פינת הכרות לבבית

נ ט ע ש ה

New member
פינת הכרות לבבית ../images/Emo41.gif../images/Emo66.gif

כמו בכל שבוע, הנה פינת ההכרות של הפורום- הפעם תתארח ענבר - Inbar789, ואתם מוזמנים להתחיל לשאול שאלות! ובינתיים ענבר, ספרי לנו קצת פרטים כללים: שם, גיל, מקום מגורים וכל מה שבא לך להוסיף
אתם יכולים להרגיש הכי חופשי שבעולם ולשאול מה שבא לכם (עם טקט כמובן
) וכמה שרק בא לכם, אין חוקים והכל פתוח (כמובן לפי חוקי הפורום). אלו כל המשתתפים בפינה נכון לעכשיו (הסדר כאן הוא לפי הסדר שנרשמו לפינה, בכל פעם נבחר בהגרלה את מי שיעלה לפינה בשבוע הבא, מי שכבר השתתף בפינה מסומן ב
)
the only DaRdAr
liatli9
YaEloNeT
Meijen Shaggy
Inbar789
ortalma
מיטל עבד
Alin15
רוןרוןרון
שירלירון
nitzan 2bis
גבסואית בדם ובנשמה
ק7ן
hila halevi girl
BlaBluShit
נ ט ע ש ה
NeTa MuFlEtA
nitsan4u
RJlake
Lovefool1
•°• נעמה•°•
talulzi
ורדונה2
nina88
ע מ י ת ע
מעיין כחלון
ולן תהנו!

Inbar789

New member
נטעע../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

אני מרגישה די טוב.. אבל לא באתי לבצפר
אולי מחר

Inbar789

New member
אוקי../images/Emo103.gif

שם: ענבר גיל: 15 וחודש
מקום מגורים: פ"ת זהו

Alin15

New member
כמה שאלותתת...../images/Emo13.gif

קודם כל.. מה המצב?? טוב אז הנה כמה שאלות.. להיות עשיר או להיות מאושר? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג`? חשמל או נרות? חום או קור? סרטים עם או בלי תרגום? דיסני או אנימה? מסטיק בזוקה או אורביט? שמיכה עבה או דקה? כרית אחת או שניים?

Inbar789

New member
תשובות^^../images/Emo103.gif

קודם כל.. מה המצב?? די בסדר >< טוב אז הנה כמה שאלות.. להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר :] קולה או פפסי? שניהם קולה, לא?
שחומים או בהירים? באמצע P: עיר או כפר? עיר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? מעט. פוי פרסומות -_- ערוץ 2 או עשר? 2 ^^ סלקום או אורנג`? סלקום חשמל או נרות? חשמל P: חום או קור? קור סרטים עם או בלי תרגום? עם.. דיסני או אנימה? אאוץ'! סורי, לא יכולה לענות >< מסטיק בזוקה או אורביט? אורביט לילדים P: שמיכה עבה או דקה? עבה :] כרית אחת או שניים? שתיים :]

liatli9

New member
ברוכה הבאה!

אמ.. לא עשית הודעת "אני חדשה" נכון?
אז תעשי חח.. שיהיה יותר פעיל פה

YaEloNeT

New member
מקורה? ../images/Emo3.gif|לירוןלב|../images/Emo184.gif

נמנמנמ.. למה אימצת דווקא קוביות?

nina88

New member
שאלות=)

-איזה מוסיקה את אוהבת? (אם בכלל.. אני מכירה אנשים שבקושי שומעים:|) -באיזה עיר/מדינה בעולם הכי היית רוצה לבקר? -למה קראו לך ענבר?

Inbar789

New member
עונה^^../images/Emo103.gif

-איזה מוסיקה את אוהבת? (אם בכלל.. אני מכירה אנשים שבקושי שומעים:|) בטח שאוהבת! יש רשימה ענקית: לירון לב [
], עברי לידר, מירי מסיקה, שירי מיימון, פסקולים של דיסני [מלך האריות, היפה והחיה], שיער, הביטלס ועוד ועוד
-באיזה עיר/מדינה בעולם הכי היית רוצה לבקר? לונדון!! כלכך
-למה קראו לך ענבר? כי זה אבן יקרה וזה

שאלות שאלות../images/Emo13.gif

את אוהבת את השם שלך? אם לא, לאיזה שם היית משנה? מה המקצוע האהוב עליך? מה תרצי להיות כשתהיי גדולה?

Inbar789

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

את אוהבת את השם שלך? אהא
אם לא, לאיזה שם היית משנה? אני אוהבת, אבל אולי הייתי משנה לעדי
מה המקצוע האהוב עליך? כל המקצועות המדעיים למיניהם [ביולוגה, כימיה, פיזיקה] סקלוני
מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? אינלי שמץ

nitsan4u

New member
השאלות שלי..../images/Emo8.gif

אז ענבר....
את מאמינה באלוהים? ברוחות? בעצמך? את אוהבת חיות? אם כן איזה? את אוהבת פסטה? צבע אהוב: עונה מועדפת: יש לך ביטחון עצמי? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? היית רוצה לעסוק במקצוע במה?(כלומר זמר, גיטריסט, רקדן, שחקן וכו') אם הייתה לך הזדמנות באילו ארצות בעולם היית מבקרת? את חרשנית\משקיענית? אילו שפות את יודעת לדבר? מה הם התחביבים שלך? מה את אוהבת לשתות בבוקר(אם בכלל
) שוקו או קפה או בכלל תה? היה לך חבר\יש לך? מה את חושבת על גרין דיי(אם את מכירה אותם)? חשבת אי פעם על לברוח מהבית או ברחת פעם? מה את אוהבת לאכול? טוב יכלתי להמשיך אבל אין לי כוח...

Inbar789

New member
ותשובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

את מאמינה באלוהים? אהא :] ברוחות? לא בעצמך? כן :] את אוהבת חיות? אם כן איזה? סוסים אני אוהבת מאוד.. וגם כלבים :] את אוהבת פסטה? כן. צבע אהוב: כחול ושחור עונה מועדפת: קיץ! יש לך ביטחון עצמי? לא כלכך
מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? הולכת לשירותים
היית רוצה לעסוק במקצוע במה?(כלומר זמר, גיטריסט, רקדן, שחקן וכו') מדענית :] אם הייתה לך הזדמנות באילו ארצות בעולם היית מבקרת? אנגליה ואוסטרליה את חרשנית\משקיענית? אני מנסה.. אני די עצלנית
אילו שפות את יודעת לדבר? עברית, ערבית בקושי, אנגלית בערך, ספרדית מהטלוויזיה. מה הם התחביבים שלך? מחשב, טלוויזיה וכל הדברים שילדה משועממת עושה
מה את אוהבת לשתות בבוקר(אם בכלל) שוקו או קפה או בכלל תה? שוקו!!
היה לך חבר\יש לך? נופ ונופ מה את חושבת על גרין דיי(אם את מכירה אותם)? אני אוהבת אותם המון :] חשבת אי פעם על לברוח מהבית או ברחת פעם? חשבתי על זה.. לא ברחתי P: מה את אוהבת לאכול? שניצל וצ'יפס ^^

למעלה