פינת המלצות על ספרים הקשורים לנושא?

Jerald_Admonds

New member
פינת המלצות על ספרים הקשורים לנושא?

הייתי רוצה להמליץ בחום רב רב רב ולוהט! על סדרות הספרים הבלגריאד המלוריאן והתפוספות שלהם בלגאראת הקוסם ופולגרה הקוסמת שנכתבו על ידי דיוויד אדינגס פשוט מתאימים לדרך הלוחמים! כוח רצון מאגיה וכדומה... חבל על הזמן!
באהבה. שי.

Oranus

New member
ממ..אולי זה קשור לתחום...אבל

הספרים הנ"ל בסופו של דבר מיצו את עצמם כבר בסדרה הראשונה, וגם שם מרגישים איך אותו סופר גנב המון דברים מספרים וסדרות אחרות. לא אומר שהסדרה גרועה ,ממש לא ,אם לוקחים אותה ומבודדים אותה היא סדרה דיי טובה (יש טובות יותר) טוב נו... אני לא אתווכח יותר מידי , אני לא בוחר בסדרה הזו כבחירה הראשית שלי, אבל ממ...אולי כן זה מתאים יותר , אבל בסופו של דבר כל ספר כמעט מתאים במובן זה או אחר (ספר פנטסיה) לדרך הלוחמים. O.

שיואו, איזה קטע, בדיוק גם אני

התחלתי שרשור כזה, בלי לשים לב שאתה, שי, כבר התחלת אותו גם... אז לא נורא, יהיו לנו שני שרשורים. ואל דאגה, כולם קוראים את דבריך המרתקים... (אני חושב, כלומר, מקווה, כלומר, יודע, כלומר, משער, אה... מניח, זאת אומרת,, המממ... לא חשוב) באהבה, בן

Jerald_Admonds

New member
אולי...נקווה,נדע,נשער,נניח :)))))

לא נורא אחי... ואוראנוס ידידי הוותיק משכבר הימים, הספר עצמו לא כתור פנטזיה מאוד קשור בשיטת הקסם ונקודת המבט שלו על החיים לדרך הלוחמים... למרות שהספר נמרח הרבה הוא עדיין טוף מאוד לפי דעתי..

למעלה