לעשות בחנוכה הזה?
האם אי פעם החטפת מכות למישהו?
סרט אהוב?
סדרה אהובה?
צבע?
את אוהבת חיות? אם כן איזה?
מאכל אהוב?
מוזיקה אהובה\שירים אהובים?
מה את עושה כשאת עצובה או בעצבים?
מה את הכי אוהבת לעשות?
איזה שיר גורם לך אושר?
איזה שיר נותן לך מצב רוח?
יש מישהו שאת ממש שונאת?
יש חבר?
כשהיית קטנה ידעת מה את רוצה ליהיות כשתיהיי גדולה? אם כן מה?
מה את הכי אוהבת לעשות על הבוקר?
מה את הכי אוהבת לעשות בלילה?
את חרשנית?
האם הייתה לך פעם דילמה ממש קשה? אם כן מהי?
נכון שעוגת שוקולד חמה זה ממש טעים?
מה את הכי אוהבת בחדר שלך?
מה את הכי אוהבת בעצמך?
מהי התכונה הכי טובה שלך?
תכונה רעה?
יש לך עבודה?\עבדת פעם?
מה את הכי אוהבת בחנוכה?
מהו החג האהוב עלייך? טוב זהו לביינתיים...

תשובות לניצן../images/Emo9.gif

מה את הולכת לעשות בחנוכה הזה? ללמוד (לצערי הרב) וביום האחרון של חנוכה ללכת ל"שיר נולד" ולראות את לירון. האם אי פעם החטפת מכות למישהו? רק למי שמגיע... סרט אהוב? היומן - מומלץ... סדרה אהובה? חברים צבע? אדום את אוהבת חיות? אם כן איזה? חתול וכלב מאכל אהוב? פסטה מוזיקה אהובה\שירים אהובים? כמעט הכל חוץ ממיזרחי... הרשימה ארוכה מידי.. מה את עושה כשאת עצובה או בעצבים? שומעת מוסיקה שקטה לעצבות ורועשת לעצבנות. לפעמים גם משליכה חפצים - סכנה לציבור... מה את הכי אוהבת לעשות? שופינג איזה שיר גורם לך אושר? כל מה שלירון שר ועברי לידר בשיר "מכונית יפנית חדשה" איזה שיר נותן לך מצב רוח?כנ"ל יש מישהו שאת ממש שונאת? המורה שלי לאזרחות יש חבר? כרגע לא... יותר טוב כלום מכמעט כשהיית קטנה ידעת מה את רוצה ליהיות כשתיהיי גדולה? אם כן מה? כשהייתי קטנה רציתי להיות עורכת דין מה את הכי אוהבת לעשות על הבוקר? לחזור לישון מה את הכי אוהבת לעשות בלילה? לבלות עם חברים או לקשקש במסנג'ר את חרשנית? לפעמים , כשצריך.... האם הייתה לך פעם דילמה ממש קשה? אם כן מהי? לא שזכור לי... נכון שעוגת שוקולד חמה זה ממש טעים? בהחלט. רצוי להוסיף גלידה.. מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את התמונה שלי עם לירון ואת המערכת שלי.. מה את הכי אוהבת בעצמך? את עצמי מהי התכונה הכי טובה שלך? סבלנות תכונה רעה? אומרת הכל בפנים - סובלת מכנות מוגזמת יש לך עבודה?\עבדת פעם? כן - מרבה לעשות בייביסיטר... מה את הכי אוהבת בחנוכה? את החופש מהו החג האהוב עלייך? פורים. וזהו

../images/Emo123.gifלא הרבה חושבים שאני כל כך מקסימה

טוב, אני שירלי , כמעט בת 18 (בערך בעוד 3 חודשים). גרה בדרום - במושב ליד באר שבע . לומדת בי"ב ומחכה שזה יגמר כבר... ולא יודעת מה עוד לספר..

שירלי../images/Emo27.gif

מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם?
מה את עושה כדי להירגע?
מה השיר העברי שהכי אהבת בשנה האחרונה?
מה השיר האחרון שלירון שר ששמעת?
כמה דקות ביום את לא חושבת על לירון
?
או דונאט?
מה החלום\חלומות שלך?
מה הדבר הכי מטורף שעשית עד היום?
קפה או תה בבוקר?
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? שבת שלום

רון../images/Emo27.gif

מה הדבר שהכי מעצבן אותך בעולם? צביעות ושקרים מה את עושה כדי להירגע? נושמת עמוק, נשכבת לי על המיטה ושומעת מוסיקה.. מה השיר העברי שהכי אהבת בשנה האחרונה? היו הרבה ...אף אחת של מירי מסיקה מה השיר האחרון שלירון שר ששמעת? בדרך אל האושר יהיהיהיהיה כמה דקות ביום את לא חושבת על לירון? חחחחחחחחחחחחחחח די קרעת אותי עם השאלה הזו... בוא נגיד שאין הרבה דקות כאלה.. סופגניה או דונאט? אם כבר אז דונאט.. מה החלום\חלומות שלך? להתקבל לגלגל"צ - תחזיק לי אצבעות.. מה הדבר הכי מטורף שעשית עד היום? היו הרבה... קפה או תה בבוקר? נס קפה מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? לא ידוע עדיין, משתנה כל חודש שבוע טוב

למעלה