פינת הכרות לבבית

נ ט ע ש ה

New member
פינת הכרות לבבית ../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

היישר מתוך מרכז האקשן והירי בצפון (
), הנה פינת ההכרות של הפורום- הפעם יתארח מעין - Meijen Shaggy, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות! ובינתיים מעין, ספר לנו קצת פרטים כללים: שם, גיל, מקום מגורים וכל מה שבא לך להוסיף
אתם יכולים להרגיש הכי חופשי שבעולם ולשאול מה שבא לכם (עם טקט כמובן
) וכמה שרק בא לכם, אין חוקים והכל פתוח (כמובן לפי חוקי הפורום). אלו כל המשתתפים בפינה נכון לעכשיו (הסדר כאן הוא לפי הסדר שנרשמו לפינה, בכל פעם נבחר בהגרלה את מי שיעלה לפינה בשבוע הבא, מי שכבר השתתף בפינה מסומן ב
)
the only DaRdAr
liatli9
YaEloNeT
Meijen Shaggy
ortalma
מיטל עבד
Inbar789
Alin15
רוןרוןרון
שירלירון
nitzan 2bis
גבסואית בדם ובנשמה
ק7ן
hila halevi girl
BlaBluShit
נ ט ע ש ה
NeTa MuFlEtA
nitsan4u
RJlake
Lovefool1
•°• נעמה•°•
talulzi
ורדונה2
nina88
ע מ י ת ע
מעיין כחלון
ולן תהנו!

Meijen Shaggy

New member
תשובה לורד.. ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

"פגשתי" לראשונה את לירון אחרי ההופעה של "כוכב נולד על הבמה" בראשל"צ באוגוסט של שנה שעברה.. פשוט אחרי שההופעה נגמרה, הלכתי לעמוד יחד עם כל עשרות המעריצים האחרים ליד הגדר של הבמה. ואחרי כמה דקות כל הכוכבים, כולל לירון, יצאו אלינו לחלק חתימות וכו'.. אני לא ביקשתי חתימה מאף אחד, אבל אני זוכר בוודאות שלחצתי יד ללירון ואמרתי לו משהו כמו "אתה מעולה, אתה חייב להוציא דיסק", והוא אמר "תודה" ובזה זה נגמר..
אבל הוא לא זוכר את זה, בכל מקרה..

liatli9

New member
אני=)

איזה עוד אנשים סגידים אתה מעריץ חוץ מלירון? איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? מה אתה אומר על הפרסומות בצד שמאל של המסך בפורומים, שלפעמים מפריעות לראות מה כתוב? גם אתה מכור לגיטרות?
במקרה שלא...למה לא?! וזהו..

Meijen Shaggy

New member
את =)../images/Emo15.gif

איזה עוד אנשים סגידים אתה מעריץ חוץ מלירון? האמת שאף אחד.. בטח לא תאמינו לי, אבל אני ממש לא בקטע של הערצה וכו'.. איזה מוזיקה אתה אוהב לשמוע? חוץ ממזרחי והיפ-הופ, כמעט כל דבר החל מאופרה ועד רוק כבד.. בעיקר לועזי, ובעיקר שירים ישנים יחסית. מה אתה אומר על הפרסומות בצד שמאל של המסך בפורומים, שלפעמים מפריעות לראות מה כתוב? אני לא ממש שם לב אליהם..
(רק כשהן באמת מפריעות לראות מה כתוב..). גם אתה מכור לגיטרות? רק לגיטרה שלי..
טוב, גם זה לא ממש, כי מלא מלא זמן לא ניגנתי..

Meijen Shaggy

New member
תשובות לנטע ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

שם: מעין. גיל: 19. מקום מגורים: כוכב יאיר. כל מה שבא לך להוסיף: ...

שאלות למעין../images/Emo13.gif

מה אתה יכול לספר לנו שאנחנו לא יודעים עליך?
מה הדבר שהכי משמח אותך בעולם?
מה הכי מעצבן אותך בעולם?
אתה איש לילה או איש יום?

Meijen Shaggy

New member
אבל השאלות שלך קשות ../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

מה אתה יכול לספר לנו שאנחנו לא יודעים עליך? אממ.. אני פריק של לשון ועברית, ואני אוהב לנקד טקסטים..
מה הדבר שהכי משמח אותך בעולם? שאלה קשה!
התשובה הכי מתוחכמת שלי היא: לדעת שאוהבים אותי.
מה הכי מעצבן אותך בעולם? שמשקרים לי או שמתעלמים ממני. גם מעצבן אותי להתחרט על דברים שעשיתי או לא עשיתי. וגם כשהביס האחרון של הארטיק נופל.
אתה איש לילה או איש יום? כרגע אני בהחלט איש של לילה (מתעורר כל יום ב-4 אחה"צ והולך לישון ב-6 בבוקר...).

מעין,../images/Emo13.gif

כמה אייקונים יש לך במסנג'ר?
את מי אתה אוהב יותר את שבי או אוזה? מתי הלכת לבקר את סבא שלך בפעם האחרונה? איך המרגש לפני הגיוס לצבא? ומה המפגש הכי מתוק שלך עם לירון?

Meijen Shaggy

New member
שירלי ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

כמה אייקונים יש לך במסנג'ר? כרגע כמעט כלום..
אבל לפני הפירמוט היו לי עשרות, אם לא מאות! את מי אתה אוהב יותר את שבי או אוזה? אוזה!
(הייתי מאוהב בה בילדותי..) מתי הלכת לבקר את סבא שלך בפעם האחרונה? מתישהו בחודש שעבר, אני חושב.. איך המרגש לפני הגיוס לצבא? מפחיד אבל ממש. ומה המפגש הכי מתוק שלך עם לירון? אהה.. לוידע.. תגדירי "מתוק"..

להגדיר מתוק.. - קשה....

אולי הפגישה הכי נחמדה שלך עם לירון? ועוד שאלה ששכחתי.. למה אתה אוהב כל כך את החיפושית?

NeTa MuFlEtA

New member
מעין ../images/Emo24.gif

מה המרגש
מה הדבר שאתה הכי רוצה ברגע זה
מה החלום שלך
כמה שפות אתה יודע
לאן אתה מתגייס
ושאלה אחרונה חח דוגרי, אתה מתגעגע לביצפר
....

Meijen Shaggy

New member
נטע ../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

מה המרגש? ברגע זה, מאוד ממוצע. מה הדבר שאתה הכי רוצה ברגע זה? לטוס לארה"ב. מה החלום שלך? השאלה הזאת גדולה עליי..
כמה שפות אתה יודע? עברית, אנגלית וצרפתית. וגם לא מעט רוסית ואמהרית. לאן אתה מתגייס? לחיל התותחנים. דוגרי, אתה מתגעגע לביצפר? חד משמעית - כן!!

NeTa MuFlEtA

New member
חחחחח ../images/Emo51.gif

אז זה נכון שמתגעגעים אחרי , הא
פששש אמהרית
מאיפה אתה יודע את זה
ושיהיה בהצלחה בצבא

מעיין... שם יפה!!

מה תאריך הגיוס שלך!?!? איזה מגמות למדת בביצפר??!?! ואיך אתה יודע לדבר המארית צרפתית ורוסית!?!?

Meijen Shaggy

New member
חח תודה.. |P|../images/Emo15.gif

מה תאריך הגיוס שלך!?!? 4.12.05, זה יוצא יום ראשון בעוד שבוע. איזה מגמות למדת בביצפר??!?! צרפתית וספרות. ואיך אתה יודע לדבר המארית צרפתית ורוסית!?!? למדתי צרפתית בחטיבה ובתיכון; רוסייה אחת שלמדה איתי בכיתה לימדה אותי לקרוא ולכתוב ברוסית ואוצר מילים בסיסי; עשיתי שנת שירות בשכונה של האתיופים בעפולה, והם לימדו אותי די הרבה אמהרית.

YaEloNeT

New member
:]]|לירוןלב|../images/Emo184.gif

מה היה הפורום הראשון שהיית בו? מה היתה הקומונה הראשונה שהייתה בה? איך הגעת לקומונה? ושאלת השאלות- לכמה מופעים של שיר נולד אתה מתכוון ללכת? P:

למעלה