פינת הלינק השבועי שלי!

פינת הלינק השבועי שלי!

אז אתם זוכרים שבפעם הקודמת נתתי לכם לינק לדיון העוסק ביחס להומוסקסואלים בפורום "חולון אזור" כאן בתפוז? (זה היה בשבוע שעבר, בתאריך 4/11. למי שלא ראה - הנה ההודעה שלי והנה הדיון) הפעם - בפורום "חברויות" החדש שנפתח לא מזמן. לעתים אני נוהגת סתם כך להכנס לפורומים שמעולם לא ביקרתי בהם, לראות, אולי מעניין שם. נתקלתי בהודעת
מעניינת למדי, על נער צעיר (הוא נשמע, מאוד מאוד צעיר. לפחות בנפשו) שמספר על חוויה ראשונה של מפגש עם זוג וואנלסביות (wanna-les-be) [אלו הן בנות המעמידות פני לסביות, או עושות דברים בעלי אופי לסבי, באופן שקרי - לשם קבלת צומי והרגשה שהן מיוחדות] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=613&msgid=9103745

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

אופן לסבי
כמה בנות ראיתי בחיי שפיתחו שיחה שישי לה.."אופן לסבי" אבל ביבלב מי שהן סטרייטיות לחלוטין, ( ואם לא אז בי..) כי אחריי זה הן חזרו להזיל ריר על כל בחור שני שעבר. להלן דוגמה(סרט שולת!): הסצנה:מחנה קיץ צופים שיחה של כמה מהמדריכים והפעילים יחד. התנאים: מקלחות מושתפות-בטונדה מעליהה ברזים מסביב בד ירוק שעוטף ומסתיר הכל( או שלא) הרוב- מתקלחלים בבגדי ים מאותה הסיבה. סטרייטית א´: יצא לי להיות במקלחת עם 34 בנות ערומות, כוסיות אחת אחת סטרייטית ב´: כן.. סטרייט ג: *שותק *

למעלה