פינת המלצות תרבות -

אורי 0

New member
תבוא פעם באה

כי אתה באמת שואל שאלות טובות. לא היתה הסכמה גורפת - אולי מפני שהדברים הוצגו כדילמה, כלומר כמשהו שלכתחילה אין עליו תשובה חד-משמעית. לא יודע לי על יוזמה להתארגנות, אבל אני לא הכתובת. אבל כל אחד יכולה ליזום התארגנות. אני "מתרגם" כי יצא לי לטעות במגדר כמעט עם כל טרנסית וטרנס אפשרימות. כולל פאטמים מזוקנים. Uברכותי על עמידתך האמיצה בפורום לסביות (אני הייתי מסתמש אחרת בטרנסקסואלית - אבל זה שולי).

אורי 0

New member
זו חתימה.

אין לה קשר לגוף ההודעה. אם כי אני חושב שזה נכון. ואם כבר זה נכון דווקא למקרה של "חופש מ..." אבל יכול להיות שהקטגוריות אצלי התברברו. זה פשוט ציטוט משיר של ג'ניס ג'ופלין (אלא מה?) (במבטא פולני כבד: איפה חינכו אותך? בג'ונגל?! לא מכירה ג'ניס ג'ופלין???)

DarlingAdam

New member
פינת המלצות תרבות -

כולם וכולן מוזמנימות לתרום! וממני - המלצה על שיר חביב בשם detachable penis שכדאי לשמוע :)

יסמין 28

New member
לא בדיוק תרבות

אבל הרצאה של מאיה, היום בשמונה בסלון מזל בתל אביב.

אורי 0

New member
היה מדהים, מפוצץ

מאיה הרצתה שלוש שעות ומעלה בפני קהל מרותק.

יסמין 28

New member
אני מסכימה אבל אני משוחדת

היתה הרצאה מאד ארוכה. אני באיזה שלב התחלתי לפחד שהקהל משתעמם ונתתי במאיה מבטים רבי משמעות כיחכוחים בגרון וטפיחות על השעון אבל אז צעקו עליי מהקהל שנורא כיף ושאף אחד לא עייף ושרוצים לשמוע עוד ושאני אפסיק להפריע
האמת היא שלקראת הסוף היתה הצעה לעשות עוד מפגש כזה, או אפילו עוד כמה מפגשים, והיתה היענות גדולה אז הנה אני מפרסמת את זה כבר פה, למרות שמאיה עוד לא סגרה על כלום עם הסלון (נכון סלון זה נשמע פריזאי כזה?) בכל אופן, לשמחתי הרבה הגיעו הרבה פרצופים מוכרים אבל הגיעו גם כמה לא מוכרים לי בכלל, מה שאומר שהיא לא רק שיכנעה את המשוכנעים. והחתולה שלנו יושבת עכשיו על המסך של המחשב ומסתכלת למטה איך אני מקלידה וזה נורא מתוק לי

אורי 0

New member
לדרישת הירושלמים שביננו

וכיוון שאתמול, בשתים וחצי בלילה אחרי חצי שעה של כתיבה, נתקע לי המחשב. חיברתי הבוקר דו"ח מפורט. בשבוע הבא כולכם תיבחנו עליו! (בקיצור: שלא תעיזו לא לקרוא!) אה כן, מאיה מצרפת סיכום של העבודה שלה ל"מאמרי הפורום" פשטייסט???!!!

יסמין 28

New member
אורי אתה סטודנט מצטיין

באמת יופי של סיכום (במיוחד אהבתי את דרך הצגתה של מאיה. "מאיה היא זוגתה של יסמין...")

ליטל ו

New member
נורא רציתי לבוא

אבל הייתי חייב להיות בביצפר :( אבל שמח שהיה :) איך היה?

matanbu

New member
אפשר גם אם זה לא קשור?

פשוט אחרי שהייתי בהופעה אני הולכ/ת כמו מסיונר ומטיף לכולם לשמוע. שילה פרבר! יש באתר הרשמי שלה כמה שירים... תתרשמו, ואני ממש ממליץ. יותר מכל דבר אחר כרגע ;) היא אלוהית. אין. מדהימה.

למעלה