פינת המילה הטובה

glitter8

New member
פינת המילה הטובה../images/Emo17.gif

בואו ונגיד מילה טובה, בואו נעשה "אהבת חינם",
נבחר חבר/ת פורום אחד/ת (אפשר גם יותר) וכל המרבה הרי זה משובח ונגיד עליו/יה משהו טוב. תראו כמה כיף זה גם להגיד וגם לשמוע, (כלומר-לכתוב ולקרוא).. אז אני מתחילה- אני רוצה להגיד מילה טובה ל-SHANILIROY
שעוזרת לי לנווט בימים אלו, תומכת, מנחה, מראה כוונים חדשים, עוזרת לי להתעלות על עצמי, ואני בטוחה שלא רק לי,שני עוזרת לי להישאר אופטימית גם ברגעים שאני בטוחה שהכל אבוד, אז הנה-שני ה"מילה הטובה" הראשונה שלי-שלוחה היישר אלייך. שלא לדבר על כך שאני מחזיקה ממך שאת מסדרת לדיויד הופעות, איך אמר פעם מישהו בסרט של היצ'קוק, את חתיכת "נוקאאוט" (במובן החיובי.) יש לי עוד מילים טובות לפזר פה, מחכה להמשך התפתחות השירשור...יאלה! תורכם

SHANILIROY

New member
תודה תודה ../images/Emo140.gif,עכשיו תורי ..

מילה אחת למנהלת ענבל הופמן ,תודה שלא ויתרת על הפורום למרות הכל ,ומי כמוני יודעת כמה היה קשה לך עם כל הביקורת כי אם לא היה אכפת לך לא היית מגיבה בכזו עוצמה . ועוד כמה מילים טובות למר גיל וגברת צי'קן ,הנוכחות שלכם נותנת משהו כ"כ מרענן לפורום משמרותי ,תודה שהצלחת לעודד אותנו ולתת לנו זוית אחרת .. ואחרונה לפני פיזור ל"ירוקה "שלנו בטי ,את פשוט מקסימה . בעצם כולנו כאלה , אמשיך בהודעה הבאה ...חחח אוהבת את כולם

BadChicken82

New member
תודה רבה אהובה....

ןכן למרות שאני די חדשה על דפי הפורום.... יש לי טיפ טיפה פז"מ... ואני אוהבת את כולם פה !

SHANILIROY

New member
ברור שיש פז‏"מ

אבל שאת פה ממש עם כינוי,וכותבת הודעות שמעלות חיוך לכולנו.

משמרותי

New member
אחלה וסבבה! ../images/Emo6.gif

תודה רבה לך שני! מכיוון שאינני מכיר עדיין את הנשמות הטובות הפועלות כאן,חוץ מ... ומכיוון שכבר פירגנתי לענבל,וברצוננו להרחיב את המעגל... אז המילה הטובה שלי תכלול את כל הבאים בקורת הבית הזה!

מילה טובה ליום שישי

המילה הטובה שלי מופנית לכל חברי הפורום שנחלצו לעזרתו בשעת המצוקה. איזה כיף לראות התעוררות כוללת של כולם, זה מראה באמת כמה הפורום חשוב לנו, וכמה יש לנו פינה חמה בלב-גם לדיויד, אבל גם אחד כלפי השניה. ענבל, קבלי ח"ח על יסוד הפינה הזו, רעיון מצויין שמטרתו לשגר אנרגיות טובות אחד כלפי השניה, ואנרגיות טובות זה סוג האנרגיה המוצלח שקיים. שיהיה סוף שבוע, מלא נחת ושלווה....

altofhen

New member
משהו שכתבתי למישהו... ונראה לי מתאים

ממייל שכתבתי לדייב ונראה לי מתאים לפה "דיויד שלום רציתי להגיד לך תודה קודם כל תודה על ששימחת אותנו והוצאת דיסק חדש ומעולה!!! לקח לי קצת זמן להתרגל אליו, אתה כל כך שונה ממה שאני מכירה התאהבתי בשירים. תודה על כך שבזכותך נכנסה בי אנרגיה חדשה וחדוות היצירה מכה בי בכל הכוח בכל הנוגע לצילום וצילום הופעות בפרט. רציתי להודות לך על משהו נוסף בזכותך הכרתי חברה במפגש פורום שהיה בפורטונה הכרתי את שני ומאז נדמה שאנחנו לא נפרדות איכשהו בלי לשים לב היא נכנסה לי ללב. אנחנו באות מעולמות שונים מאוד. אבל האהבה המשותפת למוזיקה שלך חיברה בייננו ונדמה כאילו הכרנו כל החיים. לפעמים מספיקה מילה אחת או משפט אחד ממנה כדי להרים אותי ממצב הרוח הרע שנפל עלי, הרבה פעמים היא הראשונה שאני מספרת לה על משהו טוב שקורא לי כי אני יודעת שהיא שמחה בשמחתי והפרגון שלה הוא אמיתי וכנה. היא פשוט בן אדם לאהוב! אז תודה ענקית"

SHANILIROY

New member
חחח,הוא גם ענה לך

הוא ענה שזה משמח אותו,חמוד,ואת בכלל שכתבת עלי כאלה דברים,שקראתי את זה הפכתי לעגבניה,חחח

altofhen

New member
חח

אני לא צריכה שרשורים בפורום כדי להגיד ו/או לכתוב דברים טובים על חברים שלי... אבל נחמד שיש שרשור כזה.

glitter8

New member
ועוד מילה טובה, בעצם-כמה כאלה-

המילה הטובה של הבוקר שלוחה ממני אל
בטי
שעל הבוקר שימחה אותי עם סמס מלבב והזמנה שאי אפשר לסרב לה להופעה במוצאי שבת בברל'ה, עם פיתוי לקפה והיות וגם ככה אני אהיה בצפון בסופש, אז איך אפשר לסרב?

glitter8

New member
ושכחתי את השאר..

עוד שתי מילים -אחת ליעל- שחזרה ממרתפי הפורום, יחד עם ה י ל ה שלוחות גם לכן מילים טובות, על המאמצים לחזור לבית משפחת ברוזה ולהפיח חיים חדשים ומחודשים

למעלה